Meni su rekli i ovaj put da je potvrda s tečaja nužna ako želimo da muž bude pratnja, ali može bit stara potvrda iz prve trudnoće. Nemam pojma di je to tak da ćemo ponovno odslušat. Tj on, ja se malo drukčije ovaj put pripremam. Svakako se nadam da ću imati vaginalni porod ovaj put i da će prisustvovat. 🙏🤞🏻 inače na zadnjem su ga pustili unutra skroz kratko jer je odma poslije tog dignuta panika i hitan carski. To mi je tužno isto da ne mogu biti s nama u sali ko kak ameri mogu.. mislim taj carski je meni bio grozno iskustvo, onak nadrogirana ne znam di sam kaj mi rade, sam se nadaš da će dijete preživjeti..uh..bilo bi mi milju puta lakše da je mogao biti uz menei meni je zao kaj nije dopusteno na carskom da muz bude al ja sam tak i tak na prvom porodu bila vise drogirana nego svjesna situacije,vidio je L-a prije mene 😅 sta se ovog poroda tice, izbor mi je opet pao na Petrovu, dogovoreni carski ako prije ne krene samo od sebe. Bar okvirni plan, dalje cemo vidjet kak ce sve ic i napredovat
Tak je i moj vidio malca prije, sva sreca da ga je slikao! Sestre su ga podsjetile da slika kolko je bio zbunjen jadan. Meni su ga približili pa možda na 15 sekundi kad sam rodila al onda sam valjda izgubila svijest jer kad sam se probudila u sobi već mi je mobitel bio pun poruka. A ja se nisam mogla sjetit kako mi izgleda beba opće! Nisu imali mjesto na babinju pa sam ga tek kasno popodne dobila u naručje 😭 ovaj put rađam u puno manjem gradu i sam da se ne potrefi baš na Badnjak/Bozic pa da nema nikog i valjda bude sve u redu🤞🏻
Jel si dobila već datum za carski? Meni još nije rekla kad bude ak ne krene prirodni porod, samo je rekla da se ne inducira žene koje su imale već carski..inače se može prenijeti 10 dana, jel isti slučaj i nakon carskog?
28 pcos
2020. vanmaterična/uklonjen jajovod
2021. 👶💙
10.4. +❤️🙏
Meni su rekli i ovaj put da je potvrda s tečaja nužna ako želimo da muž bude pratnja, ali može bit stara potvrda iz prve trudnoće. Nemam pojma di je to tak da ćemo ponovno odslušat. Tj on, ja se malo drukčije ovaj put pripremam. Svakako se nadam da ću imati vaginalni porod ovaj put i da će prisustvovat. 🙏🤞🏻 inače na zadnjem su ga pustili unutra skroz kratko jer je odma poslije tog dignuta panika i hitan carski. To mi je tužno isto da ne mogu biti s nama u sali ko kak ameri mogu.. mislim taj carski je meni bio grozno iskustvo, onak nadrogirana ne znam di sam kaj mi rade, sam se nadaš da će dijete preživjeti..uh..bilo bi mi milju puta lakše da je mogao biti uz menei meni je zao kaj nije dopusteno na carskom da muz bude al ja sam tak i tak na prvom porodu bila vise drogirana nego svjesna situacije,vidio je L-a prije mene 😅 sta se ovog poroda tice, izbor mi je opet pao na Petrovu, dogovoreni carski ako prije ne krene samo od sebe. Bar okvirni plan, dalje cemo vidjet kak ce sve ic i napredovatTak je i moj vidio malca prije, sva sreca da ga je slikao! Sestre su ga podsjetile da slika kolko je bio zbunjen jadan. Meni su ga približili pa možda na 15 sekundi kad sam rodila al onda sam valjda izgubila svijest jer kad sam se probudila u sobi već mi je mobitel bio pun poruka. A ja se nisam mogla sjetit kako mi izgleda beba opće! Nisu imali mjesto na babinju pa sam ga tek kasno popodne dobila u naručje 😭 ovaj put rađam u puno manjem gradu i sam da se ne potrefi baš na Badnjak/Bozic pa da nema nikog i valjda bude sve u redu🤞🏻
Jel si dobila već datum za carski? Meni još nije rekla kad bude ak ne krene prirodni porod, samo je rekla da se ne inducira žene koje su imale već carski..inače se može prenijeti 10 dana, jel isti slučaj i nakon carskog?
