Bonnie ne znam kakvi su u Croatii, išla sam u Medico privatno par puta. Stari je doktor, pomalo ekcentricno izgleda, prvi dojam mi je bio za njega da mi izgleda ko Einstein🤣 ali jako jako nježan, detaljan na pregledu, slikice isprinta naravno. Nije brbljav ali ja to iskreno ni ne očekujem od doktora. Zato uvijek pripremim pitanja. I ne idem nikam dok mi ne odgovore na sve. Nadam se da ćeš biti zadovoljna na pregledu u Croatia pa da imaš mjesto gdje se osjecas sigurna i da si u dobrim rukama za preglede.🙌🏻🍀
Tratinčica super da si bolje, a i da se tak potrefilo pa su mogli malo roditelji pomoci da se oporavis🙌🏻 bit će veselo s dva dječaka al super da imate puno tog spremno i može lijepo od braće naslijediti sve 😊 uživaj u udarcima iz trbuha, još dok se može , dok su “nježni” mislim🤣 i mi tražimo ormar hahah ustvari nisam sigurna što mi je pametnije, neka masivna komoda ili ormar, svakako skladišni prostor trebam😮💨
Hoya super za dobre vijesti s pregleda 🤗 žao mi je da ti nije muža pustio da vidi bar malo, baš seretaju previše s tim, pa jel vas došlo dvoje ili 22 mislim 🙄
28 pcos
2020. vanmaterična/uklonjen jajovod
2021. 👶💙
10.4. +❤️🙏
Bonnie9žao mi je da ti je tak ispalo na kraju, jel ti to bio anomaly uzv? Čestitke na mogućoj curki svakako!! Sad onda miruj, držim fige da sljedeći put bolje bolje 🥰
Teab1 hahahah fakat si me nasmijala!! Najbolja frendica mi je isto bila trudna dok joj je prva curka bila toddler, ista situacija je bila 😂 tko preživi pričat će kako kažu 😄 Želim ti onda puno živaca i strpljenja, nadam se da dečkić nije baš prelud 😀
A za muža hahah, to ti je taj muški mozak.. pa kaj bi se žurio, ima 4 mjeseca da uhvati priliku 😂😂ma da nije hica😂, da ne pricam da nismo krenuli s aposlutno nicim kaj se tice malene,s L je pol stvari vec bilo u glavi poslozeno i namjesteno samo se cekalo da dode dostava i da se raspakirava polako, sad brijem da bum slagala kofer i radala u isto vrijeme 😅, kaj se klica tice ja sam na 4+ i polako ih pocinjem i osjecat
Ti i ja smo u sličnoj situaciji😂 imam osjećaj da moram sve novo pripremit jer sad curica dolazi..
28 pcos
2020. vanmaterična/uklonjen jajovod
2021. 👶💙
10.4. +❤️🙏
Nola95 baš to kaj kažeš, mislim da su kilogrami jedino s čime se ne zamaram u ovoj trudnoći. 😄
Teab1 meni je ovo prva beba i sad sam u onoj fazi da sve čitam, istražujem slažem popise stvari koje će nam trebati pa smo se muž i ja dogovorili da ćemo krenuti tamo negdje oko 10.mjeseca u laganu kupovinu. Čekam da saznam spol, a onda se bacam na robicu jer se trenutno jedva suzdržavam 😂 i gle, mi žene smo multipraktici tako da si mogu zamisliti i taj scenarij 😂😂
Bonnie9 pusti malo obaveze ako možeš, odmaraj i probaj se opustiti. Čitaj knjige, gledaj serije nešto kaj voliš. Budu brzo prošla ta 2 tjedna 🥰
Tratinčica super da si sada bolje, taman haraju te ljetne viroze. Meni je baš cijeli trbuh pun strija i stalno dolaze nove, s tim sam se isto pomirila da me jednostavno tak pogodilo genetski i kaj ću 🤷🏻. Superiškica za pokrete, tome se baš veselim. 😄
I sigurno je lakše što se pripreme tiče psihički i financijski kada imaš već dosta stvari tako da mi je drago da si i tu dobro prošla.
hoyaa drago mi je da je pregled prošao dobro!! Meni je žao što u bolnici nisam pitala može li muž sa mnom jer su na drugom forumu cure rekle da u Vinogradskoj daju, ali planiram se naručiti privatno opet početkom 9.mjeseca da i on napokon vidi bebicu. Iako idem sad u ponedjeljak privatno na uzv jer ju ja nisam vidjela od 12tt pa onda imam anomaly u bolnici krajem mjeseca, ali nema veze 😂.
