Zimske bebe 2024/2025 ❄️☃️🎄🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Teab1
    14. Kolovoz 2024. 23:46

20’

Curke, kako su vama bebe položene u trbuhu - glavicom ili na zadak? Meni je na pregledu s 16 tj bila na zadak i sad osjetim najjače pokrete dolje nisko pa pretpostavljam da je još na zadak. Mala mi ne uvijek bila glavicom prema dolje na pregledima a nadam se da će se ova beba isto dobro postaviti za porod 😜

moja je glavom dolje, osjecam njene prste kak me pikaju u mjehur 😅

6/21 biokemijska
    9/22 +
    6/22 baby boy 🩵
    4/24 +
    Harmony low risk-stize curka 🩷

Bonnie9
    15. Kolovoz 2024. 00:55

Meni je dosta nisko, i kad sjednim osjetim lagani pritisak dolje, kazu dr da je zbog toga jer je nisko, danas je glavom dolje bila😬

nola95
    15. Kolovoz 2024. 09:39

Meni se zna namjestiti nisko u zdjelicu, danas ju tamo osjecam..držim noge na zidu da ju probam preokrenut, nekad mi to uspije.🙈 Jako su mi neugodni pokreti kad je tak namještena, lupi me negdje unutra i kao da “odzvanja” po donjem trbuhu udarac, ne znam kak bi drukčije opisala.. 
    Tea dobila sam punu vreću 50 i 56 robice ženske jaooo, majušno jee, a sve rozo, cvjetasto,pa s volančićima.. ma preslatko! Kad mi se sin rodio imali smo možda 4 bodića te veličine, a i stvarno je brzo prerastao 56 pa ne računam da ćemo moći puno iskoristiti ove male brojeve, al zato jesu tako očuvani vjerojatno 🤭 nisam još išla u kupnju al JEDVA se suzdržavam. 🤣🤣 Mi smo nabavili kolica evo to samo

28 pcos
    2020. vanmaterična/uklonjen jajovod
    2021. 👶💙
    10.4. +❤️🙏

• freyaa
    15. Kolovoz 2024. 11:01

Ja sam rekla do 30 tj., nista ne uzimam.. Vidjet cu da li cu izdrzati.
    Ja sam dobila 2kg do sada, mislila sam da će biti mnogo vise obzirom da sam bila na mirovanju i sad sam vecinu vremena.. Ali sve mi je nekako u stomak otislo, valjda kako sam sitna.. Kod mene beba imam odjecaj da je bas aktivna ovih dana, nekad udarce osjetim, vidim, desno malo ispod pupka, nekad lijevo isto tako, nekad skroz nisko.. Danas mi se jos nije javio, jedem slatko ali nista jos 😌, inace u ovo vrijeme bas udara, trudim se svaki dan da snimim video.

Tratinčica12
    15. Kolovoz 2024. 15:57

Nola95 koja kolica ste uzeli?
    Mi imamo od sina 3u1. Ali sam kontala uzeti neka manja kad preraste košaru. S prošlim sportskim kolicima sam se zeznula jer sam uzimala na brzinu.
    Ovaj put moram bolje proučiti.
    ---
    Ako netko ima prijedlog za neka sportska kolica (nebitno sklapaju li se u kocku ili kišobran), da imaju skroz sjedeći položaj i dovoljno velik naslon za noge - pišite 😀😀

Dječak M 💙 10/2021
    Dječak N 🩵 06.12.2024.
    Hvala Ti što sam stvoren tako čudesno, što su djela Tvoja predivna! 💛

Lusylu
    15. Kolovoz 2024. 18:09

Hello svima!
    Cestitam svima na lipin pregledima! Moj je pregeld bio jucer, sve je odlicno! Nismo saznali spol,  jer je beba bas divlja😅 ja nisam mogla virovat znaci dubi na glavi, radi kolutove, mlati rukama nogama😅😅 U jednom momentu smo uspili vidit samo da ima velike usne😁🍀 (na mene hehe).
    Totalno mi je nevjerovatno da je beba toliko pokretna sobzirom da ja to jos nista ne osjecam. Kaze doktorica da je to super, da nam veci broj pokreta ukazuje da se beba dobro razvija. 
    Strasno mi je kolika me anksioznost uhvati dan dva prije i na sami dan pregleda (to je nervoza nemoguca), a vjerujem da je tako svima.
    Od prenatala pijem novalac, a u plusu sam 3.5 kg, nikad bolji apetit u zivotu nisam imala!
    Citam vas stalno, i vatam informacije od vas prva mi je T i nemam pojma nista. Pocele ste pisat za kolica to cu svakako popratit jer nemam pojma sta je dobro🙈

• Teab1
    15. Kolovoz 2024. 18:30

nola95

Meni se zna namjestiti nisko u zdjelicu, danas ju tamo osjecam..držim noge na zidu da ju probam preokrenut, nekad mi to uspije.🙈 Jako su mi neugodni pokreti kad je tak namještena, lupi me negdje unutra i kao da “odzvanja” po donjem trbuhu udarac, ne znam kak bi drukčije opisala..
    Teadobila sam punu vreću 50 i 56 robice ženske jaooo, majušno jee, a sve rozo, cvjetasto,pa s volančićima.. ma preslatko! Kad mi se sin rodio imali smo možda 4 bodića te veličine, a i stvarno je brzo prerastao 56 pa ne računam da ćemo moći puno iskoristiti ove male brojeve, al zato jesu tako očuvani vjerojatno 🤭 nisam još išla u kupnju al JEDVA se suzdržavam. 🤣🤣 Mi smo nabavili kolica evo to samo

mi smo isto trenutno opremljeni samo kolicima,slj tj se spremamo L kupit big boy bed, pa dalje polako 

6/21 biokemijska
    9/22 +
    6/22 baby boy 🩵
    4/24 +
    Harmony low risk-stize curka 🩷

• Lion32
    15. Kolovoz 2024. 18:56

Ja isto pratim situaciju s kolicima. 
    Sve ostalo znam sta želim a sta ne želim,  ali kolica i sjedalica su mi totalne nepoznanice🤣

• 20’
    15. Kolovoz 2024. 18:59

Tratinčica12

Mi imamo od sina 3u1. Ali sam kontala uzeti neka manja kad preraste košaru. S prošlim sportskim kolicima sam se zeznula jer sam uzimala na brzinu.

Ako netko ima prijedlog za neka sportska kolica (nebitno sklapaju li se u kocku ili kišobran), da imaju skroz sjedeći položaj i dovoljno velik naslon za noge - pišite 😀😀

Mi imamo Leclerc kolica od prvog djeteta i sad ćemo ih koristiti. To su sportska kolica, sklapaju se na jedan stisak u kocku, lagana su, ispod imaju košaru, stane i dijete od 3 godine u njih bez problema 😊 ima raznih boja 

Tratinčica12
    15. Kolovoz 2024. 19:27

20’

Tratinčica12

Mi imamo Leclerc kolica od prvog djeteta i sad ćemo ih koristiti. To su sportska kolica, sklapaju se na jedan stisak u kocku, lagana su, ispod imaju košaru, stane i dijete od 3 godine u njih bez problema 😊 ima raznih boja

Znam koja su to 🤗 ali mi se čini da im sjedeći položaj nije skroz uspravan, nego onako malo zavaljen? Ako sam dobro skužila.
    A imali smo problema zbog tog s prošlim kolicima - mali se nije htio niti voziti. 

Dječak M 💙 10/2021
    Dječak N 🩵 06.12.2024.
    Hvala Ti što sam stvoren tako čudesno, što su djela Tvoja predivna! 💛

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.