Zimske bebe 2024/2025 ❄️☃️🎄🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • franka007
    20. Kolovoz 2024. 10:31

Mislim da ćemo i mi uzeti Malm od 100cm radi prostora, i isto tak ako bude previsoko presvlaciti na krevetu 😅 Ja se zadnjih tjedan dana super osjećam, imam i energije pa svašta mogu obavljati. U četvrtak imam kontrolu, a ujutro ću radit OGTT 😬 bas sam se vagala, sad sam na +6kg, imam dojam da je sve otišlo u trbuh, sise i u bokove 😆 Bas sam slagala nalaze sada, meni dr prati cerviks od 12og tjedna i svaki put napise na nalaz mjere.

nola95
    20. Kolovoz 2024. 12:08

franka007

Mislim da ćemo i mi uzeti Malm od 100cm radi prostora, i isto tak ako bude previsoko presvlaciti na krevetu 😅 Ja se zadnjih tjedan dana super osjećam, imam i energije pa svašta mogu obavljati. U četvrtak imam kontrolu, a ujutro ću radit OGTT 😬 bas sam se vagala, sad sam na +6kg, imam dojam da je sve otišlo u trbuh, sise i u bokove 😆 Bas sam slagala nalaze sada, meni dr prati cerviks od 12og tjedna i svaki put napise na nalaz mjere.

Ajme ja bi taj nalet energije, kod mene je baš u padu zadnjih dana, ne mogu zaspati navečer to me zezne skroooz😩 sretno na pregledu i OGTTu. Meni je rekla 30. odradit pa mi je brzo nakon tog i pregled. 

28 pcos
    2020. vanmaterična/uklonjen jajovod
    2021. 👶💙
    10.4. +❤️🙏

nola95
    20. Kolovoz 2024. 12:10

Źene kako se držite obzirom na vrućine? Jel se veseli još tko hladnom vremenu, pa čak i zimi?😅 Ja jedva čekam da zahladi. Mrak je počeo osjetno ranije padati pa mi je i to već poticajno hehe

28 pcos
    2020. vanmaterična/uklonjen jajovod
    2021. 👶💙
    10.4. +❤️🙏

nyssa_
    20. Kolovoz 2024. 12:34

Bokić trudnice! :) evo mene s mora i back to work. Baš mi je postalo teško složiti odjevnu kombinaciju a da mi istovremeno bude udobna i okej za posao. Odbrojavam do komplikacija.
    Malo ću se osvrnuti na ovo što pišete jer vas čitam cijelo vrijeme :D
    Za strije koristim ovo: https://8sheep.com/products/stretch-mark-bundle .. svi se kunu u to pa se nadam da će pomoći.
    Komodu imam od kćeri i to onu što je došla u kompletiću s krevetićem iz Lesnine s motivom žirafice. Ima 3 ladice, nisam sigurna kolika je visina, ali visoka mi je obzirom da sam visoka 163 cm pa sam redovito na prstima kad poželim izljubiti bebu. :) 
    Prebacujemo 2,5 godišnju kćer u sobu, tj. radimo na tome postupno pa se nadam da će, osim skidanja s pelene, i to dobro prihvatiti. 
    Bili smo na moru i stalno me hvatao grč u donjem dijelu trbuha prilikom plivanja, dal je nekome od vas tako? :( Napravila sam briseve taman prije mora i svi su nalazi uredni pa sad nestrpljivo čekam sljedeći pregled - 30.8. da vidim bebača kak raste.
    Na portalu zdravlja vidim kako mi gyn trudnoću vodi kao rizičnu, a na pregledima govori da je sve ok.. ima koja od vas sličnu situaciju? 
    E da, ima li koja od vas kolica Cybex Balios S Lux? Kako ste zadovoljne?
    Pozdrav svima, držite se! 

Naša srećica** 12/2021

• 20’
    20. Kolovoz 2024. 13:26

Nyssa_ meni isto teško slagati odjevnu kombinaciju, morat ću u shopping jer ja ne mislim na komplikacija i radim još neka tri mjeseca do godišnjeg i porodiljnog 
    I mene je isto grč hvatao u donjem dijelu trbuhu kad bi malo više plivala, ali nisam se zabrinjavala time nego bi onda zastala kad bi me uhvatio. Plivanje mi je baš pasalo :)

nyssa_
    20. Kolovoz 2024. 13:44

20’

Nyssa_ meni isto teško slagati odjevnu kombinaciju, morat ću u shopping jer ja ne mislim na komplikacija i radim još neka tri mjeseca do godišnjeg i porodiljnog
    I mene je isto grč hvatao u donjem dijelu trbuhu kad bi malo više plivala, ali nisam se zabrinjavala time nego bi onda zastala kad bi me uhvatio. Plivanje mi je baš pasalo :)

