Zimske bebe 2024/2025 ❄️☃️🎄🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Tratinčica12
    11. Srpanj 2024. 20:45

Ispod pupka s lijeve strane* 🙈 

Dječak M 💙 10/2021
    Dječak N 🩵 06.12.2024.
    Hvala Ti što sam stvoren tako čudesno, što su djela Tvoja predivna! 💛

• Teab1
    11. Srpanj 2024. 20:58

Tratinčica12

franka007

Teab1

franka007

Joj i meni su krenuli problemi sa zatvorom, meni ti je super stvar Redovita prah koji otopiš i popijes ko sok, ima raznih okusa, pila sam dva dana po jedan (preporuka je 1-3 dnevno) i evo danas sam si super - ak kužiš sta hocu rec 🤣 i na prirodnoj bazi je, Tj indijski trputac je to, ima inače i u dm, muller obični bez okusa i jeftiniji Al ovo mi je praktičnije i finije.
    Kuzi kuzim 😂
    Di osjetite bebace znam da ovisi i o tjednima al ja je znam osjetit dolje nisko, skroz a onda pak nekad ko da me opali malo vise gore🤔
    Ja nekako u visini pupka na desnoj strani, skroz lagano i povremeno
    Ja osjetim bebu dosta nisko, većinom ispod pupka s desne strane. Najviše se javlja ovako navečer kad sjednem i umirim se 🤗

Ja sam u prvoj trudnoći slušala neke Rodine tečajeve. I išla na neki 2 dana kod nas u Dom zdravlja.
    Ne mogu reći da nisu korisni, svašta korisnog se da čuti i naučiti. Ali opet, stvarnost je skroz druga priča 🙈🙈

ja isto tak nekak,samo na ljevoj strani, sam moja trudnoca je za koji tj manja od vase

6/21 biokemijska
    9/22 +
    6/22 baby boy 🩵
    4/24 +
    Harmony low risk-stize curka 🩷

šareni_oblak
    11. Srpanj 2024. 21:15

Ja osjetim bebu skroz nisko s desne strane, najviše u razini kuka. Rijetko osjetim kroz dan, većinom navečer kad uspavljujem malu. Nekad osjetim i kroz dan i to je većinom dok sjedim i jedem ili se igram sa kćeri. 
    U prvoj trudnoći sam slušala tečaj doma zdravlja, bio je online. Zanimljivo ali ništa posebno pametno nisam čula. Uglavnom sam sve naučila negdje dalje a ne na tečaju. Kako god, prvorotkama savjetujem da poslušaju, neki detalji će značiti za kad se beba rodi. 

2022. baby girl ❤️🎀
    2024. baby boy 💙🧸
    OTP: 14.12.2024.

• franka007
    11. Srpanj 2024. 22:48

Da, to je to, dva dana online preko doma zdravlja. A jel treba to slušati radi potvrde za pratnju na porodu? Ja sam prvi put trudna pa bi na sve tečajeve išla 😂 
    Sve osjetite bebu nisko, sad me strah da sam umislila da osjetim 😂😂 

• franka007
    11. Srpanj 2024. 22:49

I ja bas rijetko osjetim, samo navečer kad legnem a i to nije svaki dan.

šareni_oblak
    12. Srpanj 2024. 05:19

franka007

Da, to je to, dva dana online preko doma zdravlja. A jel treba to slušati radi potvrde za pratnju na porodu? Ja sam prvi put trudna pa bi na sve tečajeve išla 😂

Mene nisu ništa pitali za tečaj. Muž nije išao sa mnom jer sam išla na indukciju. Realno, mogao je doći zadnjih par sati, ali oboje smo htjeli da ja to sama odradim. Ionako sam u radaoni spavala pod epiduralnom, jedino bi mi bilo lakše zahtijevati carski i da mi doda vode. 
    Uglavnom, koliko znam, ne pitaju za tečaj, bar nisu prije godinu i pol. 
    A gdje ti osjetiš bebu? 

2022. baby girl ❤️🎀
    2024. baby boy 💙🧸
    OTP: 14.12.2024.

• Teab1
    12. Srpanj 2024. 08:53

3 dana pikanja, bockanja i reckanja i danas ujutro sredujem se ja u kupaoni i skuzim busa narasla, gospodica mrvu aktivnija nego zadnjih dana 😊 kak je to divan osjecaj sva se raznjezim 🥰

6/21 biokemijska
    9/22 +
    6/22 baby boy 🩵
    4/24 +

• Teab1
    12. Srpanj 2024. 08:55

kaj se tecaja tice,pisala sam, bila sam u prvoj trudnoci, kak je neko reko, tecaj je jedno realnost nesto sasvim drugo al ima korisnih stvari za cut pa curama koje su prvi put trudne svakak ne skodi poslusat

6/21 biokemijska
    9/22 +
    6/22 baby boy 🩵
    4/24 +

• franka007
    12. Srpanj 2024. 08:57

šareni_oblak

franka007

Mene nisu ništa pitali za tečaj. Muž nije išao sa mnom jer sam išla na indukciju. Realno, mogao je doći zadnjih par sati, ali oboje smo htjeli da ja to sama odradim. Ionako sam u radaoni spavala pod epiduralnom, jedino bi mi bilo lakše zahtijevati carski i da mi doda vode.
    Uglavnom, koliko znam, ne pitaju za tečaj, bar nisu prije godinu i pol.
    A gdje ti osjetiš bebu?

A da, ne možemo ni znati kako će sve ići, volila bih da bude samnom ali opet ako će se sve odužiti, ne može biti cijeli dan. S obzirom da mi je prva trudnoća, nekako mislim da će potrajati. Bebu osjetim negdje u visini pupka, uvijek desno od pupka. Sinoć sam bas jako osjetila kao nekakve udarce, tj jako u odnosu na sve do sada, inače je bilo vise kao nekakvo lagano dodirivanje, škakljanje, a sada su bili lagani udarci 🤭

• franka007
    12. Srpanj 2024. 09:01

Teab1

3 dana pikanja, bockanja i reckanja i danas ujutro sredujem se ja u kupaoni i skuzim busa narasla, gospodica mrvu aktivnija nego zadnjih dana 😊 kak je to divan osjecaj sva se raznjezim 🥰

Bas je prekrasno kad se javi 🥰
    Hvala svima za info oko tečaja, neću se onda puno zamarati oko toga, poslušat ću koliko stignem jer me zanima al neću tražiti drugi termin.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.