Zimske bebe 2024/2025 ❄️☃️🎄🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Mrvica722
    16. Kolovoz 2024. 23:28

Pake

Moram i ja reći da mi je baš drago da sam naišla na ovaj forum, sve ste baš divne i imam osjećaj da nema nikakvog osuđivanja, samo podrška - divne ste sve!!hoyaa dobila sam slikicu na prvom uzv, na kraju je ispalo da sam tad već bila 10tt tako da je slikica bila super. Stavili smo ju na frižider, za par dana ju je mačak srušio i završila je "slučajno" u zdjelici vode 😂😂😂 tako da sad nemamo ni tu jer se pretvorila u crnu mrlju, a ne znam jel nam mačak pokušavao nešto reći 😂

Je su ti spominjali za torch test s obzirom na mačka u kući

Lusylu
    17. Kolovoz 2024. 09:57

Mrvica722

Pake

Moram i ja reći da mi je baš drago da sam naišla na ovaj forum, sve ste baš divne i imam osjećaj da nema nikakvog osuđivanja, samo podrška - divne ste sve!!hoyaa dobila sam slikicu na prvom uzv, na kraju je ispalo da sam tad već bila 10tt tako da je slikica bila super. Stavili smo ju na frižider, za par dana ju je mačak srušio i završila je "slučajno" u zdjelici vode 😂😂😂 tako da sad nemamo ni tu jer se pretvorila u crnu mrlju, a ne znam jel nam mačak pokušavao nešto reći 😂

Sta je torch test? Mi imamo dvi mace, kucne su nikad ne izlaze vani. Cjepljene, cipirane, sterilizirane…

Pake
    17. Kolovoz 2024. 10:31

Mrvica722

Pake

Ne. Moje mace su redovno cijepljene i zdrave, bez izlazaka van. Na početku trudnoće testirani i oni i ja, pijesak ne mijenjam i ne jedem meso 🙂

5/20 - ab in tractu
    11/23 - missed ab
    5/24 - 🌈 baby, it's a girl 🌸

• franka007
    17. Kolovoz 2024. 10:33

Cure jel koristite stolove/komode za previjanje? Mi planiramo kupiti Ikeinu MALM komodu pa nju koristiti za previjanje dok je beba mala a kasnije samo podlogu na krevetu. Je li komoda visine 100cm previsoka da se koristi kao prematalica? To je sa 4 ladice, druga opcija je sa 3 ladice koja je 78cm al ona mi se čini nekako preniska 🤷🏻‍♀️

Pake
    17. Kolovoz 2024. 10:36

Lusylu

Mrvica722

Pake

Sta je torch test? Mi imamo dvi mace, kucne su nikad ne izlaze vani. Cjepljene, cipirane, sterilizirane…

T- toxoplasma
    O- ostali uzročnici 
    R- rubela
    C- citomegalovirus 
    H- herpes simplex
    Tog se sjećam još iz srednje 😄

5/20 - ab in tractu
    11/23 - missed ab

• Želja00
    17. Kolovoz 2024. 13:14

franka007

Cure jel koristite stolove/komode za previjanje? Mi planiramo kupiti Ikeinu MALM komodu pa nju koristiti za previjanje dok je beba mala a kasnije samo podlogu na krevetu. Je li komoda visine 100cm previsoka da se koristi kao prematalica? To je sa 4 ladice, druga opcija je sa 3 ladice koja je 78cm al ona mi se čini nekako preniska 🤷🏻‍♀️

Mi imamo onaj nastavak sto se stavi na krevetic na previjanje

👩‍🦰30👨‍🦱32
    4/2021 beba anđel
    4/2022 beba anđel5/2023 baby girl

• hoyaa
    17. Kolovoz 2024. 15:02

franka007

Mi planiramo uzeti Hemnes, ili ce muz napraviti komodu koja izgleda kao Malm al je visoka kao Hemnes. Mislim na onu siru s 6 polica, ta je inace isto 78 cm sto mi se cini prenisko. Hemnes je 96, nije nesto puno nize od ove visoke Malm. Ovisi o tvojoj visini, ja sam 164 cm i 100 cm mi dodje do pupka tako da mislim da je to skroz okej za prematanje. Ako si dosta niza, mozda bude previsoka :)

• franka007
    17. Kolovoz 2024. 15:33

hoyaa

franka007

Mi planiramo uzeti Hemnes, ili ce muz napraviti komodu koja izgleda kao Malm al je visoka kao Hemnes. Mislim na onu siru s 6 polica, ta je inace isto 78 cm sto mi se cini prenisko. Hemnes je 96, nije nesto puno nize od ove visoke Malm. Ovisi o tvojoj visini, ja sam 164 cm i 100 cm mi dodje do pupka tako da mislim da je to skroz okej za prematanje. Ako si dosta niza, mozda bude previsoka :)

Ja sam isto 164 :) mi smo prvo mislili uzeti nizu od 78cm ali kad sam ju uživo vidjela nekako mi se činila preniska. Mislim da ćemo ići ipak na ovu od 100cm, plus ima i vise mjesta za robicu. Želja00 i taj nastavak je super, ja sam vise za komodu radi mjesta za robicu :)

• Teab1
    17. Kolovoz 2024. 17:23

franka007

koristila sam vrlo kratko,brzo smo presli na krevet,ja sam i niza a dosta toga je bilo na polici iznad kreveta pa mi je bilo lakse, i uvijek neki strah kaj ak se okrene i opadne... 

6/21 biokemijska
    9/22 +
    6/22 baby boy 🩵
    4/24 +
    Harmony low risk-stize curka 🩷

Pake
    17. Kolovoz 2024. 19:40

Ja sam 180, isto sam gledala tu od 100cm, čini mi se dobra. Ove druge su mi preniske.

5/20 - ab in tractu
    11/23 - missed ab

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.