Nemamo nijednu slikicu nit išta, a ovako bar znaš da ćeš dobiti sve za uspomenu.
5/20 - ab in tractu
11/23 - missed ab
5/24 - 🌈 baby, it's a girl 🌸
Tratinčica12 nadam se hvala ti na divnim riječima❤️🥰
Nola95 ne znam vidjet cemo kakvi ce biti🙈
Haha einstein, bas si me nasmijala. A cuj bar ti je pregled odradio kako treba🙏🏻🥰
Pake budem probala hvala🥰Cure bas mi je drago da se ovako tipkamo i jaedna drugu podrzavamo❤️ nadam se da cemo do kraja nasih trudnoca dijeli ovdje samo lijepe vijesti🥰❤️
Nola95baš to kaj kažeš, mislim da su kilogrami jedino s čime se ne zamaram u ovoj trudnoći. 😄
Teab1meni je ovo prva beba i sad sam u onoj fazi da sve čitam, istražujem slažem popise stvari koje će nam trebati pa smo se muž i ja dogovorili da ćemo krenuti tamo negdje oko 10.mjeseca u laganu kupovinu. Čekam da saznam spol, a onda se bacam na robicu jer se trenutno jedva suzdržavam 😂 i gle, mi žene smo multipraktici tako da si mogu zamisliti i taj scenarij 😂😂
Bonnie9pusti malo obaveze ako možeš, odmaraj i probaj se opustiti. Čitaj knjige, gledaj serije nešto kaj voliš. Budu brzo prošla ta 2 tjedna 🥰
Tratinčicasuper da si sada bolje, taman haraju te ljetne viroze. Meni je baš cijeli trbuh pun strija i stalno dolaze nove, s tim sam se isto pomirila da me jednostavno tak pogodilo genetski i kaj ću 🤷🏻. Superiškica za pokrete, tome se baš veselim. 😄
I sigurno je lakše što se pripreme tiče psihički i financijski kada imaš već dosta stvari tako da mi je drago da si i tu dobro prošla.
hoyaadrago mi je da je pregled prošao dobro!! Meni je žao što u bolnici nisam pitala može li muž sa mnom jer su na drugom forumu cure rekle da u Vinogradskoj daju, ali planiram se naručiti privatno opet početkom 9.mjeseca da i on napokon vidi bebicu. Iako idem sad u ponedjeljak privatno na uzv jer ju ja nisam vidjela od 12tt pa onda imam anomaly u bolnici krajem mjeseca, ali nema veze 😂.
Nemamo nijednu slikicu nit išta, a ovako bar znaš da ćeš dobiti sve za uspomenu.
Ja imam jednu slikicu s privatnog pregleda s 9 tjedana al tu se jos jedva ista vidi, i na proslom pregledu s 11 tj. mi je dao da si fotkam mobitelom ultrazvuk, kao ne printa jer lose ispadnu slike. Tako da se veselim ovom privatnom kad beba vec lici na bebu, da imamo nesto za staviti na frizider 😄
Moram i ja reći da mi je baš drago da sam naišla na ovaj forum, sve ste baš divne i imam osjećaj da nema nikakvog osuđivanja, samo podrška - divne ste sve!!hoyaa dobila sam slikicu na prvom uzv, na kraju je ispalo da sam tad već bila 10tt tako da je slikica bila super. Stavili smo ju na frižider, za par dana ju je mačak srušio i završila je "slučajno" u zdjelici vode 😂😂😂 tako da sad nemamo ni tu jer se pretvorila u crnu mrlju, a ne znam jel nam mačak pokušavao nešto reći 😂
5/20 - ab in tractu
11/23 - missed ab
5/24 - 🌈 baby, it's a girl 🌸
E sad ste me utjesile, u prvoj trudnoci me nist nije tako boljelo..al tad sam imala 24 godine pa je možda i u tome stvar🥰🤣🤣🤣Ja sam na + 3 kile a osjecam se kao da sam 20 dobila. Al nema veze, skinem ja to sve kar dodje vrijeme, samo da ovo sve prodje kako treba🥰Vidim da su neke od vas već počele kupovat stvari, ja nikako da se odlučim za to. Nekako mi je to ogroman korak🙄🥰🤣🤣al mislim da ću početkom 10.mjeseca krenut...
