Zimske bebe 2024/2025 ❄️☃️🎄🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Teab1
    14. Kolovoz 2024. 14:44

Pake

Bonnie9žao mi je da ti je tak ispalo na kraju, jel ti to bio anomaly uzv? Čestitke na mogućoj curki svakako!! Sad onda miruj, držim fige da sljedeći put bolje bolje 🥰
    Teab1 hahahah fakat si me nasmijala!! Najbolja frendica mi je isto bila trudna dok joj je prva curka bila toddler, ista situacija je bila 😂 tko preživi pričat će kako kažu 😄 Želim ti onda puno živaca i strpljenja, nadam se da dečkić nije baš prelud 😀
    A za muža hahah, to ti je taj muški mozak.. pa kaj bi se žurio, ima 4 mjeseca da uhvati priliku 😂😂

ma da nije hica😂, da ne pricam da nismo krenuli s aposlutno nicim kaj se tice malene,s L je pol stvari vec bilo u glavi poslozeno i namjesteno samo se cekalo da dode dostava i da se raspakirava polako, sad brijem da bum slagala kofer i radala u isto vrijeme 😅, kaj se klica tice ja sam na 4+ i polako ih pocinjem i osjecat

6/21 biokemijska
    9/22 +
    6/22 baby boy 🩵
    4/24 +
    Harmony low risk-stize curka 🩷

Bonnie9
    14. Kolovoz 2024. 15:16

Pake hvala❤️ bio je anomaly ali s obzirom da je to brzinski odradila ko zna da li je uopce sve ok.☹️
    Nola95 drago mi je da si bar ti dobro prosla, stvarno ne znam sto napraviti mozda je bolje privatno otici. Jer sam i kod svog ginekologa u Timu bez nositelja( svaki put drugi doktori budu) tak da ocito nemam srece sa doktorima.
    Nije naglasila strogo mirovanje, ali kao mirovanje jer je beba nisko dosta pa umjesto da sjedis bolje lezi, nemoj nositi nista tesko i ne ici stepenicama puno.. ne znam nista mi nije jasno 🤷🏻‍♀️ umjesto da sam mirnija iskreno sada mi se svasta mota u glavi

Tratinčica12
    14. Kolovoz 2024. 15:55

Pozdrav, curke 🌸 Da se i ja malo javim. Trenutno smo kod mojih, bili malo na moru. Odmor sa skoro trogodišnjakom je sve osim odmora 😅😅 ali dobro.
    Kad smo se vratili kod mojih sam se razbolila - povraćanje jednom, slabost i umor, temperatura 2 dana do 38, ali nikako se nije dala spustiti. Danas sam bolje 🤗
    ----
    Čestitke svima na dobrim pregledima i otkrivenim (skoro) spolovima 🙈❤️
    ----
    Što se kila tiče, ja sam na +6, 7. Tako sam bila i u prvoj trudnoći u ovim tjednima. Na kraju +16. Imam i strija po stomaku oko pupka. Ali se uopće ne zamaram time. Bitno da je sve dobro, lako za ostalo. Nakon prvog poroda sam brzo došla na staru kilažu bez ikakvog truda (uz uobičajene kućanske poslove, obaveze oko bebe i šetnje s njim).
    ---
    Što se tiče pokreta - ja osjetim već par tjedana svaki dan. Zadnja cca 3 tjedna tjedna baš jako i konkretno. Vidljivo je i na van. Probudi me. Dječak je jako aktivan, na brata 😅 bit će veselo 🎉
    ----
    Što se tiče spremanja i opremanja - imamo sve velike stvari, pa to ne moramo. Jedino još neku komodu ili ormar nagurati u  sobu jer nemamo di sa stvarima 😅
    Pošto mi je sva ta robica do godine dana kod mojih, jičer sam počela malo to pregledavati, pa ću odvojiti što mi treba. Isto imamo skoro sve, tako da smo i tu uštedili 🙈🙈
    ----
    Bonnie9 - ukoliko imaš di, ja bih na tvom mjestu otišla i privatno. Je da platiš, ali i dobiješ tretman kakav zaslužuješ. Sve detaljno pogledaju i objasne, odgovore na pitanja. Svakako ćeš biti mirnija i znati na čemu si. Ovako se pitaš samo 100 stvari i mučiš.
    ❤️
    -
    Moja ginek preko HZZO-a je isto neka sa minimalno riječi, radi UZV i pola mrmlja sebi u bradu. Zapiše pregled bez da pita jel odgovara taj datum. Na sve što upitaš te napravi budalom. A ne pitam gluposti, a ona te skoro ismije. Sreća pa je trudnoća uredna i nema problema, inače kažu da ne daje lako uputnice niti šalje na pretrage, i sve shvaća olako. Razmišljam da se prebacim kod druge nakon što završim ove preglede kod nje...
    Anomaly UZV kod nje je trajao 5 min, uz mrmljanja u bradu. Pola stvari nije spomenula. Posteljicu i cerviks nikako. Sreća, pa sam par dana ranije išla privatno pa me bolila briga. Jer sam znala sve što treba.

