mi smo sad uzeli,peg perego book + polovna, dosta lagana,konstrukcija se sklapa s kosarom i sporstskim djelom pa nam je to super,bice nam okej do ljeta, jeseni pa cemo je prebacit u caybex kisobran kolica koja imamo za malog sad
6/21 biokemijska
9/22 +
6/22 baby boy 🩵
4/24 +
Harmony low risk-stize curka 🩷
Btw preporučujem na Facebook-u grupu Rodini savjeti o autosjedalicama - za savjete, ideje, iskustva.
I na IG profil Strollerica. Ima i svoj blog. Recenzira razna kolica, pa se svašta može saznati. A ima i individualna savjetovanja (pomaže naći kolica po Vašoj mjeri), ali se sad naplaćuje termin čini mi se 🤗 ali evo, da znate 😊😊
----
Mi imamo jaje iz seta kolica - Joie Gemm. Osrednje zadovoljna njime. Dječak je krupan, pa ga je brzo prerastao. Uzeli smo mu Britax Romer Dualfix M i-size. Još se vozi u njoj. To mi je zasad sjedalica bez konkurencije. Udobna, laka za rukovanje, mali super u vožnji (dok je jaje bilo teška muka)... ma sve koja sam gledala uz tu i poslije kad smo uzimali AS za drugi auto mi nisu sjele toliko kao ta.
Dječak M 💙 10/2021
Dječak N 🩵 06.12.2024.
Hvala Ti što sam stvoren tako čudesno, što su djela Tvoja predivna! 💛
Ja još ne znam položaj nit išta, to budem sad u ponedjeljak saznala, ali imam osjećaj da je dosta nisko jer tu najviše osjećam pokrete i taj neki pritisak. Danas sam po prvi put vidjela pravi mali udarac i onda sam plakala jedno sat vremena bez prestanka jer mi je muž vani, ali onda sam bila ful sretna, a on jako uzbuđen 🥰
Čim saznam spol, krenuti ću polako s robicom jer nemam od koga naslijediti pošto dosta "kasnim" za svojim prijateljicama koje su već imale bebice pa je sve već podijeljeno. Veće stvari za bebu ćemo tamo negdje oko 10.mjeseca jer u principu već znam kaj budemo kaj ne budemo, a za sebe ću kad mi se bude dalo pretpostavljam 4,5 tjedana prije termina. 😂
I meni su kolica najveći problem jer svatko preporuči neka druga tako da bum vas pratila oko toga .
Lusylu drago mi je zbog dobrog pregleda i da je bebica bila tako aktivna, vjerujem da je bilo super za vidjeti!! Mene isto uhvati anksioznost kada imam pregled, ali to je stvarno normalno tako da ne brini niš.
5/20 - ab in tractu
11/23 - missed ab
5/24 - 🌈 baby, it's a girl 🌸
Nola95 koja kolica ste uzeli?
Mi imamo od sina 3u1. Ali sam kontala uzeti neka manja kad preraste košaru. S prošlim sportskim kolicima sam se zeznula jer sam uzimala na brzinu.
Ovaj put moram bolje proučiti.
—
Ako netko ima prijedlog za neka sportska kolica (nebitno sklapaju li se u kocku ili kišobran), da imaju skroz sjedeći položaj i dovoljno velik naslon za noge - pišite 😀😀
Mi imamo Leclerc kolica od prvog djeteta i sad ćemo ih koristiti. To su sportska kolica, sklapaju se na jedan stisak u kocku, lagana su, ispod imaju košaru, stane i dijete od 3 godine u njih bez problema 😊 ima raznih bojaZnam koja su to 🤗 ali mi se čini da im sjedeći položaj nije skroz uspravan, nego onako malo zavaljen? Ako sam dobro skužila.
A imali smo problema zbog tog s prošlim kolicima - mali se nije htio niti voziti.
