20’ u potpunosti znam kako ti je😃 i ja sam prosla kroz to decko pa cura i sada ne znam ni sama🤷🏻♀️ nekako se navikla na to da je decko. Jedna ginekologica tvrdi da je sve moguce do 28 tj jer se nekima tek tada spustaju testisi.
Eto akko ti sto znaci mojoj rodici su u Rijeci rekli decko pa je onda od 18 do 28 tjedna bila 100% cura i u 30 tjednu se “pretvorila”u decka😂 tak da je sve moguce. Samo nek su nam zdrave bebice 🥰 ali znam da je cudno kad se naviknes na jedno pa promijene…
Bonnie9, znači isto smo zbunjene Ja sam isto ufilmala da je dečko, a iskreno najviše zbog te slike s 4d uzv gdje se jasno vidi da je nešto između nogu. Naravno najbitnije je da je beba dobro i da je zdrava. Meni se isto na toj slici s 16 tjedna vidi samo možebitno muško spolovilo, ali izgleda mi da se tad testisi još nisu spustili. Pa sad ti budi pametan...Za curu imamo i ime i stvari od prve kćeri.
Teab1Na jednom pregledu je rekla ginica je posteljica straga, štogod to značilo po pitanju osjeta bebe.
Donna9, wow, odlično! Što se komercijalnih letova tiče zapravo me i nije strah, al ovdje se radi o panoramskom letu iznad grada pa ne znam kakve su turbulencije gore i slično, a doktorica mi je na GO pa mi se ne javlja da je pitam.sto se panoramskih letova tice muz radi na luckom u aviatici i kaze da za trudnice nikako nije,njemu je bilo doslo lose od silnog treskanja i turbulencije, jer to ipak nije avion nego helic
Teab1 hvala na info! Da, pilot je rekao da ne preporuča ako je prvo tromjesečje koje je samo po sebi rizično i mučno ili ako je rizična trudnoća, ali doktorica mi je rekla da smijem, međutim da je odluka na meni. Vidjet ću još. :)
Naša srećica** 12/2021
20’ haha da 😀 ajde vidjet cemo dok jos malo narastu bebice pa cemo bolje znati sto nosimo😍
Mene vec lovi da nesto narucim za bebu svakako bih sve u unisex bojama jer ne planiram samo jednu bebu pa da imam i za nadalje… ali ne znam da li je rano🤷🏻♀️
Ja vec imam dosta robe za prvih mjesec dana, znam da je rano, ali prva beba i jos curka, uzbudjenje je tu, nisam mogla odoljeti :)
Hoyaa, 20', ja se isto mislim da već kupim već neke stvarčice za prvih mjesec-dva. Dosta opreme ćemo dobiti, ali odjeće nemam ništa. Koju veličinu tad nose? Što im od odjeće treba, računam da će bit veljača i hladno? Što ste vi uzimale i koliko toga i gdje, sve me zanima😅
💃ok 🤵oligoasthenozo/azoospermia
05/24 - 1. IVF/ICSI - 7dnt ➕ , 1.uzv - 6+4❤️
Nifty ✅
Ja sam tek kupila jedne čarapice u Lidlu, onako usput. Od robice sam nešto užicala rodicu pa se nadam da neću previše kupovati jer iz iskustva znam da pola toga neće obući.
Jeste istražile izdajalice? ja sam sa kćeri imala od Phillips avent električnu i ručnu i bile su mi grozne (ili jednostavno nisam imala mlijeka), a mame oko mene su hvalile Medelinu.
Najjeftinije što sam našla nerabljeno je 130€, ali mi je glupo kupovati prije nego ću znati dal će mi trebati, da opet ne izvisim i ostanem bez mlijeka za par dana...
Naša srećica** 12/2021
Donna9, veličina ti zavisi koliko će ti beba biti velika kad se rodi. Moja mala je rođena 3200/49 i nosila je 50 nekih 2 tjedna, nakon toga 65 još nekih mjesec dana i brzo je prešla na 62. Ja bih rekla da uzmeš 56 i 62. Bodija dugih rukava za zimu nikad dosta, pogotovo oni kaj se ne moraju preko glave oblačiti, nego imaju one dugmice za zakopcati naprijed. Meni su super i one hlače s čarapama jer bebice vole skidati te čarape. Ja ću svakako uzeti neki skafander/onu toplu opravicu jer trebam rodit početkom siječnja 🙂 neke vestice za obuc preko bodija da bude slojevito, za zimu malo deblja kapica, za proljeće ona tanja, čarapice, dosta dekica uzeti da u svakom dijelu stana/auto/kolica imate. Meni je za baby robicu super h&m, c&a, Lidl koji sad u zadnje vrijeme ima bas dobrih stvari za bebice. Nyssa_ nisam nešto istraživala izdajalice, mislim posudit od prijateljice, ona ima Medelinu ja mislim. Zeznuto je to kupovati za puno love. Npr ja sam isključivo dojila a moja mala nije htjela iz bočice pa mi se bilo dzabe izdajati 😜
Sortiraj odgovore
Najstariji