Zimske bebe 2024/2025 ❄️☃️🎄🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sunflower! 🌻
    20. Kolovoz 2024. 21:06

Ja se isto sad jos krpam s robom, stanem u jedne malo sire traperice i jedne kratke traper pa je to ok za javnost plus neke haljine 😅
    Odmah cim sam saznala da sam trudna sam na snizenju ulovila dvoje traperice na Mangu, plus mi je sogorica dala neke svoje traperice i hrpu tajica... za pocetak cu gore neke kosulje sire kojih imam dosta, a onda cu vidjet koliki ce jos biti trbuh hocu li trebati nadokupiti gornjih dijelova. Veselim se trbusini 😁
    Kad obucem nesto usko vec fino iskoci, al mogu ga jos "zakamuflirat" u siroko ako pozelim 😁

Sunflower! 🌻
    20. Kolovoz 2024. 21:23

Aha negoo sjetila se pitanja jednog!
    Ima li koja iskustva s rodilistem u Zaboku? 
    I opcenito gdje planirate roditi? Razmisljate li vec o tome?
    Ja sam okolica Zg al nekako mi se ne svida sto u Zg trenutno imamo samo prakticki dvije opcije, ja sam do sad rodila svo troje u Vinogradskoj i bila relativno zadovoljna svaki put, ali i inace je tamo groozna guzva a mogu misliti kako je tek sada kada Merkur ne radi i Petrova djelomicno.... 😵‍💫 Ako se nesto nije mijenjalo na tom podrucju pa ja nisam update-ana? 😬
    Pa onda eto razmisljam i o Zaboku, cula sam par dobrih iskustava, par losih pa me zanima jos 😅

• Teab1
    20. Kolovoz 2024. 22:16

Sunflower! 🌻

Aha negoo sjetila se pitanja jednog!
    Ima li koja iskustva s rodilistem u Zaboku?
    I opcenito gdje planirate roditi? Razmisljate li vec o tome?
    Ja sam okolica Zg al nekako mi se ne svida sto u Zg trenutno imamo samo prakticki dvije opcije, ja sam do sad rodila svo troje u Vinogradskoj i bila relativno zadovoljna svaki put, ali i inace je tamo groozna guzva a mogu misliti kako je tek sada kada Merkur ne radi i Petrova djelomicno…. 😵‍💫 Ako se nesto nije mijenjalo na tom podrucju pa ja nisam update-ana? 😬
    Pa onda eto razmisljam i o Zaboku, cula sam par dobrih iskustava, par losih pa me zanima jos 😅

ja definitivno opet biram Petrovu,mozda i pratnju dopuste dok se ja dovucem do poroda,al i malo odmora od njih dvojice nebi skodilo 😂Kaj se robe tice,cekam 9  mj pa cu pocet uzimat duzi rukav, za sad imam jedne kratke tegerice i trudnicke majce pa saltam,uglavnom sam i u haljinama a jos i stanem u neku od starih ne trudnickih kombinacija ak je sire

6/21 biokemijska
    9/22 +
    6/22 baby boy 🩵
    4/24 +
    Harmony low risk-stize curka 🩷

Sunflower! 🌻
    20. Kolovoz 2024. 22:22

Teab1, a zar Petrova radi normalno? 
    Ja zadnje kao nesto cula da primaju samo slucajeve patologije trudnoce koje su se kod njih vodile...? Ili je to neka kriva info? 

• 20’
    20. Kolovoz 2024. 22:50

Ja isto opet planiram Petrovu, kao i prvi put. Bila sam zadovoljna, sljedeći tjedan idem na anomaly. Jedna doktorica koja tamo radi mi je rekla da bi do kraja godine radovi trebali biti gotovi pa se nadam da hoće 😇 ipak bi bilo lijepo rodit u novom prostoru još ako pratnju omoguće 

• 20’
    20. Kolovoz 2024. 22:50

Ja isto opet planiram Petrovu, kao i prvi put. Bila sam zadovoljna, sljedeći tjedan idem na anomaly. Jedna doktorica koja tamo radi mi je rekla da bi do kraja godine radovi trebali biti gotovi pa se nadam da hoće 😇 ipak bi bilo lijepo rodit u novom prostoru još ako pratnju omoguće 

• 20’
    20. Kolovoz 2024. 22:52

Sunflower, Petrova radi normalno i znam dosta žena koje su u zadnje vrijeme rodile tamo a imale su zdrave uredne trudnoće 🙂

• Teab1
    20. Kolovoz 2024. 23:14

Sunflower! 🌻

Teab1, a zar Petrova radi normalno?
    Ja zadnje kao nesto cula da primaju samo slucajeve patologije trudnoce koje su se kod njih vodile…? Ili je to neka kriva info?

ma ne, poradaju normalno,jedino ak su ultra bukirani salju za vinogradsku

6/21 biokemijska
    9/22 +
    6/22 baby boy 🩵
    4/24 +
    Harmony low risk-stize curka 🩷

Sunflower! 🌻
    21. Kolovoz 2024. 08:14

Ahaa a vidis vidis, hvala na info! 😇

Pake
    21. Kolovoz 2024. 10:29

Ja sam odabrala Vinogradsku još kad sam prvi put ostala trudna 😅 Navodno bi radovi trebali završiti uskoro pa se nadam da bu bilo tako, ako i ne bude, opet Vinogradska :)

5/20 - ab in tractu
    11/23 - missed ab
    5/24 - 🌈 baby, it's a girl 🌸

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.