Zimske bebe 2024/2025 ❄️☃️🎄🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Tratinčica12
    17. Kolovoz 2024. 21:34

Mi imamo Limfjorden komodu iz Jyska (kao Malm iz Ikee). Isto sam imala plan tu presvlačiti, uzela podlogu - i nisam ga nijednom tu presvukla 😅😅 sve sam odrađivala na krevetu/kauču na jednokratnim podlogama. Tako mi je bilo i brže i nekako sigurnije. Pogotovo kasnije kad se krenu više micati 😄
    Ta komoda je visoka isto 100 cm, ja sam 168 cm i nekako mi je za presvlačenje ipak malo visoka. 
    ---
    Vjerojatno ćemo kupiti još jednu za stvari za drugu bebu. A i ne stane nam ništa veće u sobu. U nju stane dosta toga i zadovoljni smo kvalitetom 🤗

Dječak M 💙 10/2021
    Dječak N 🩵 06.12.2024.
    Hvala Ti što sam stvoren tako čudesno, što su djela Tvoja predivna! 💛

• Želja00
    17. Kolovoz 2024. 22:48

franka007

hoyaa

franka007

Cure jel koristite stolove/komode za previjanje? Mi planiramo kupiti Ikeinu MALM komodu pa nju koristiti za previjanje dok je beba mala a kasnije samo podlogu na krevetu. Je li komoda visine 100cm previsoka da se koristi kao prematalica? To je sa 4 ladice, druga opcija je sa 3 ladice koja je 78cm al ona mi se čini nekako preniska 🤷🏻‍♀️
    Mi planiramo uzeti Hemnes, ili ce muz napraviti komodu koja izgleda kao Malm al je visoka kao Hemnes. Mislim na onu siru s 6 polica, ta je inace isto 78 cm sto mi se cini prenisko. Hemnes je 96, nije nesto puno nize od ove visoke Malm. Ovisi o tvojoj visini, ja sam 164 cm i 100 cm mi dodje do pupka tako da mislim da je to skroz okej za prematanje. Ako si dosta niza, mozda bude previsoka :)
    Ja sam isto 164 :) mi smo prvo mislili uzeti nizu od 78cm ali kad sam ju uživo vidjela nekako mi se činila preniska. Mislim da ćemo ići ipak na ovu od 100cm, plus ima i vise mjesta za robicu. Želja00 i taj nastavak je super, ja sam vise za komodu radi mjesta za robicu :)

Mi smo gledali komode i onda shvatili kako svakako zbog Jaknica trebamo i prostor za vješanje i onda smo se odlučili za taj nastavak i ormar smo uzeli koji u sebi ima ladice

👩‍🦰30👨‍🦱32
    4/2021 beba anđel
    4/2022 beba anđel5/2023 baby girl

nola95
    18. Kolovoz 2024. 10:24

Tratinčica12

Mi imamo Limfjorden komodu iz Jyska (kao Malm iz Ikee). Isto sam imala plan tu presvlačiti, uzela podlogu - i nisam ga nijednom tu presvukla 😅😅 sve sam odrađivala na krevetu/kauču na jednokratnim podlogama. Tako mi je bilo i brže i nekako sigurnije. Pogotovo kasnije kad se krenu više micati 😄
    Ta komoda je visoka isto 100 cm, ja sam 168 cm i nekako mi je za presvlačenje ipak malo visoka.

Vjerojatno ćemo kupiti još jednu za stvari za drugu bebu. A i ne stane nam ništa veće u sobu. U nju stane dosta toga i zadovoljni smo kvalitetom 🤗

Mi isto imamo limfjorden onaj s 4 ladice i meni je taman ta visina za presvlačenje. Ovaj put sam shvatila da ću koristit nastavak jer sam malog presvlačila isto na krevetu i di god mi je bilo zgodno. Al sad će on biti u priči s nama cijelo vrijeme pa mi je lakše da je beba na povišenom dok ju presvlačim da nemre skočiti na nju, razliti vodu i tako..čisto zbog mjera sigurnosti i olakšavanja tog dijela 🤣 možete probati s malim jastukom pod glavu kad se krenu okretat bebe na ormarićima, nekad im bude ugodnije tako pa su mirniji kod presvlačenja💪 jer čim se počnu posjedavat više nikako ne žele ravno ležati. Znala sam smotati par tetrica i postavit mu pod glavu pa mu je bilo podnošljivije odležat dok ga presvučem 