Gdje planiraš u šoping? Kupila sam neke trapke preko Zalanda, nisu loše, ali pričekat će da još malo zahladi. Za sad su mi spas haljine. E pa da, kakvo mi je stanje na poslu, vjerojatno ću komplikacije aktivirati točno 2 tjedna pa odmah porodiljni. Vrijeme će reći, možda i ostanem, ovisi kak ću se osjećati. U prvoj nisam mogla izdržat jer mi je trbuh smetao i sastanci su bili neizbježni a stvarno s onom trbušinom nisam mogla ništa. :D 
    Je, i meni, ali me mrvicu zabrinulo kad bi me grčilo. Godilo bi mi da mogu na bazen, ali me previše strah E.Coli tako da ću si morati ukrasti još koji vikend na moru. :)

Naša srećica** 12/2021

Pake
    20. Kolovoz 2024. 14:10

Tinker  hvala ti na ohrabrenju, mislim da mi je to spomenuo zbog svih mojih komplikacija i visoko rizične trudnoće pa da stvarno usporim. Budemo vidjeli kak će to biti dalje. Kak se  nadam za sebe, tak se nadam i za tebe da bu sve bilo dobro!! 
    Hoya   prvi put sada, vidjet ću kako će ići s drugim ginekologom. 
    Sunflower!   drago mi je da ti je pregled prošao dobro, nek tako i ostane! Sretno s klincima u školi, ne daj da te previše zezaju 😄
    franka007  predobro da imaš energije, uživaj sad!! Sretno na kontroli i ogttu :)
    Nola95  evo ja sam čitav dan danas na balkonu, predrago mi je da je temperatura napokon pala i da nema sunca, samo čekam da ovo ljeto završi 😂 daj mi zimu i hladnoću :) 
    nyssa_   pitaj ga zašto je vodi kao rizičnu, bit će neki razlog, ne mora biti ništa strašno. Meni je dg visoko rizična, ali ima razloga za to. Stanem u sve haljine koje imam tako da sad preko ljeta nisam ništa novo kupovala jer ne radim pa mi drugo ne treba, ali za zimu moram baš sve novo kupiti jer doslovno nemam ništa. Navodno je H&M dobar za trudnice. 

5/20 - ab in tractu
    11/23 - missed ab
    5/24 - 🌈 baby, it's a girl 🌸

• 20’
    20. Kolovoz 2024. 16:10

Nyssa_ za sad furam haljine i tunike. Za jesen imam par debljih haljina, jedne trudničke hlače i jedne traperice (h&m), a planiram si kupiti trudničke tajice u Lidlu kad budu, a ostalo kako nađem, nemam sad neki super dućan s trudničkom robom, ako netko ima neka javi 
    Ni ja se ne kupam na bazenima :/

• Mrvica722
    20. Kolovoz 2024. 16:34

Ja imam cybex balios s lux i vrh su nam vec 2 godine
    Ako ste na komplikacijama tada dr mora napisat razlig pa često stave visoko rizične iako nisu
    Kad su vam krenile bh kontrakcije?? I jesu li?
    Ja s ene kupam na moru trpim klinac mi se kupa ja ne jednostavno me strah tih bakterija

• BikMik
    20. Kolovoz 2024. 16:34

Cao svima, bas mi je drago da je aktivna tema 🤗.
    Ja nisam duze isto pisala, u cetvrtak imam UZ, jedvaaa cekam, do tad sam se izpraksala sa fetalnim doplerom i redovno slusam preljepe otkucaje od 160 🤗❤️. Oblacenje je i meni problem, super je bilo dok sam haljine samo nosila, medjutim u Njemackoj zahladilo i moram hlace i nosim ih otkopcane sa majicom preko 😅. Jedva cekam cizmice i strample i haljine 😅.
    Znam da su neke cure spominjale bol u ledjima, i mene ukoci odjednom kroz guzicu da kazem i dok ne otkoci ne mogu nista.
    Probava je vrlo cudna ovih sedmica, glava vrlo promijenjiva, grcica ima, kontam sve normalno.
    Super je i da govorite koji modeli cega vam odgivaraju, kako nemam djece ne znam nista. Ali nama je plan Ikea Hemnes komodu veliku da kupimo i dodatak za previjanje gore.

TTC 08/2021 👰32 🤵34
    Biohemijska 10/22 Missed abortion 11ttc 03/23
    03/24 ICSI (Puregon, Granillex, Ovitrelle, Cyclogest)01.04. ET ❌ 2❄️
    04/24 FET, otkazan
    05/24 FET 7dnt +, 9dnt beta 187, 11dnt 532, djecak 💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.