Bok svima! Citam vas redovito al se uziva na godisnjem pa nisam ništa tipkala.
Zadnji pregled odradila sam 15+0, sve u redu, jedva cekam sljedeci. Malo sam zabrinuta jer svakodnevno osjetim poprilicno jaki pritisak u donjem dijelu trbuha, opcenito mi je sve isppd pupka skroz tvrdo na dodir. Prvi put trudna pa neznam sto je okej a sto ne. Osim toga kao da nisam trudna, nikakvi simptomi, nikakve poteskoce. Jedino mi je malo tużno što jos nisam osjetila bebu, valjda ce skoro.
Svima zelim dobre preglede i ugodnu trudnocu dalje!!!
Meni je isto svakodnevno tvrd donji dio trbuha i osjecam pritisak i rastezanje, jucer sam imala i nekakve grceve, ali pretpostavljam da je to sve zbog sirenja maternice i kruznih ligamenata. Isto jos ne osjecam bebu, a ko za vraga mi svaki cas iskacu videi gdje zene prvu bebu osjete vec s 16 tjedana 😅 nadam se da cemo i mi brzo :)
Ima li neko ko je bolje informiran oko komplikacija, planiram ih otvarat od 2.9. Pa me nisam shvatila ovo gore za 90 dana… Kolika je naknada uopce? Kako to ide kao kad prestaju komplikacije kad se otvara porodiljni ja nemam pojma nista😅
U skoli radim, ako ima kakve veze?
Ima li neko ko je bolje informiran oko komplikacija, planiram ih otvarat od 2.9. Pa me nisam shvatila ovo gore za 90 dana… Kolika je naknada uopce? Kako to ide kao kad prestaju komplikacije kad se otvara porodiljni ja nemam pojma nista😅
U skoli radim, ako ima kakve veze?
naknada za komplikacije je 565 eura,ovo za 90 dana se odnosi na to da ti firma nakon 90 dana bolovanja uplacuje odredeni iznos kao pomoc, radis u skoli tj drzavna firma dakle mozes izmust neke parice neznam koliko ,po zavrsetku komplikacija kod mene osobno 14.11. iako cu prekinut ranije i iskoristit Go 2024 doktor ti otvara porodiljni HZZO doktor u slucaju da si kod privatnika pa napominjem,e sad neznam tj ne sjecam se jel on salje papire na hzzo ili oni to vec imaju u sustavu ili ti nosis/ saljes mailom taj papir nakon toga doznake vise nemoras slat niti firmi niti u hzzo kao do sad i naknada ti se povecava koliko neznam
6/21 biokemijska
9/22 +
6/22 baby boy 🩵
4/24 +
Harmony low risk-stize curka 🩷
U skoli radim, ako ima kakve veze?naknada za komplikacije je 565 eura,ovo za 90 dana se odnosi na to da ti firma nakon 90 dana bolovanja uplacuje odredeni iznos kao pomoc, radis u skoli tj drzavna firma dakle mozes izmust neke parice neznam koliko ,po zavrsetku komplikacija kod mene osobno 14.11. iako cu prekinut ranije i iskoristit Go 2024 doktor ti otvara porodiljni HZZO doktor u slucaju da si kod privatnika pa napominjem,e sad neznam tj ne sjecam se jel on salje papire na hzzo ili oni to vec imaju u sustavu ili ti nosis/ saljes mailom taj papir nakon toga doznake vise nemoras slat niti firmi niti u hzzo kao do sad i naknada ti se povecava koliko neznam
Mislim da je porodiljni prosjek placa zadnjih 6 mjeseci
U skoli radim, ako ima kakve veze?naknada za komplikacije je 565 eura,ovo za 90 dana se odnosi na to da ti firma nakon 90 dana bolovanja uplacuje odredeni iznos kao pomoc, radis u skoli tj drzavna firma dakle mozes izmust neke parice neznam koliko ,po zavrsetku komplikacija kod mene osobno 14.11. iako cu prekinut ranije i iskoristit Go 2024 doktor ti otvara porodiljni HZZO doktor u slucaju da si kod privatnika pa napominjem,e sad neznam tj ne sjecam se jel on salje papire na hzzo ili oni to vec imaju u sustavu ili ti nosis/ saljes mailom taj papir nakon toga doznake vise nemoras slat niti firmi niti u hzzo kao do sad i naknada ti se povecava koliko neznamMislim da je porodiljni prosjek placa zadnjih 6 mjeseci
u pravu si, prvih 6 mj sad neznam kak je za drugih 6 ide do 900 eura ak se ne varam,al moras bit u radnom odnosu inace je manje
6/21 biokemijska
9/22 +
6/22 baby boy 🩵
4/24 +
Zadnji pregled odradila sam 15+0, sve u redu, jedva cekam sljedeci. Malo sam zabrinuta jer svakodnevno osjetim poprilicno jaki pritisak u donjem dijelu trbuha, opcenito mi je sve isppd pupka skroz tvrdo na dodir. Prvi put trudna pa neznam sto je okej a sto ne. Osim toga kao da nisam trudna, nikakvi simptomi, nikakve poteskoce. Jedino mi je malo tużno što jos nisam osjetila bebu, valjda ce skoro.
