Javljam se sa kontrole. Zatvorena sam kaže mi "pravo trudnički" tako da je sve okej s te strane. Tlak i dalje visok, ali urin dobar. Dobila sam samo 1kg tako da sam sad hepi oko toga 😂
Ponovio mi je bris na ureaplasmu da vidimo jesam je se riješila, dao mi uputnicu za uzv u bolnici i za fizijatra jer sam rekla da me leđa ubijaju. Ispričao mi se zbog ultrazvuka i kaže da mu je žao jer je uzv u banani pa i da mi ga napravi, ne bi ništa vidjeli. Rekla sam mu da ću onda ići privatno na uzv, rekao je da nema ništa protiv dapače.
Eto to je to, sad se veselim tom uzv u poliklinici da napokon vidim bebicu i saznam ove neke stvari koje ste sve spomenule, a za anomaly ću se stresirati taj dan 😂. Uživajte danas i pazite na sebe!!
Btw pijem novalac 😄Eto vidiš, super 🙂 Mislim da oni ne spominju neke stvari ako je sve ok, njima to dođe pod normalno pa malo izostane komunikacija 🤭 bitno da je sve ok sa bebom 🥰 ja sam zasad 3kg u plusu 🤭
Ma bolje mi je sad stvarno, baš se veselim ponedjeljku da vidim to čudo više 😄Anomaly imam 28.8. tak da će i to brzo doći.
Ma daj pa super si kaj, to je praktički ništa. Sve to dođe i ode, dok se ti dobro osjećaš i dok je sve dobro, nema briga 🥰
5/20 - ab in tractu
11/23 - missed ab
5/24 - 🌈 baby, it's a girl 🌸
Tinker ja koristim Novalac, njega mi je ginekolog preporučio🤷 inače mi je željezo na donjoj granici, ali nisam još dobila nikakvu dodatnu terapiju nego kaže doktor da ćemo pratiti. Pregled mi je za desetak dana pa ću ga upitati za to.Usput, nabavila sam baby watcher. Isprobala sam ga jednom, čak sam i brzo uspjela naći srce☺️ i bilo je baš lijepo čuti ga s obzirom da će mi sad biti dug razmak između dva pregleda. Ipak ne vjerujem da ću ga često koristiti jer mislim da će me samo dodatno stresirati samo što nisam imala mira dok ga nisam nabavila🤣
💃ok 🤵oligoasthenozo/azoospermia
05/24 - 1. IVF/ICSI - 7dnt ➕ , 1.uzv - 6+4❤️
Nifty ✅ Stigao dečko☺️
Obavila sam danas anomaly ultrazvuk i nikako nije surađivala curka ali na samom kraju je pokazala da JE ipak cura pa nam je to potvrđeno sad🌸🌸😍. Bila je u tipičnom fetus položaju sklopljena, vjerojatno spavala pa ju je malo “bockala” s ultrazvukom i onda se odjednom ispružila prvo rukice pa nožice i sve su izmjerili. Veća je po mjerama za tjedan pa si već zamišljam kak bude debeljka ko ja kad sam se rodila sa preko 4,5 kg. Malac mi je bio 3,5kg ali nije mjerio ispred svog gestacijskoj tjedna. Ma divno mi je pratiti taj razvoj. I ova ekipa u bolnici je super pristupačna..mlađe sestre, dvije doktorice su bile, mlada i starija.. Iako to nije odjel na kojem se rađa nekako mi je utješna spoznaja da je medicinsko osoblje koje brine za trudnice tako drago i pozitivno..
28 pcos
2020. vanmaterična/uklonjen jajovod
2021. 👶💙
10.4. +❤️🙏
Obavila sam danas anomaly ultrazvuk i nikako nije surađivala curka ali na samom kraju je pokazala da JE ipak cura pa nam je to potvrđeno sad🌸🌸😍. Bila je u tipičnom fetus položaju sklopljena, vjerojatno spavala pa ju je malo “bockala” s ultrazvukom i onda se odjednom ispružila prvo rukice pa nožice i sve su izmjerili. Veća je po mjerama za tjedan pa si već zamišljam kak bude debeljka ko ja kad sam se rodila sa preko 4,5 kg. Malac mi je bio 3,5kg ali nije mjerio ispred svog gestacijskoj tjedna. Ma divno mi je pratiti taj razvoj. I ova ekipa u bolnici je super pristupačna..mlađe sestre, dvije doktorice su bile, mlada i starija.. Iako to nije odjel na kojem se rađa nekako mi je utješna spoznaja da je medicinsko osoblje koje brine za trudnice tako drago i pozitivno..