Dječak M 💙 10/2021
    Dječak N 🩵 06.12.2024.
    Hvala Ti što sam stvoren tako čudesno, što su djela Tvoja predivna! 💛

Tratinčica12
    14. Kolovoz 2024. 15:56

Ne pišem dugo, onda se raspišem. Ali redovno čitam 😄😄

Dječak M 💙 10/2021
    Dječak N 🩵 06.12.2024.

Bonnie9
    14. Kolovoz 2024. 17:44

Tratinčica12 drago mi je da si sada bolje i da ste uzivali na moru🥰🌸 
    Bebica ti je aktivna na brata znaci bit ce ih dvoje jos malo🙈
    Pokusala sam dobiti termin i nazvati Croatia Polikliniku ali nemaju slobodnog termina iduca 2tj. Tako da mi nista ne preostaje osim cekanja. 

• hoyaa
    14. Kolovoz 2024. 19:43

Curke, ja ne pisem precesto jer sam malo iza vecine vas pa ne prolazim kroz iste stvari, ali vas citam redovito. Danas sam bila na pregledu, sve je ok, mjerio je gin opseg glave, trbuscica i bedrenu kost, sve je u mjerama za 16+2. Bio je muz sa mnom u cekaoni pa sam pitala smije li uci vidjeti ultrazvuk, al je rekao gin da imaju takvu politiku da ne pustaju jer bi onda neki doveli cijele obitelji. Predlozio je da odem na 4d anomaly scan privatno s 20 tjedana pa da tada muz ide sa mnom i da nam ostane video i fotkice. Tako da cemo to i napraviti. Ja sam 3 kg u plusu od pocetka trudnoce.

Tratinčica12
    14. Kolovoz 2024. 20:40

Bonnie9

Tratinčica12 drago mi je da si sada bolje i da ste uzivali na moru🥰🌸
    Bebica ti je aktivna na brata znaci bit ce ih dvoje jos malo🙈
    Pokusala sam dobiti termin i nazvati Croatia Polikliniku ali nemaju slobodnog termina iduca 2tj. Tako da mi nista ne preostaje osim cekanja.

Jesi se naručila ili? Sa 21 tjedan je taman za otići. Ja sam bila na 21+5 ako se ne varam kad sam išla privatno 🙈 kod svoje ginek par dana kasnije...

Dječak M 💙 10/2021
    Dječak N 🩵 06.12.2024.

Tratinčica12
    14. Kolovoz 2024. 20:41

Tj. 20+5 sam bila 🙈

Dječak M 💙 10/2021
    Dječak N 🩵 06.12.2024.

Bonnie9
    14. Kolovoz 2024. 21:01

Da, jesam. Sada cekam tu kontorolu pa se nadam da ce tu biti sve detaljno… a do tada moram malo vise odmarati, a ne da mi se uopce pogotovo sada po ljeti kad imam puno posla i svasta nesto za napraviti🤦🏻‍♀️ 

Tratinčica12
    14. Kolovoz 2024. 21:30

Bonnie9

Da, jesam. Sada cekam tu kontorolu pa se nadam da ce tu biti sve detaljno… a do tada moram malo vise odmarati, a ne da mi se uopce pogotovo sada po ljeti kad imam puno posla i svasta nesto za napraviti🤦🏻‍♀️

Super. Ma brzo će proći 2 tjedna ✨️ vjerujem da je teško smiriti se i odmoriti, ali sve za viši cilj... 🩵 bit će to dobro 🍀❤️

Dječak M 💙 10/2021
    Dječak N 🩵 06.12.2024.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.