Teab1Na jednom pregledu je rekla ginica je posteljica straga, štogod to značilo po pitanju osjeta bebe.
Donna9, wow, odlično! Što se komercijalnih letova tiče zapravo me i nije strah, al ovdje se radi o panoramskom letu iznad grada pa ne znam kakve su turbulencije gore i slično, a doktorica mi je na GO pa mi se ne javlja da je pitam.
Nyssa, da, kužim, nažalost nemam iskustva s panoramskim letovima, ali ne djeluje mi turbulentnije od običnih letova, a valjda i ne traje baš dugo. Ima li doktorica zamjenu čisto da čuješ mišljenje liječnika?
💃ok 🤵oligoasthenozo/azoospermia
05/24 - 1. IVF/ICSI - 7dnt ➕ , 1.uzv - 6+4❤️
Nifty ✅ Stigao dečko☺️
Teab1Na jednom pregledu je rekla ginica je posteljica straga, štogod to značilo po pitanju osjeta bebe.
Donna9, wow, odlično! Što se komercijalnih letova tiče zapravo me i nije strah, al ovdje se radi o panoramskom letu iznad grada pa ne znam kakve su turbulencije gore i slično, a doktorica mi je na GO pa mi se ne javlja da je pitam.
ma nema velike razlike osim kaj ces bebu jace osjetit ak je posteljica straga,al ja se nebi previse brinula ako je na pregledima sve uredno, javit ce se ona kad tad
6/21 biokemijska
9/22 +
6/22 baby boy 🩵
4/24 +
Harmony low risk-stize curka 🩷
Pozdrav, curke!🥰🥰🤗🤗
Da se i ja malo javim.😉
Mi smo u ponedjeljak obavili anomaly scan i sve je u najboljem redu.💜 Naša dugica 🌈 je spavala zgrčenih nožica i zauzela pozu mislioca, a na to smo se suprug i ja slatko nasmijali, jer i ja inače spavam u toj pozi.🤭🤭😁😁
Pitala je neka curka što koristimo protiv strija. Ja koristim melem mama kremu i super mi je.
U lesnini je do 29.08. komodica za prematanje sa četiri ladice i kadicom 169 eura. Eto, ako koja curka želi.😉
Sve Vas grliiiiimmmm 🫂 i cmokam 😘!!!!!!❤️
🏥 Poliklinika IVF
2023: 3X IUI : ❌️ ❌️ ❌️
1.IVF: 07/23 ➕️ ❤ missed abortion 😭 💔 🤍 👼
2.IVF: 01/24 - 8 oocita -3 zrele, nije došlo do oplodnje ❌️
3.IVF: 04/24 ➡️ ICSI ➡️ 1.beta 697 ; 2.beta 1313
Veritas test - low risk, stiže princezica, naša dugica 🌈 👑💜 🙏
"Radujem se uspjehu drugih, jer uspjeha ima dovoljno za sve"!
💪💪🤞🤞🍀🍀❤❤
sto se panoramskih letova tice muz radi na luckom u aviatici i kaze da za trudnice nikako nije,njemu je bilo doslo lose od silnog treskanja i turbulencije, jer to ipak nije avion nego helic
6/21 biokemijska
9/22 +
6/22 baby boy 🩵
4/24 +
Curke, ja sam danas poslije pregleda kod svog ginekologa ostala extra zbunjena naime, ginekolog tvrdi da je curica a na privatnom pregledu sa 16 tjedana su mi rekli da je dečko i imam slikicu muškog spolovila. Danas mi ginekolog nije pokazao niti ekran a pregled je trajao niti jednu minutu. Sad još vise iščekujem anomaly koji mi je idući tjedan 😎🙈
Curke, ja sam danas poslije pregleda kod svog ginekologa ostala extra zbunjenanaime, ginekolog tvrdi da je curica a na privatnom pregledu sa 16 tjedana su mi rekli da je dečko i imam slikicu muškog spolovila. Danas mi ginekolog nije pokazao niti ekran a pregled je trajao niti jednu minutu. Sad još vise iščekujem anomaly koji mi je idući tjedan 😎🙈
inace se curke pretvore u decke ne obrnuto al ima i toga 😂, mozda je to bila pupcana? meni je dr potvrdio da je curka sa 16 tjedana, reko je da vide di su smjesteni spolni organi da po tome zna, kak ja blage nemam,al okej, al opet ak kazes pregled ni min trajao onda je to sve ofrlje i napravljeno po meni,iduci tjedan bi mogla 100% znat drzim fige da bude koga god prizeljkujes 🙂
6/21 biokemijska
9/22 +
6/22 baby boy 🩵
4/24 +
Hypnoticpoison preslatko, baš mi je drago da sve dobro, nek tako ostane do kraja! ♥️
5/20 - ab in tractu
11/23 - missed ab
5/24 - 🌈 baby, it's a girl 🌸
Teab1 da zato mi je i čudno 😂 4d je u pitanju i pupcana bi bila duga, a ovaj organ ima svoj kraj 😜 ma ustvari mi je svejedno, ali sad sam se evo već mjesec dana ufilmala da je dečko pa čak i dobila neke stvari za dečka
Teab1 da zato mi je i čudno 😂 4d je u pitanju i pupcana bi bila duga, a ovaj organ ima svoj kraj 😜 ma ustvari mi je svejedno, ali sad sam se evo već mjesec dana ufilmala da je dečko pa čak i dobila neke stvari za dečka
ma vrlo vjerojatno je decko a ovaj dr opce nije obraco previse pozornosti na spol,ja imam hrpu stvari za decka pa panicarim jer imam dva bodica za curku i to bi bilo to 😅 iako imam jos aj haj do kraja al reko nikad neznas kaj te ceka
6/21 biokemijska
9/22 +
6/22 baby boy 🩵
4/24 +
Pozdrav, curke!🥰🥰🤗🤗
Da se i ja malo javim.😉
Mi smo u ponedjeljak obavili anomaly scan i sve je u najboljem redu.💜 Naša dugica 🌈 je spavala zgrčenih nožica i zauzela pozu mislioca, a na to smo se suprug i ja slatko nasmijali, jer i ja inače spavam u toj pozi.🤭🤭😁😁
Pitala je neka curka što koristimo protiv strija. Ja koristim melem mama kremu i super mi je.
U lesnini je do 29.08. komodica za prematanje sa četiri ladice i kadicom 169 eura. Eto, ako koja curka želi.😉
Sve Vas grliiiiimmmm 🫂 i cmokam 😘!!!!!!❤️
skroz su mi slatki u tim polozajima, sin je na uzv uvijek ruku drzao preko glave(moj muz) i danas je tak a ova gospođica je stavila ruku na uho i u pozi je spavanja tak i ja spavam skroz skroz kjut 🥰 dakle citala sam o polozajima spavanja i jedina opcija po interpletu mi je da spavam na ljevom boku jer drukce nije dobro il za mene il za bebu pa si sad ti Tea misli 🤦
6/21 biokemijska
9/22 +
6/22 baby boy 🩵
4/24 +
Sortiraj odgovore
Najstariji