Drago mi je da je sve u redu🥰 sada si mirna 🌸
Nola95 drago mi je da je pregled dobro prošao i da je curka napredna 💪🏼 u kojoj si bolnici bila na anomalyu? Ja sam s curkom bila u poliklinici Harni, kod dr.Tadić i bilo mi je top, a sad se još nisam odlučila gdje ću iako se vrijeme za to opasno bliži 🙈 ne znam jel taj anomaly u državnim bolnicama isto detaljan…
Bonie hvala❤️ jesam stvarno, već smo i robicu neku dobili za curku pa reko neću valjda morati vraćati😅
20’ hvala❤️u pulskoj bolnici sam bila. Odgovorila mi je dr na pitanja koja sam imala i sve kaj su uspjele vidjeti su mi pokazale, pa nemrem reći da nije detaljan pregled. Nisam ostala pod dojmom da je nešto nedovoljno detaljno obavljeno, dapače još su se ekstra trudile skužiti za spol iako nisam inzistirala na tom. Iii puštaju pratnju na preglede, dapače, sestra sama pozove pratnju uz trudnicu, to mi je baš lijepo bilo, svakako ću povest muza idući put.. u Zgu, na sv duhu barem,je bila uvijek velika gužva i jako nervozne sestre,žao mi je tako pričati o nekom al istina je..ne bude ti ugodno..tad sam anomaly privatno obavila ali sve kasnije preglede sam tamo išla, one iza 36. il 37. tjedna kad krenu jednom tjedno biti..
28 pcos
2021. 👶💙
10.4. +❤️🙏
Aaa curke koje se ne debljaju blago vama! Ja sam lagano 8. kg u plusu i počinjem osjećati tu kilažu🤣 trbuh mi se jako ispupcio a i dalje je visoko i već mi saginjanje preko njega ne dolazi u obzir..
28 pcos
2021. 👶💙
10.4. +❤️🙏
Nola95 u Pulskoj bolnici Si bila? Ajde nadam se da ce i mene tako kao tebe danas pregledati detaljno, i ja sam u Pulskoj bolnici danas🙈 a mogu reci sa se vec sad preznojavam😰
Cure jel vi osjetite svaki dan bebine pokrete? Ja bas i ne, tek svaki drugi treci dan pa se brinem da li je to sve ok? U plusu sam 2kg i nije bas da se stomak vidi🤷🏻♀️ vise izgleda kao kad se malo napuha nego kao trudnici
Nola95 drago mi je da je sve dobro i čestitam na curki!! Nek sve ostane tako i super da si imala lijepo iskustvo. ❤️
I oko debljanja se nemoj stresirati, moje prijateljice su po 20 dobile i sve je bilo okej, otišlo je poslije. Dok je sve dobro s tobom i bebicom nema brige! 😄
20' ja sam imala mini anomaly u Vinogradskoj i bilo je lijepo iskustvo. Doktorica je bila ful draga i detaljna već tad pa isto očekujem na ovom velikom kad ću ići jer idem isto u Vinogradsku.
Bonnie9 sretno danas i javi kako je prošlo!! Držim fige da sve bude super ❤️
Ja sam prije par dana po prvi put osjetila prave pokrete, osjećaj lupkanja i vidjela sam da se malo odignuo trbuh na tom mjestu 🥰 od tad ništa, ali ne brinem se oko toga. Možda će ti cure koje su već bile trudne znati bolje reći, ali mislim da je normalno.
5/20 - ab in tractu
11/23 - missed ab
5/24 - 🌈 baby, it's a girl 🌸
Pake hvala ti puno❤️
A da mozda je onda normalno tako na nekoliko dana osjetiti lupkanja… 🤷🏻♀️
Sortiraj odgovore
Najstariji