Bok curke!
Ne pisem nista, ali citam vas redovno, pa evo kratko da se i ja javim 🙂
Vidim da uglavnom svima sve prolazi skolski za sada, zelim vam da tako i ostane!
Teab1 nadam se da cete se brzo rijesit covida 🙄 I da ce tebe izbjeci!
Ja sam inace dobro, danas eto brojimo 9+3. Mucnine nemam, ali zato mi se cini da cu imati zafrkanciju s gestacijskim dijebetesom 🙄
Na prvom vadenju krvi secer mi bio 5.2, znaci doslovno poviseno za 0.1. Danas radila OGTT i srednja vrijednost nakon 60min mi isto blago povisena 😭
6.8. mi je pregled pa cu vidjeti s doktorom sto dalje, telefonom kaze da moze pricekati do tada.
Ja sad eto vec od tog prvog vadenja pazim na prehranu, izbjegavam slatko, sve te neke lose ugljikohidrate i procesuiranu hranu pa cemo vidjeti...
ako koja ima iskustva s GD pisite 😁
Meni je u proteklim trudnocama sve bilo uredno tako da ne znam sto ocekivati 😅
Mali mi pozitivan na coronu, naci sad samo molim boga da simptomi budu blagiKako je djecak? I u mom gradu bas ima puno pozitivnih na Kovid, i sebi pojacaj unos vitamina mozda i dodatni vitamin C2 dana visoke temp i sad samo slabost, samo bi spavao, ne jede mi nista,al tek je 3 dan pa je za ocekivat
Dobro ok je da ne jede kad je bolestan :/ Dosta tekucine i proci ce to brzoo
Bok curke!
Vidim da uglavnom svima sve prolazi skolski za sada, zelim vam da tako i ostane!
Ja sam inace dobro, danas eto brojimo 9+3. Mucnine nemam, ali zato mi se cini da cu imati zafrkanciju s gestacijskim dijebetesom 🙄
Na prvom vadenju krvi secer mi bio 5.2, znaci doslovno poviseno za 0.1. Danas radila OGTT i srednja vrijednost nakon 60min mi isto blago povisena 😭
6.8. mi je pregled pa cu vidjeti s doktorom sto dalje, telefonom kaze da moze pricekati do tada.
Ja sad eto vec od tog prvog vadenja pazim na prehranu, izbjegavam slatko, sve te neke lose ugljikohidrate i procesuiranu hranu pa cemo vidjeti…
Meni je u proteklim trudnocama sve bilo uredno tako da ne znam sto ocekivati 😅
i ja se tome nadam 🙂
aretat ma to je inace i malac koji nikak ne jede pa nam je sad duplo gore iako je urednog rasta i razvoja pa valjda genetika povlaci svoj dio 🙄
6/21 biokemijska
9/22 +
6/22 baby boy 🩵
4/24 +
Harmony low risk-stize curka 🩷
Tea sretno i da se brzo oporavi maleni🤞🏻🍀
Sunflower meni je bila ista vrijednost kao tebi i rečeno mi je da pazim sa slatkim. Primjenjivala sam dijetu za dijabetičare i onda tek sam počela primjećivati koja hrana me jako “crasha” i izbjegavam ju. Nisam radila još ogtt pa ne znam kakva je situacija trenutno ali se osjecam dobro pa se nadam da je sve kak treba biti. Uglavnom te namirnice s popisa (našla na netu) sam kombinirala za jela.
Ima li koga da se bori s niskim tlakom? Meni je uvijek nizak al u trudnoćama je kritično. Obje su bile kroz ljeto pa i to ima utjecaja..
28 pcos
2020. vanmaterična/uklonjen jajovod
2021. 👶💙
10.4. +❤️🙏
Tea sretno i da se brzo oporavi maleni🤞🏻🍀
Sunflower meni je bila ista vrijednost kao tebi i rečeno mi je da pazim sa slatkim. Primjenjivala sam dijetu za dijabetičare i onda tek sam počela primjećivati koja hrana me jako “crasha” i izbjegavam ju. Nisam radila još ogtt pa ne znam kakva je situacija trenutno ali se osjecam dobro pa se nadam da je sve kak treba biti. Uglavnom te namirnice s popisa (našla na netu) sam kombinirala za jela.
Ima li koga da se bori s niskim tlakom? Meni je uvijek nizak al u trudnoćama je kritično. Obje su bile kroz ljeto pa i to ima utjecaja..
hvala svima,🥰 mali je bolje muz evo ga na mrtvackoj postelji 🙄
6/21 biokemijska
9/22 +
6/22 baby boy 🩵
4/24 +
Harmony low risk-stize curka 🩷
Bok curke!
