Evo da se malo javim, bila sam na pregledu lipo rastemo lipo napredujemo. Sve nam je super, poseban je osjecaj kad vidis prvi put i razlucis glavu nogice rukice nosic usta oci🥹
Totalno je nestavrno. 😊
Sad smo 11tj 4 d, ja necu radit nifty ni nikakve dodatne testove pa za spol cemo jos malo pricekati.🙈
Sljedeci pregled 14.08.I pitanjce jel mazete drob protiv strija? Ako da scim?
Stvarno je, ja sam bila baš emotivna kad sam vidjela u 12tt 🥰
Ne mogu dočekati da saznam spol i sljedeći uzv da vidimo da li je sve u redu pošto mi je visokorizična trudnoća pa koliko god se trudim biti smirena, opet me tu i tamo uhvati anksioznost. Meni je 13.08. sljedeći pregled 😀
Ja sam si uzela u DMu njihovo ulje za mame, fino miriši, brzo se upije i čini mi se da djeluje. Mažem trbuh i grudi 😄
5/20 - ab in tractu
11/23 - missed ab
5/24 - 🌈 baby, it's a girl 🌸
Cure, evo mene s dobrim vijestima! Dobila sam rezultate Nifty testa, za sve je low risk i stiže nam dečkić!💙
Sad mogu bez brige na GO i na more i baš se veselim! Ugodan vikend svima! :*
a imate curku ili decka? mozak u banani pa sam zaboravila 😅, cestitke na deckicu
nola - nemrem ti rec kolko puta sam muzu rekla kad ce vise ta zima 😂
Imamo doma curku, a sad nam stize dečko! Za sad dobro to prihvaća pa se nadam da ce tako i ostati.:))
Iscjedak, kod mene je isto bas jako. Proziran ili bijel, al jako obilan. Kako inace znam i krvariti, stalno sam u strahu da se radi o krvi pa budem na wc-u svakih sat vremena. :/
Strije- bas mi je stigla neka visoko hvaljena krema iz SAD-a pa cu veceras krenuti s tim i nadam se da bude ok. U prvoj sam koristila Biobaza mama mast bas svaku vecer, ali ostale su mi strije na desnoj strani trbuha...
Naša srećica** 12/2021
Evo da se malo javim, bila sam na pregledu lipo rastemo lipo napredujemo. Sve nam je super, poseban je osjecaj kad vidis prvi put i razlucis glavu nogice rukice nosic usta oci🥹
Totalno je nestavrno. 😊
Sad smo 11tj 4 d, ja necu radit nifty ni nikakve dodatne testove pa za spol cemo jos malo pricekati.🙈
Sljedeci pregled 14.08.I pitanjce jel mazete drob protiv strija? Ako da scim?Stvarno je, ja sam bila baš emotivna kad sam vidjela u 12tt 🥰
Ne mogu dočekati da saznam spol i sljedeći uzv da vidimo da li je sve u redu pošto mi je visokorizična trudnoća pa koliko god se trudim biti smirena, opet me tu i tamo uhvati anksioznost. Meni je 13.08. sljedeći pregled 😀
Ja sam si uzela u DMu njihovo ulje za mame, fino miriši, brzo se upije i čini mi se da djeluje. Mažem trbuh i grudi 😄
Meni je sve uredu al me svakako par dana prije pregleda krene hvatat anksioznost jeli sve okej. A zivis od pregleda do pregleda..
Al to je ovito svima tako, i normalno🤷🏼♀️
A ja sam zasad uzela iz ljekarne, od galenskog labaritorija prirodnu kremu za protiv strija bademovo miljeko, jojoba i jos nesto. Kaze teta u ljekarnoj da se bitno hidratizirat..
Totalno je nestavrno. 😊
Sljedeci pregled 14.08.I pitanjce jel mazete drob protiv strija? Ako da scim?
Čestitam na dobrom pregledu!
Ja sam kupila od biobaze čini mi se, ali namazala se samo par puta. U prvoj trudnoći sam se pobožno mazala praktički od početka, sad se ne mogu natjerati. Dobila sam strije zadnjih mjesec dana trudnoće, skroz su posvjetlile i ni malo mi ne smetaju, gotovo se i ne vide. Sad kako mi je trbuh već dosta velik, vidim da se rastežu, ali su svijetle skroz i vidim ih samo pod određenim kutom. Kako god, bitno je piti puno vode, a strije ćeš dobiti mazala se ili ne. Ili ih nećeš dobiti 😂
2022. baby girl ❤️🎀
2024. baby boy 💙🧸
OTP: 14.12.2024.
Cure, evo mene s dobrim vijestima! Dobila sam rezultate Nifty testa, za sve je low risk i stiže nam dečkić!💙
Sad mogu bez brige na GO i na more i baš se veselim! Ugodan vikend svima! :*
a imate curku ili decka? mozak u banani pa sam zaboravila 😅, cestitke na deckicu
nola - nemrem ti rec kolko puta sam muzu rekla kad ce vise ta zima 😂
Imamo doma curku, a sad nam stize dečko! Za sad dobro to prihvaća pa se nadam da ce tako i ostati.:))
Iscjedak, kod mene je isto bas jako. Proziran ili bijel, al jako obilan. Kako inace znam i krvariti, stalno sam u strahu da se radi o krvi pa budem na wc-u svakih sat vremena. :/
Strije- bas mi je stigla neka visoko hvaljena krema iz SAD-a pa cu veceras krenuti s tim i nadam se da bude ok. U prvoj sam koristila Biobaza mama mast bas svaku vecer, ali ostale su mi strije na desnoj strani trbuha…
tak si i htjela ak se ne varam jelda?
kod mene kako kad, ima ga al ne u prevelikoj kolicini jos uvijek,sad je poceo malo vise i uvijek je prozirni. Strije, ja fkt mogu rec da neznam kaj su strije, nisam ih imala s L u trudnoci niti ih imam sad, valjda sam jedna od sretnica
6/21 biokemijska
9/22 +
6/22 baby boy 🩵
4/24 +
Harmony low risk-stize curka 🩷
Nadovezala bih se za strije, slažem se da ih ili dobiješ ili ne dobiješ, one su genetska lutrija 😅 ali možeš pripremat kožu uljima, kremama ,svakako nije na odmet, možda ih ublaži u nastanku a možda pripomogne smanjenju nastalih kad se koža počne “vraćati” nakon poroda. Ja koristim kokosovo ulje i shea maslac.
28 pcos
2020. vanmaterična/uklonjen jajovod
2021. 👶💙
10.4. +❤️🙏
Mali mi pozitivan na coronu, naci sad samo molim boga da simptomi budu blagi
6/21 biokemijska
9/22 +
6/22 baby boy 🩵
4/24 +
Nadam se da nece biti nista strasno, cuvaj se i ti, koliko mozes..
Kako je djecak? I u mom gradu bas ima puno pozitivnih na Kovid, i sebi pojacaj unos vitamina mozda i dodatni vitamin C
Mali mi pozitivan na coronu, naci sad samo molim boga da simptomi budu blagiKako je djecak? I u mom gradu bas ima puno pozitivnih na Kovid, i sebi pojacaj unos vitamina mozda i dodatni vitamin C
2 dana visoke temp i sad samo slabost, samo bi spavao, ne jede mi nista,al tek je 3 dan pa je za ocekivat
6/21 biokemijska
9/22 +
6/22 baby boy 🩵
4/24 +
Sortiraj odgovore
Najstariji