Btw grupa na fejsu Porod-iskustva i savjeti, pišu žene korektno za Zabok koji te zanima pa si možeš tamo pogledati
5/20 - ab in tractu
11/23 - missed ab
5/24 - 🌈 baby, it's a girl 🌸
Aha negoo sjetila se pitanja jednog!
Ima li koja iskustva s rodilistem u Zaboku?
I opcenito gdje planirate roditi? Razmisljate li vec o tome?
Ja sam okolica Zg al nekako mi se ne svida sto u Zg trenutno imamo samo prakticki dvije opcije, ja sam do sad rodila svo troje u Vinogradskoj i bila relativno zadovoljna svaki put, ali i inace je tamo groozna guzva a mogu misliti kako je tek sada kada Merkur ne radi i Petrova djelomicno…. 😵💫 Ako se nesto nije mijenjalo na tom podrucju pa ja nisam update-ana? 😬
Pa onda eto razmisljam i o Zaboku, cula sam par dobrih iskustava, par losih pa me zanima jos 😅
Mrvica772 e super, hvala ti na info za Cybex Balios S Lux! Kupujem ih na danima beba kad budu u WG.
Sunflower! 🌻 čula sam samo dobre stvari o Zaboku! Ja sam iz Varaždina i rodila sam tamo prvi put, ali sad sve više razmišljam o Čakovcu pa ako koja ima iskustva, pliz shareajte. :)
Malo me brine jer ne osjećam bebu a puno žena ih osjeti u tim tjednima. Kćer sam bila osjetila tek sa 22-23 tjedna pa sam mislila da ću drugo dijete prije zbog tanje maternice, ali ništa...
Naša srećica** 12/2021
Pozdrav drage mame! Nadam se da ste mi sve dobro s ponovnim dizanjem temperatura! Ja sam s godisnjeg krenila raditi i dobro je zasada. :) Radila sam anomaly scan i vadila krv u bolnici.. Na scanu izgleda sve super a nalaz krvi nisam jos dobila.. 9.8. sam radila al tu je upao i praznik pa me zanima koliko ste vi cekale za rezultate bolnickog kombiniranog testa? E da, poceo mi se trbuh pokazivati, mislim da ce ova zima biti tajice plus tunika kombo. :D Pozdrav svima koliko nas ima!
Bok svima! Citam vas redovito al se uziva na godisnjem pa nisam ništa tipkala.
Zadnji pregled odradila sam 15+0, sve u redu, jedva cekam sljedeci. Malo sam zabrinuta jer svakodnevno osjetim poprilicno jaki pritisak u donjem dijelu trbuha, opcenito mi je sve isppd pupka skroz tvrdo na dodir. Prvi put trudna pa neznam sto je okej a sto ne. Osim toga kao da nisam trudna, nikakvi simptomi, nikakve poteskoce. Jedino mi je malo tużno što jos nisam osjetila bebu, valjda ce skoro.
Svima zelim dobre preglede i ugodnu trudnocu dalje!!!
nyssa_ u prošlom tjednu sam prvi put osjetila, sad već svaki dan osjetim. Probaj se ne previše brinuti, kažu da je sve to individualno, budeš brzo osjetila 🥰
brokva u Vinogradskoj su mi odmah to popodne kad sam radila poslali na mail, probaj im se javiti pa tako provjeriti 🙂 i drago mi je da sve bilo super na pregledu ♥️
Kuglica22 mogu ti reći da sam baš dugo osjećala pritisak i bolove, kažu da je sve to normalno dok nije neizdrživo i dok nema krvarenja jer se ipak sve širi i namješta. Tvrdo je meni, posteljica mi je sprijeda pa možda to igra neku ulogu, nisam sigurna 😀
Super je što nemaš nikakvih tegoba, samo uživaj u trudnoći, a ćeš isto uskoro osjetiti sigurno ♥️
5/20 - ab in tractu
11/23 - missed ab
5/24 - 🌈 baby, it's a girl 🌸
Drage žene, veseli me čitati dobre vijesti i da sve teče u vašim trudnoćama kako spada.❤️ Svaka čast vama koje radite jer ja jedva održavam tempo s malcem i kućanskim poslovima. Ova mala je puno niže nego sam prvi put u trudnoći nosila pa dosta dana mi bude neugodno sjediti, ne mogu se namjestiti za spavanje i tako, nismo se još skroz uskladile😅 veselim se višim tjednima da se povuče višlje pod rebra iako sam pomalo luda što se tome veselim, ali podnošljivija mi je žgaravica od ovog neugodnog pritiska 🤣 pogotovo zbog tog kolko je aktivna. Curke koje ne osjećaju još bebu, brzo vam dolazi to vrijeme, kad ju prvi put osjetite već idući ćete lakše raspoznat pokret, udarac..i onda samo dan za danom sve cesce budete osjećale, pa beba dobije i neke svoje periode u danu kad je aktivna tako da skoro po rasporedu se javlja..
ja sam se opremila s par stvari preko fb marketplacea i grupa na fbu(preporucam za second hand stvari) i veselim se sastavit njen” kutak”u bracinoj sobi. Hvatam se toga čim popusti vrućina. Odjednom mi je blizu taj 12. mjesec, voljela bi čim prije sve prirediti al sam zato kaj smo u radovima na vikendici, a i tu doma imamo projekt sa zamjenom stolarije u rujnu tako da znam da će proletjeti mjesec. A onda je već 10.😱 evo ponekad nemrem dočekati da dođe vrijeme poroda tj da trudnoća prođe čim prije a ponekad me pere osjećaj da nisam spremila sve kaj trebam..mora da je utjecaj ovog punog mjeseca o kojem svi pričaju 😝
28 pcos
2020. vanmaterična/uklonjen jajovod
2021. 👶💙
10.4. +❤️🙏
Btw grupa na fejsu Porod-iskustva i savjeti, pišu žene korektno za Zabok koji te zanima pa si možeš tamo pogledati
E hvala, pogledat cu bas 🙂
E da nemojte zaboravit!!! Ja to nisam znala sa prvim malim da kad ste na komplikacijama nakon 90 dana imate pravo na naknadu firme inače to ne naprave bez vase incijative
Sad sam na dopustu trudne radnice i punoj plaći pa mi ne treba al svima vama koji ste na komplikacijama da znste tu informaciju
E da nemojte zaboravit!!! Ja to nisam znala sa prvim malim da kad ste na komplikacijama nakon 90 dana imate pravo na naknadu firme inače to ne naprave bez vase incijative
Sad sam na dopustu trudne radnice i punoj plaći pa mi ne treba al svima vama koji ste na komplikacijama da znste tu informaciju
To vrijedi samo za državne firme. Nema toga kod privatnika😆
da znam za to,dobila sam L al ovi mi rade tolke komplikacije oko novaca da sam rekla jos cu 3 mj izdrzat pa ce bit lakse s nesto vecom naknadom
6/21 biokemijska
9/22 +
6/22 baby boy 🩵
4/24 +
Harmony low risk-stize curka 🩷
Sortiraj odgovore
Najstariji