Uf mislim da su 3 položaja. Ležeći, polusjedeci i sjedeći. Ali nisam sigurna, mala ima već 4 godine pa je prošlo vremena otkad se vozila 😅
mi smo sad uzeli,peg perego book + polovna, dosta lagana,konstrukcija se sklapa s kosarom i sporstskim djelom pa nam je to super,bice nam okej do ljeta, jeseni pa cemo je prebacit u caybex kisobran kolica koja imamo za malog sad
I mi imamo peg perego Book+, dobili smo polovna, cine mi se skroz ok Al jedva čekam da možemo prijeći na neka laganija sportska kolica. Mi smo zapravo sve dobili polovno, ili ćemo dobiti, a ja sam već kupila dodatno nešto robice i vise ne smijem jer mi se već čini da imamo previše 🤭
Mi smo za prvog malca imali bebeto luca kolica i bila su mi odlična iskreno. Proslijedila sam ih pa smo sad kupili Invictus 3u1 polovna, preko FaceBook Marketa. Osjetno su lakša od bebeto ali su i novija, modernija pa vjerojatno zato. Isto imaju velike kotače i isprobali smo ih s mojim 17kilašem po cesti i šljunku. On je visok već pa mu dosta noge vire iz sportskog nastavka al ionako nisu za njega, čim je prohodao prestao je htjeti voziti se..al pristao je biti pokusni kunić 🤣 uglavnom čvrsta su, provjereno! Mi nismo imali nikad problema s jajetom, sjedalicom i tim u smislu da je odbijao voziti se. Kažem, sve dok nije prohodao, od onda su kolica izbačena iz upotrebe. Al obzirom na to, kod odabira sam se vodila time da imaju velike kotače jer mi volimo po šumskim stazama šetat i da je čvrsta, izdržljiva konstrukcija. Da se svi nastavci mogu okretati u oba smjera, prema cesti i prema osobi koja gura kolica. Također, obzirom da smo išli na rabljenu varijantu, da nisu korištena za više od jednog djeteta, da su godište iznad 2020. Evo, to su neki tips od mene na kaj bi obraćala pažnju kod kupnje.
28 pcos
2020. vanmaterična/uklonjen jajovod
2021. 👶💙
10.4. +❤️🙏
Evo da se i ja ukljucim u vezano za dobivene kile, ja sam trenutno isto nekih +4 , u prošloj trudnoci sam u to vrijeme isto bila tako nesto i do kraja trudnoce sam dosla na +20 , je da sam ja na pola prosle trudnoce dobila visok tlak pa neznam jesu li kile onda bile i od toga. Ali evo ako Ce kome biti utješno ja sam u godinu dana skinula sve i cak i malo vise, ali onda su se zaredala neka slavlja i vratila sam se na ulazu od prije, nisam neka mrsavica imam uvijek tako oko 84 kg .I samo da znate da se u drugim zemljama cak trudnice ni ne vazu na pregledima, jer to kao nije nesto bitno dalje
Sto se tice kolica mi imamo od prošlog bebaca ,nista nesto extra, iskreno na kraju mi je bilo drago sto nismo kupovali nesto vau jer ona nije bila odusevljena voznjom pa smo brzo presli na klokanice, a kad smo kupili sportska ona je odlucila da uopce ne zeli vise u kolica, tako da neznam razmislite zelite li davati neke velike novce za to
👩🦰30👨🦱32
4/2021 beba anđel
4/2022 beba anđel5/2023 baby girl
Sto se kolica tice, meni je kuma rodila prije 4 mjeseca i odusevljeni smo njihovim kolicima, Nuna triv next. Kolica su 3 u 1, ali su toliko lagana da ne planiramo ni kupovati kisobran kolica duze vrijeme. Njih cemo svakako uzeti, jos ce njihov mali taman prerasti kosaru pa ce nam je posuditi. Jedino nisam sigurno za jaje, to Nunino je dobilo najbolje ocjene na onom testu sigurnosti, ali kuma nije zadovoljna jer izgleda kao da beba unutra nije u dobrom polozaju, previse se zgrci i glava joj je prema dolje. Tako da za AS moram jos istraziti, ali sva sreca pa ima jos puno vremena 😄 s tim cemo krenuti negdje u 10. mjesecu
I mi imamo peg perego Book+, dobili smo polovna, cine mi se skroz ok Al jedva čekam da možemo prijeći na neka laganija sportska kolica. Mi smo zapravo sve dobili polovno, ili ćemo dobiti, a ja sam već kupila dodatno nešto robice i vise ne smijem jer mi se već čini da imamo previše 🤭
osobno od svega sto smo smo imali i imamo, najzadovoljniji kvalitetom autosjedalice FreeOn Opal,i kisobran kolica Caybex easy S twist,tak kolica su bogom dana idu po svim terenima a lagana i jednostavna za sklopit jednom rukom, da ima mogucnost kupnje kosare kao dodatka za njih nebi razmisljala o 3 u 1ni sekunde
6/21 biokemijska
9/22 +
6/22 baby boy 🩵
4/24 +
Harmony low risk-stize curka 🩷
Mi imamo cybex bailos s lux od malog 3 u 1 ima 2 godine i obožava se vozit u njima ,lagana su pa nikad nismo uzimali kišobran kolica
Sortiraj odgovore
Najstariji