Curke, kako su vama bebe položene u trbuhu - glavicom ili na zadak? Meni je na pregledu s 16 tj bila na zadak i sad osjetim najjače pokrete dolje nisko pa pretpostavljam da je još na zadak. Mala mi ne uvijek bila glavicom prema dolje na pregledima a nadam se da će se ova beba isto dobro postaviti za porod 😜
Bonnie9žao mi je da ti je tak ispalo na kraju, jel ti to bio anomaly uzv? Čestitke na mogućoj curki svakako!! Sad onda miruj, držim fige da sljedeći put bolje bolje 🥰
Teab1 hahahah fakat si me nasmijala!! Najbolja frendica mi je isto bila trudna dok joj je prva curka bila toddler, ista situacija je bila 😂 tko preživi pričat će kako kažu 😄 Želim ti onda puno živaca i strpljenja, nadam se da dečkić nije baš prelud 😀
A za muža hahah, to ti je taj muški mozak.. pa kaj bi se žurio, ima 4 mjeseca da uhvati priliku 😂😂ma da nije hica😂, da ne pricam da nismo krenuli s aposlutno nicim kaj se tice malene,s L je pol stvari vec bilo u glavi poslozeno i namjesteno samo se cekalo da dode dostava i da se raspakirava polako, sad brijem da bum slagala kofer i radala u isto vrijeme 😅, kaj se klica tice ja sam na 4+ i polako ih pocinjem i osjecatTi i ja smo u sličnoj situaciji😂 imam osjećaj da moram sve novo pripremit jer sad curica dolazi..
e tocno to, dakle, neznam od kud bi krenula jos manje kad bi krenula 😂
6/21 biokemijska
9/22 +
6/22 baby boy 🩵
4/24 +
Harmony low risk-stize curka 🩷
Nola95baš to kaj kažeš, mislim da su kilogrami jedino s čime se ne zamaram u ovoj trudnoći. 😄
Teab1meni je ovo prva beba i sad sam u onoj fazi da sve čitam, istražujem slažem popise stvari koje će nam trebati pa smo se muž i ja dogovorili da ćemo krenuti tamo negdje oko 10.mjeseca u laganu kupovinu. Čekam da saznam spol, a onda se bacam na robicu jer se trenutno jedva suzdržavam 😂 i gle, mi žene smo multipraktici tako da si mogu zamisliti i taj scenarij 😂😂
Bonnie9pusti malo obaveze ako možeš, odmaraj i probaj se opustiti. Čitaj knjige, gledaj serije nešto kaj voliš. Budu brzo prošla ta 2 tjedna 🥰
Tratinčicasuper da si sada bolje, taman haraju te ljetne viroze. Meni je baš cijeli trbuh pun strija i stalno dolaze nove, s tim sam se isto pomirila da me jednostavno tak pogodilo genetski i kaj ću 🤷🏻. Superiškica za pokrete, tome se baš veselim. 😄
hoyaadrago mi je da je pregled prošao dobro!! Meni je žao što u bolnici nisam pitala može li muž sa mnom jer su na drugom forumu cure rekle da u Vinogradskoj daju, ali planiram se naručiti privatno opet početkom 9.mjeseca da i on napokon vidi bebicu. Iako idem sad u ponedjeljak privatno na uzv jer ju ja nisam vidjela od 12tt pa onda imam anomaly u bolnici krajem mjeseca, ali nema veze 😂.
ma mila prva trudnoca je carobna, noge u zrak i laganini,druga trudnoca nesto kao da si izmedu sna i jave, ja vec 5 mj imam osjecsj ko da sam na normabelima,pojma nemam vecinu vremena da sam trudna jer tu je gospon od 2 godine i onda kad me sve pocne bolit se pitam sta mi je sad i onda skuzim trbuh,jedino kad mi se L zaleti u trbuh, mozda je zato mala mirnija vec je na oprezu od brata joj 😂, al eto danas sam kupila bodic broj 50 dakle kako je to malooo
6/21 biokemijska
9/22 +
6/22 baby boy 🩵
4/24 +
Harmony low risk-stize curka 🩷
Sortiraj odgovore
Najstariji