Pojma nemam,cekam tamo neki 11 mj da krenem u TA,tad bi trebala dobit i termin, a sobzirom da sam tek 16 tt nisam bas u zurbi, trenutno dok ne osjetim ljepi udarac sam od pregleda do pregleda, ja isto molim boga da nebude bas bozic badnjak pogotovo jer mi je termin iza tog tjedna bozic badnjak,(29.12.) ravno u sridu 😂 rekla sam pusti me da se najedem a onda dodi kaj se mene tice 😂
6/21 biokemijska
9/22 +
6/22 baby boy 🩵
4/24 +
Harmony low risk-stize curka 🩷
Cure, samo da se javim, pregled obavljen, sve je super, mini anomaly sve uredno, napravili nifty i saad cekanjee
I mi cekamo Veritas. Vadila krv u pon, rekao doktor da će vjerojatno biti do kraja tjedna, ali jos nista. 😬
Drage sve, provodim istraživanje izloženosti djeca do druge godine života ekranima. Ako imate djecu do druge godine života, bila bih Vam jakooo zahvalna kada biste ispunili upitnik. 🙏🙏🙏Ispunjavanje je anonimno i stvarno kratko, a puno će mi pomoći u daljnjem radu. Unaprijed hvala svima 🤗
https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfZnQbYGS-_-xWFUNSP-8F9dO403XuTF-2Jz4ZzAERPe0EG2A/viewform?vc=0&c=0&w=1&flr=0&usp=mail_form_link
Čestitke svima na dobrim pregledima. I dobrodosle novi plusići!! 😁
Cure, samo da javim, pregled je prosao okej. Nuhalni je 1.5 mm, nosna kost vidljiva, al svejedno sam napravila Nifty pa cekamo rezulate do petka.
Polip se, bogu hvala, malo smanjio, ali i dalje krvari i izaziva povremene stresove.
Kad se vama poceo nazirati trbuh?
Naša srećica** 12/2021
Čestitke svima na dobrim pregledima. I dobrodosle novi plusići!! 😁
Cure, samo da javim, pregled je prosao okej. Nuhalni je 1.5 mm, nosna kost vidljiva, al svejedno sam napravila Nifty pa cekamo rezulate do petka.
Polip se, bogu hvala, malo smanjio, ali i dalje krvari i izaziva povremene stresove.
Kad se vama poceo nazirati trbuh?
prvo odlicno za pregled 😊, bu i taj polip nestao🤞, ovisno koja ti je trudnoca, meni je druga i vec s 12 tt sam se morala prebacit na trudnicku robu, sad se vec nazire tak da si vidim samo polovicu stopala 😂 odprilike, u prvoj mi se poceo javljat tek u ovim nekim tjednima u kojima sam sad donji dio
6/21 biokemijska
9/22 +
6/22 baby boy 🩵
4/24 +
Ej zene, samo da javim evo me s pregleda, 100% curka, 160 g, raste ko mala gljivica 😊
6/21 biokemijska
9/22 +
6/22 baby boy 🩵
4/24 +
Ej zene, samo da javim evo me s pregleda, 100% curka, 160 g, raste ko mala gljivica 😊
Teab1 Čestitke na curkiii! Imas vec ime? :)
Meni je druga trudnoca, imam doma curku od 2 i pol godine koja zeli samo seku i ne zeli ni cuti za braceka, a ja bih bas dečkića. 😊😊
U prvoj mi se tek u 4.mj nesto pocelo nazirati, a sad vise ne stanem u nijedne hlace, iskljucivo haljine za posao. 🙈🙈 sad sam 12+5..
Naša srećica** 12/2021
Ej zene, samo da javim evo me s pregleda, 100% curka, 160 g, raste ko mala gljivica 😊Teab1 Čestitke na curkiii! Imas vec ime? :)
Meni je druga trudnoca, imam doma curku od 2 i pol godine koja zeli samo seku i ne zeli ni cuti za braceka, a ja bih bas dečkića. 😊😊
U prvoj mi se tek u 4.mj nesto pocelo nazirati, a sad vise ne stanem u nijedne hlace, iskljucivo haljine za posao. 🙈🙈 sad sam 12+5..
Ima, ima, Lorena, joooj ja imam doma decka od 2 i mjesec dana, i strasno se veseli seki, mi smo htjeli seku pa da smo 1 na 1 i tak i je 😊
6/21 biokemijska
9/22 +
6/22 baby boy 🩵
4/24 +
Bok (buduće) mame, samo da javim da je kontrola prošla lila - dobila sam dijagnozu visokorizične trudnoće i čuvanje iste. Za bebu je rekao da je sve dobro i u skladu s tjednima, ponovljeni su mi brisevi pa ćemo vidjeti jesam li se uspjela riješiti ureaplasme i još čekamo nalaz pape. Tlak mi je jako visok, bolovi prisutni + mučnina, stalna slabost i vrtoglavica, opet se i psihički lošije osjećam, ali evo po prvi puta u životu stvarno tražim pomoć i odmaram kako spada, puštam ljude oko sebe da se brinu za nas.
Btw, meni se trbuščić već vidi - prošla sam 14.tjedan 😀
I hvala na ovim informacijama za trudnički tečaj, to nisam znala za pratnju.
Svima želim puno sreće i budite dobro! ♥️
5/20 - ab in tractu
11/23 - missed ab
5/24 - 🌈 baby, it's a girl 🌸
Sortiraj odgovore
Najstariji