28 pcos
    2020. vanmaterična/uklonjen jajovod
    2021. 👶💙
    10.4. +❤️🙏

Bonnie9
    18. Kolovoz 2024. 11:49

Pratim vas u vezi komoda i kolica jer mi je svaka vijest dobrodosla. Prva trudnoca i nista od toga nemam niti znam sto treba pa mi je tema jako zanimljiva😃
    Javljam se jer sam htjela pitati u vezi bolova u leđima, probudila sam se jutros ukocena sa jedne strane leđa( na kojoj mi se prije javljao išijas) i doslovno Osjetim uklještenje živaca sa jedne strane ne mogu normalno hodati. Doktorica je na godisnjem i ne znam sto bih mogla napraviti u vezi toga… da li mi mozete preporuciti da nesto popijem da se mazem kremama ili sto god? 😩

Pake
    18. Kolovoz 2024. 22:03

Bonnie9  joj baš mi je žao, znam kako je to jer imam iste te probleme trenutno. Meni ti je moj gin pustio uputnicu za fizijatra jer su vježbe jedino što dugoročno pomogne. 
    Probaj za prvu ruku hladni pa topli oblog, možda da te netko doma izmasira ako može. Meni je neki dan bilo neizdrživo, malo sam si namazala voltaren gelom jer to i inače koristim kada imam takve bolove. Provjeri sa svojim gin smiješ li to,  meni je moj rekao da do trećeg tromjesečja(tako piše i u uputama) smijem, iako u principu izbjegavam sve tablete i slično koje mogu. 

5/20 - ab in tractu
    11/23 - missed ab
    5/24 - 🌈 baby, it's a girl 🌸

• 20’
    18. Kolovoz 2024. 23:10

Cure, znam kako vam je i mene išijas hvata, vise u desnom guzu prema nozi i pomognem si malo vježbama koje sam našla na internetu a i na moru sam dosta plivala. Nisam mazala ničim za sad.. Kojim kremama/uljima mažete trbuščiće da se ne pojave strije?

Pake
    19. Kolovoz 2024. 00:07

20' mene isto desna strana najviše. Baš užas, fakat se nadam da će s vremenom i vježbanjem popustiti, držim fige i vama. Vidim da smo nas 3 u istom tjednu :)
    Ja sam tjednima mazala sa svime i svačime, apsolutno ništa nije pomoglo i po pričama sa frendicama koje su bile trudne, ili ćeš ih dobiti ili nećeš. 😂 Meni je izgleda takva genetika, već mi je cijeli trbuh popucao tako da ne znam fakat kaj bi ti preporučila. 

5/20 - ab in tractu
    11/23 - missed ab
    5/24 - 🌈 baby, it's a girl 🌸

• franka007
    19. Kolovoz 2024. 08:04

Priključujem se problemima sa leđima/isijasom 🥲 već dugo imam problema sa donjim dijelom leđa, i to kad me uhvati doslovno šepam…na leđima ne smijem ležati ni 30 sekundi jer odmah krene 😒 a noću se često znam probuditi sa boli na lijevoj strani, u guzu, i tad ne mogu ležati na lijevoj strani, ali ne mogu dugo ni na desnoj strani ležati jer eto 😂 Ugl, ja sam uzela Be natur magnezij sprej pa s time spricam i bude bolje. A sto se tiče strija, nedavno mi se pojavila ogromna crvena linija između sisa, ko nekakav ožiljak je izgledalo, zaključila sam da je to strija 🥲 uzela sam alverde maslac za trudnice i mažem svaki dan ujutro i navečer pa sad barem malo ljepše to izgleda. A inače koristim i njihovo ulje samo nisam bas redovita, vjerojatno isto dok ne primjetim da su se još negdje pojavile. 🤭

Bonnie9
    19. Kolovoz 2024. 08:05

Pake i 20’ zao mi je da i vi prolazite kroz to☹️ znaci proci cemo kroz dosta toga do cilja😬 mazala sam sa nekom kremom jucer ali nije nesto pomogla eto jutros se probudila ukocena ponovno… 
    Za strije se mazem biobazinim uljem i kremom ujutro a cistim bademovim uljem navecer, inace sam sklona strijama jer ih imam malo na guzi pa samo cekam kada ce se pojaviti na trbuhu, mislim da je to sve do genetike ali dok se nisu pojavile postoji nada da mozda ulja rade svoj posao😀

• 20’
    19. Kolovoz 2024. 15:20

Da, sestre po problemima s išijasom   Samo mažite trbuhe, meni je druga trudnoća, u prvoj nisam dobila, a pubertetskih na bedrima i bokovima imam. Kombiniram mazanje bio oil uljem i karite maslacom od Locittena

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.