Ej zene, samo da javim evo me s pregleda, 100% curka, 160 g, raste ko mala gljivica 😊Teab1 Čestitke na curkiii! Imas vec ime? :)
Meni je druga trudnoca, imam doma curku od 2 i pol godine koja zeli samo seku i ne zeli ni cuti za braceka, a ja bih bas dečkića. 😊😊
U prvoj mi se tek u 4.mj nesto pocelo nazirati, a sad vise ne stanem u nijedne hlace, iskljucivo haljine za posao. 🙈🙈 sad sam 12+5..Ima, ima, Lorena, joooj ja imam doma decka od 2 i mjesec dana, i strasno se veseli seki, mi smo htjeli seku pa da smo 1 na 1 i tak i je 😊Teab1 I tak je stvarno najljepše. :))
Radila sam nifty prije ravno tjedan dana i još nemam ništa od rezultata. Koliko ste vi čekale? Baš sam nestrpljiva…
A trbuh mi se baš vidi dosta već. Ko kad sam u prvoj trudnoći bila na 20 tjedana. xD
Čestitke svima na dečkićima i curkama. Baš me zanima kome ću se ja priključiti. :D
ja sam nifty cekala nekih 10 dana, radila ga sa sinom, harmony cekala 8 dana sad s curkom
6/21 biokemijska
9/22 +
6/22 baby boy 🩵
4/24 +
Harmony low risk-stize curka 🩷
Ja nikao naći vremena pridružiti vam se tipkanju. jedva čekam godišnji i da malo odmorim.
Vidim da sve trudnice kojima su ovo 2+ trudnoće imaju isti problem. menije isto trbuh već ogroma, takav mi je bio u prvoj trudnoći tek iza 20 tjedna, a sad već imam pravu loptu.
par puta sam osjetila lagane porete, ali več par dana ništa, osim neke nelagode kao da me beba udari s nečim u cerviks.
Ne znam kako vi ove vručine podnosite, ali meni je užasno teško i samo dahćem, klimu ne gasimo i jedem samo hladne stvari.
Ja nikao naći vremena pridružiti vam se tipkanju. jedva čekam godišnji i da malo odmorim.
Vidim da sve trudnice kojima su ovo 2+ trudnoće imaju isti problem. menije isto trbuh već ogroma, takav mi je bio u prvoj trudnoći tek iza 20 tjedna, a sad već imam pravu loptu.
par puta sam osjetila lagane porete, ali več par dana ništa, osim neke nelagode kao da me beba udari s nečim u cerviks.
Ne znam kako vi ove vručine podnosite, ali meni je užasno teško i samo dahćem, klimu ne gasimo i jedem samo hladne stvari.
ja imam osjecaj ko da joj je vruce i nema snage se javit,obicno je osjetim ujutro i navecer, nekad u moru, jer je i meni odvratno vruce i doslovce se nekad borim za zrak, iako to ide vise na bazu psihe al sta cu,ja sam pak sretna kad mogu jest, nisam dobila ni kilu od zadnjeg pregleda, al tolko je ogavno vruce da mogu samo vodu pit
6/21 biokemijska
9/22 +
6/22 baby boy 🩵
4/24 +
Dobro jutro svima, nadam se da ste dobro! Mi smo imali ludi tjedan i sad mi treba par dana da napunim baterije. Za osvježenje probajte s hladnom lubenicom, meni jaaako paše, a u konzumu su odlične, zrele i slatke. Barem ovdje kod nas. Ne izlazimo iz kuće do kasnog podneva kad muž dođe s posla. Držimo se balkona dok god ima hlada, a onda pod klimu većinom. Beba se javlja redovito,a jučer ju je malac osjetio i bio je lud od sreće, kaže da beba “hoće van” 😂😂 reko nismo još na pola puta i još mora puuno narasti. Najavljuju nove toplinske valove a kod nas zapravo nije ni popustilo već dva tjedna..no preživjeti ćemo, sve je to za ljude..iako sve više razmišljam o zimi i koliko će ugodnije biti hladno vrijeme za prolaziti zadnje tromjesečje, divotica ❄️😊 želim svima ugodan dan 🤗
28 pcos
2020. vanmaterična/uklonjen jajovod
2021. 👶💙
10.4. +❤️🙏
Cure, evo mene s dobrim vijestima! Dobila sam rezultate Nifty testa, za sve je low risk i stiže nam dečkić! 💙
Sad mogu bez brige na GO i na more i baš se veselim! Ugodan vikend svima! :*
Naša srećica** 12/2021
Cure, evo mene s dobrim vijestima! Dobila sam rezultate Nifty testa, za sve je low risk i stiže nam dečkić!💙
Sad mogu bez brige na GO i na more i baš se veselim! Ugodan vikend svima! :*
a imate curku ili decka? mozak u banani pa sam zaboravila 😅, cestitke na deckicu
nola - nemrem ti rec kolko puta sam muzu rekla kad ce vise ta zima 😂
6/21 biokemijska
9/22 +
6/22 baby boy 🩵
4/24 +
Cestitam svima na super pregledima, i djevojcicama i djecacima..🥰
Btw pored ovih uzasnih vrućina da li imate problem i sa iscjedkom.. Ja ga nikad nisam imala dok nisam ostala trudna pa vise ne znam sta je normalno sta nije..
Btw pored ovih uzasnih vrućina da li imate problem i sa iscjedkom.. Ja ga nikad nisam imala dok nisam ostala trudna pa vise ne znam sta je normalno sta nije..
sve ovisi kakav ti je, ako je proziran ili bjel sve je okej,ak je zut ili zelen onda je vjv infekcija,kolicinski bi ga trebalo biti dosta u tvojim tt, sto je trudnoca veca iscjedak bude jaci
6/21 biokemijska
9/22 +
6/22 baby boy 🩵
4/24 +
Btw pored ovih uzasnih vrućina da li imate problem i sa iscjedkom.. Ja ga nikad nisam imala dok nisam ostala trudna pa vise ne znam sta je normalno sta nije..sve ovisi kakav ti je, ako je proziran ili bjel sve je okej,ak je zut ili zelen onda je vjv infekcija,kolicinski bi ga trebalo biti dosta u tvojim tt, sto je trudnoca veca iscjedak bude jaci
Kod mene je bijel I nekako pored bude mokro, vodenasto, pa sam se uspanicila.. Jos ove vrucine, uzas
Evo da se malo javim, bila sam na pregledu lipo rastemo lipo napredujemo. Sve nam je super, poseban je osjecaj kad vidis prvi put i razlucis glavu nogice rukice nosic usta oci🥹
Totalno je nestavrno. 😊
Sad smo 11tj 4 d, ja necu radit nifty ni nikakve dodatne testove pa za spol cemo jos malo pricekati.🙈
Sljedeci pregled 14.08.I pitanjce jel mazete drob protiv strija? Ako da scim?
Sortiraj odgovore
Najstariji