Svima zelim dobre preglede i ugodnu trudnocu dalje!!!Meni je isto svakodnevno tvrd donji dio trbuha i osjecam pritisak i rastezanje, jucer sam imala i nekakve grceve, ali pretpostavljam da je to sve zbog sirenja maternice i kruznih ligamenata. Isto jos ne osjecam bebu, a ko za vraga mi svaki cas iskacu videi gdje zene prvu bebu osjete vec s 16 tjedana 😅 nadam se da cemo i mi brzo :)
I kod mene je isto tako tvrd donji dio i sad su poceli i bolovi u ledjima, nikako se namjestili..
Svima zelim dobre preglede i ugodnu trudnocu dalje!!!Meni je isto svakodnevno tvrd donji dio trbuha i osjecam pritisak i rastezanje, jucer sam imala i nekakve grceve, ali pretpostavljam da je to sve zbog sirenja maternice i kruznih ligamenata. Isto jos ne osjecam bebu, a ko za vraga mi svaki cas iskacu videi gdje zene prvu bebu osjete vec s 16 tjedana 😅 nadam se da cemo i mi brzo :)
Kuglica22 tako i meni da svi osjete bebu odmah, a kod mene ništa, a druga mi je trudnoća. Moćda sam i osjetila nešto poput mjehurića u trbuhu što sam odmah pripisala probavi jer nikad ne osjetim na dodir već samo kao mjehurići unutra.. I dalje nije to to, al nadam se da će uskoro biti..
Cure, ja sam si ugovorila prenatalnu masažu baš zbog tih bolova u leđima plus uredski posao. Baš mi bude koma nakon cijelog dana i lošeg spavanja (prevrtanja). Jako me zanima kak će izgledati masaža. Uzela sam pola sata za prvi put pa da vidim...
Btw, ima koja od Vas da je letjela avionom nedavno ili planira u skorije vrijeme? Jeste se savjetovale s ginekologom prije ili ste išle na svoju ruku?
Naša srećica** 12/2021
Btw, ima koja od Vas da je letjela avionom nedavno ili planira u skorije vrijeme? Jeste se savjetovale s ginekologom prije ili ste išle na svoju ruku?
Nyssa, vezano za avion ja sam letjela u 7 tt. Dva vezana leta od 2-3 sata. Liječnik mi je rekao da je OK da idem jer nisam bolesna😅
Sljedeći tjedan imam kontrolu i ako bude sve u redu, letjeti ću opet za dva tjedna na drugi kraj svijeta
💃ok 🤵oligoasthenozo/azoospermia
05/24 - 1. IVF/ICSI - 7dnt ➕ , 1.uzv - 6+4❤️
Nifty ✅ Stigao dečko☺️
Svima zelim dobre preglede i ugodnu trudnocu dalje!!!Meni je isto svakodnevno tvrd donji dio trbuha i osjecam pritisak i rastezanje, jucer sam imala i nekakve grceve, ali pretpostavljam da je to sve zbog sirenja maternice i kruznih ligamenata. Isto jos ne osjecam bebu, a ko za vraga mi svaki cas iskacu videi gdje zene prvu bebu osjete vec s 16 tjedana 😅 nadam se da cemo i mi brzo :)Kuglica22 tako i meni da svi osjete bebu odmah, a kod mene ništa, a druga mi je trudnoća. Moćda sam i osjetila nešto poput mjehurića u trbuhu što sam odmah pripisala probavi jer nikad ne osjetim na dodir već samo kao mjehurići unutra.. I dalje nije to to, al nadam se da će uskoro biti..
Cure, ja sam si ugovorila prenatalnu masažu baš zbog tih bolova u leđima plus uredski posao. Baš mi bude koma nakon cijelog dana i lošeg spavanja (prevrtanja). Jako me zanima kak će izgledati masaža. Uzela sam pola sata za prvi put pa da vidim…
jel ti reko doktor di ti je posteljica? ja je isto vrlo slabo znam osjetit al zato sto je posteljica napred
6/21 biokemijska
9/22 +
6/22 baby boy 🩵
4/24 +
Teab1 Na jednom pregledu je rekla ginica je posteljica straga, štogod to značilo po pitanju osjeta bebe.
Donna9, wow, odlično! Što se komercijalnih letova tiče zapravo me i nije strah, al ovdje se radi o panoramskom letu iznad grada pa ne znam kakve su turbulencije gore i slično, a doktorica mi je na GO pa mi se ne javlja da je pitam.
Naša srećica** 12/2021
Sortiraj odgovore
Najstariji