Zimske bebe 2024/2025 ❄️☃️🎄🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • hoyaa
    15. Srpanj 2024. 16:37

Drago mi je za sve super preglede! Mi smo dobili rezultate Veritasa, low risk i stize curica 🩷 meni se trbuh vec dosta vidi, ali s obzirom da je prva trudnoca, vjerojatno je to vise nadutost nego pravi trudnicki trbuscic. 

• Mar123
    15. Srpanj 2024. 17:05

Pozdrav cure,Prosle godine sam morala ici na kiretazu (blighted ovum). Ove godine sam isla na pregled i doktorica vidi samo gestacijsku vrecicu (velicine 12 mm što odgovara 6.tjednu, a ja sam tada po menstruaciji bila 7 tjedana). Od toga je proslo 2 tjedna te krajem tjedna idem na pregled. Zanima me jel netko imao smedi iscjedak prilikom naprezanja pri velikoj nuzdi (ne svaki put, samo evo 2 puta do sada), te sto su vam ginekolozi rekli za to?

• Želja00
    16. Srpanj 2024. 06:40

Pake

Bok (buduće) mame,samo da javim da je kontrola prošla lila - dobila sam dijagnozu visokorizične trudnoće i čuvanje iste. Za bebu je rekao da je sve dobro i u skladu s tjednima, ponovljeni su mi brisevi pa ćemo vidjeti jesam li se uspjela riješiti ureaplasme i još čekamo nalaz pape. Tlak mi je jako visok, bolovi prisutni + mučnina, stalna slabost i vrtoglavica, opet se i psihički lošije osjećam, ali evo po prvi puta u životu stvarno tražim pomoć i odmaram kako spada, puštam ljude oko sebe da se brinu za nas.
    Btw, meni se trbuščić već vidi - prošla sam 14.tjedan 😀
    I hvala na ovim informacijama za trudnički tečaj, to nisam znala za pratnju.
    Svima želim puno sreće i budite dobro! ♥️

Meni trenutno tlak miruje, ali sam prvu trudnocu imala visoki tlak i regulirala sam ga tabletama, na kraju mi tablete nisu pomagale, te sam dva dana prije termina isla na hitni carski, obje smo se super oporavile, ja sam pila tablete jos neka 2 tjedna nakon poroda, te mi je tako splasnula i sva nateknutost. Meni bi tlak jos dodatno skocio na svakom pregledu jer imam neki skriveni strah od doktora i bolnica koji ne mogu kontrolirat

👩‍🦰30👨‍🦱32
    4/2021 beba anđel
    4/2022 beba anđel5/2023 baby girl

Kuglica22
    16. Srpanj 2024. 10:44

hoyaa

Drago mi je za sve super preglede! Mi smo dobili rezultate Veritasa, low risk i stize curica 🩷 meni se trbuh vec dosta vidi, ali s obzirom da je prva trudnoca, vjerojatno je to vise nadutost nego pravi trudnicki trbuscic.

Čestitke na curki Meni stigao upravo Nifty, low risk i stiže dečkić  !!

• hoyaa
    16. Srpanj 2024. 10:47

Kuglica22

hoyaa

Čestitke na curkiMeni stigao upravo Nifty, low risk i stiže dečkić!!

Divno, cestitke! 🥰

• Teab1
    16. Srpanj 2024. 11:38

Cestike svima na curkama i deckima, i bravo za super preglede ko je imao, ja sam u busu za Zadar, joscpar dana mora pa opet u ludilo Zagreba koji je definitivno pust

6/21 biokemijska
    9/22 +
    6/22 baby boy 🩵
    4/24 +
    Harmony low risk-stize curka 🩷

nola95
    16. Srpanj 2024. 13:50

Sve više dečkića se prijavljuje, sad smo već na pol/pol sigurno u toj računici.😄🩷💙čestitke svima na dobrim rezultatima testova i neka nas sve prati mir i sreća do kraja trudnoće 🍀
    Mi imamo goste pa smo stalno u muvingu, na izletima s klincima i leti mi vrijeme i dani. Bit će mi pretužno kad odu jer su se malci toliko povezali ovih par dana. Navikla sam i na buku i kaos doma i sve bu mi falilo hehe a i spoznali smo koliko je naš sin spreman postati brat, toliko je nježan s bebom i stalno ju pokušava zabavljati.. jedva čekam da se to ostvari🙌🏻 

28 pcos
    2020. vanmaterična/uklonjen jajovod
    2021. 👶💙
    10.4. +❤️🙏

• Teab1
    17. Srpanj 2024. 06:49

nola95

Sve više dečkića se prijavljuje, sad smo već na pol/pol sigurno u toj računici.😄🩷💙čestitke svima na dobrim rezultatima testova i neka nas sve prati mir i sreća do kraja trudnoće 🍀
    Mi imamo goste pa smo stalno u muvingu, na izletima s klincima i leti mi vrijeme i dani. Bit će mi pretužno kad odu jer su se malci toliko povezali ovih par dana. Navikla sam i na buku i kaos doma i sve bu mi falilo hehe a i spoznali smo koliko je naš sin spreman postati brat, toliko je nježan s bebom i stalno ju pokušava zabavljati.. jedva čekam da se to ostvari🙌🏻

Vis opce nisam popratila krivulju rasta spolova, neka samo svi oni ljepo rastu 😊

6/21 biokemijska
    9/22 +
    6/22 baby boy 🩵
    4/24 +
    Harmony low risk-stize curka 🩷

šareni_oblak
    17. Srpanj 2024. 15:00

Čestitam svima na dobrim pregledima, na curicama i dečkima 🥰
    Ja sam maloprije prvi puta osjetila bebin udarac pod rukom 🥰🥰🥰
    Bila sam zabrinuta zadnjih dana, nisam uopće osjetila bebu puna dva dana i već sam mislila na hitnu i onda se sramežljivo javila. Danas je aktivnija i evo dobila sam i prvi udarac koji se osjetio na van. 
    Mi smo na moru i baš uživamo 😊

2022. baby girl ❤️🎀
    2024. baby boy 💙🧸
    OTP: 14.12.2024.

nyssa_
    18. Srpanj 2024. 09:05

Teab1

nyssa_

Teab1

Ej zene, samo da javim evo me s pregleda, 100% curka, 160 g, raste ko mala gljivica 😊
    Teab1 Čestitke na curkiii! Imas vec ime? :)
    Meni je druga trudnoca, imam doma curku od 2 i pol godine koja zeli samo seku i ne zeli ni cuti za braceka, a ja bih bas dečkića. 😊😊
    U prvoj mi se tek u 4.mj nesto pocelo nazirati, a sad vise ne stanem u nijedne hlace, iskljucivo haljine za posao. 🙈🙈 sad sam 12+5..
    Ima, ima, Lorena, joooj ja imam doma decka od 2 i mjesec dana, i strasno se veseli seki, mi smo htjeli seku pa da smo 1 na 1 i tak i je 😊

Teab1 I tak je stvarno najljepše. :))
    Radila sam nifty prije ravno tjedan dana i još nemam ništa od rezultata. Koliko ste vi čekale? Baš sam nestrpljiva... 
    A trbuh mi se baš vidi dosta već. Ko kad sam u prvoj trudnoći bila na 20 tjedana. xD
    Čestitke svima na dečkićima i curkama. Baš me zanima kome ću se ja priključiti. :D

Naša srećica** 12/2021

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.