Ja sad eto vec od tog prvog vadenja pazim na prehranu, izbjegavam slatko, sve te neke lose ugljikohidrate i procesuiranu hranu pa cemo vidjeti…
Meni je u proteklim trudnocama sve bilo uredno tako da ne znam sto ocekivati
Meni ti je bilo isto tako, povišeno za 0.1, ali moj ginekolog je rekao da su drugačije vrijednosti za trudnice i odmah me poslao na Vuk Vrhovac + meni je i štitnjača divljala.
Na VV sam vadila krv, glukoza natašte je bila 6.4, štitnjača baš povišena i odmah sam dobila terapiju i krenula sa dijabetičkom dijetom. Prošlo je mjesec dana, sutra imam kontrolu pa ću vidjeti kako će to proći i jel ima kakvog pomaka. Mene je umirila činjenica da sam vidjela da se ljudima stalo i da stvarno paze na takve stvari, kontroliraju trudnice redovno. Čak sam bila na maloj edukaciji odmah nakon tih nalaza gdje mi je sestra sve lijepo objasnila i dala smjernice, zagrlila i rekla da ništa ne brinem, da su oni tu da reagiraju na vrijeme i da bu sve bilo okej.
Samo slušaj svog ginekologa, redovno se kontroliraj i sretno!!
5/20 - ab in tractu
11/23 - missed ab
5/24 - 🌈 baby, it's a girl 🌸
Pozdrav cure 🌸 redovno čitam, slabije pišem 🙈
---
Jučer sam bila privatno na kontroli. Sve je u redu, mjere odgovaraju tjednima. Grlić je isto gledala, sve ok, dužina dobra, nema rizika od prijevremenog poroda i sl.
Upalila je i 4D. Muž je bio sa mnom. Oduševljen je kako tako malo biće, a sve ima i sve se fino vidi. Čudesno baš ✨️💙 vidjeli smo i lice u 4D. Češka se po bradi. Kaže muž da će i ovaj biti neki filozof 😅😅
----
Što se tiče korone, mi smo imali 2021 kad je dječak imao 2ipo mjeseca. On je bio bez simptoma, sve super. Ja pod temperaturom oblijetala oko njih dvojice i sve klasika radila. Muž je pisao oporuku i umirao danima 😅
Tea, držim fige da brzo prođe i bude sve ok! 🍀💗
----
Niski tlak - imam ga i ja. Jučer 100/60. Inače imam niži, pa sam se nekako naučila nositi s tim 🤷♀️
Dječak M 💙 10/2021
Dječak N 🩵 06.12.2024.
Hvala Ti što sam stvoren tako čudesno, što su djela Tvoja predivna! 💛
Hej curke, da se malo javim, u zadnje vrijeme čitam ali ne pišem 😅
I meni je nizak tlak, na zadnjem pregledu 90/60 😅 inače me ne muci ili barem ne osjetim pa ne pridajem neku važnost…ruke i noge su mi dosta natekle u zadnjih tjedan dana, obuti mogu jedino šlape i tenisice, sve drugo mi je preko noći postalo malo, pa sam jučer provjeravala tlak, bio je 105/60.
Meni je sutra pregled, jedva čekam 🥰
Tea muž pretpostavljam ima temp 37,2 ili tu negdje 😂
Meni tlak inace oko 90/60, ali kod doktora uvijek 130/80 pa ni ne znaju pravo stanje 😂 ali funkcioniram normalno.
Hej curke, da se malo javim, u zadnje vrijeme čitam ali ne pišem 😅
I meni je nizak tlak, na zadnjem pregledu 90/60 😅 inače me ne muci ili barem ne osjetim pa ne pridajem neku važnost…ruke i noge su mi dosta natekle u zadnjih tjedan dana, obuti mogu jedino šlape i tenisice, sve drugo mi je preko noći postalo malo, pa sam jučer provjeravala tlak, bio je 105/60.
Meni je sutra pregled, jedva čekam 🥰
Tea muž pretpostavljam ima temp 37,2 ili tu negdje 😂
I kod mene je uvijek tako nizak tlak 90/60 i često imam vrtoglavice, rekli su mi da jedem masno i slano i sto vise vode..
Btw da li je neka od vas imala bol sa lijeve strane, nismo u preponama. Samo sa jedne strane, kad lezim, sjedim sve je super, ali kad ustanem osjetim, nije bas jaka bol i nije konstantna ali je neugodna, ginekolog mi je na godisnjem, ne znam da li da mu se javim..
Sortiraj odgovore
Najstariji