Zimske bebe 2024/2025 ❄️☃️🎄🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Pake
    21. Srpanj 2024. 14:45

Lusylu

Evo da se malo javim, bila sam na pregledu lipo rastemo lipo napredujemo. Sve nam je super, poseban je osjecaj kad vidis prvi put i razlucis glavu nogice rukice nosic usta oci🥹
    Totalno je nestavrno. 😊
    Sad smo 11tj 4 d, ja necu radit nifty ni nikakve dodatne testove pa za spol cemo jos malo pricekati.🙈
    Sljedeci pregled 14.08.I pitanjce jel mazete drob protiv strija? Ako da scim?

Stvarno je, ja sam bila baš emotivna kad sam vidjela u 12tt 🥰
    Ne mogu dočekati da saznam spol i sljedeći uzv da vidimo da li je sve u redu pošto mi je visokorizična trudnoća pa koliko god se trudim biti smirena, opet me tu i tamo uhvati anksioznost. Meni je 13.08. sljedeći pregled 😀
    Ja sam si uzela u DMu njihovo ulje za mame, fino miriši, brzo se upije i čini mi se da djeluje. Mažem trbuh i grudi 😄

5/20 - ab in tractu
    11/23 - missed ab
    5/24 - 🌈 baby, it's a girl 🌸

nyssa_
    21. Srpanj 2024. 15:04

Teab1

nyssa_

Cure, evo mene s dobrim vijestima! Dobila sam rezultate Nifty testa, za sve je low risk i stiže nam dečkić!💙
    Sad mogu bez brige na GO i na more i baš se veselim! Ugodan vikend svima! :*

a imate curku ili decka? mozak u banani pa sam zaboravila 😅, cestitke na deckicu
    nola - nemrem ti rec kolko puta sam muzu rekla kad ce vise ta zima 😂

Imamo doma curku, a sad nam stize dečko! Za sad dobro to prihvaća pa se nadam da ce tako i ostati.:))
    Iscjedak, kod mene je isto bas jako. Proziran ili bijel, al jako obilan. Kako inace znam i krvariti, stalno sam u strahu da se radi o krvi pa budem na wc-u svakih sat vremena. :/ 
    Strije- bas mi je stigla neka visoko hvaljena krema iz SAD-a pa cu veceras krenuti s tim i nadam se da bude ok. U prvoj sam koristila Biobaza mama mast bas svaku vecer, ali ostale su mi strije na desnoj strani trbuha...

Naša srećica** 12/2021

Lusylu
    21. Srpanj 2024. 16:39

Pake

Lusylu

Evo da se malo javim, bila sam na pregledu lipo rastemo lipo napredujemo. Sve nam je super, poseban je osjecaj kad vidis prvi put i razlucis glavu nogice rukice nosic usta oci🥹
    Totalno je nestavrno. 😊
    Sad smo 11tj 4 d, ja necu radit nifty ni nikakve dodatne testove pa za spol cemo jos malo pricekati.🙈
    Stvarno je, ja sam bila baš emotivna kad sam vidjela u 12tt 🥰
    Ne mogu dočekati da saznam spol i sljedeći uzv da vidimo da li je sve u redu pošto mi je visokorizična trudnoća pa koliko god se trudim biti smirena, opet me tu i tamo uhvati anksioznost. Meni je 13.08. sljedeći pregled 😀
    Ja sam si uzela u DMu njihovo ulje za mame, fino miriši, brzo se upije i čini mi se da djeluje. Mažem trbuh i grudi 😄

Meni je sve uredu al me svakako par dana prije pregleda krene hvatat anksioznost jeli sve okej. A zivis od pregleda do pregleda.. 
    Al to je ovito svima tako, i normalno🤷🏼‍♀️
    A ja sam zasad uzela iz ljekarne, od galenskog labaritorija prirodnu kremu za protiv strija bademovo miljeko, jojoba i jos nesto. Kaze teta u ljekarnoj da se bitno hidratizirat..

šareni_oblak
    21. Srpanj 2024. 18:47

Lusylu

Totalno je nestavrno. 😊

Čestitam na dobrom pregledu!
    Ja sam kupila od biobaze čini mi se, ali namazala se samo par puta. U prvoj trudnoći sam se pobožno mazala praktički od početka, sad se ne mogu natjerati. Dobila sam strije zadnjih mjesec dana trudnoće, skroz su posvjetlile i ni malo mi ne smetaju, gotovo se i ne vide. Sad kako mi je trbuh već dosta velik, vidim da se rastežu, ali su svijetle skroz i vidim ih samo pod određenim kutom. Kako god, bitno je piti puno vode, a strije ćeš dobiti mazala se ili ne. Ili ih nećeš dobiti 😂

2022. baby girl ❤️🎀
    2024. baby boy 💙🧸
    OTP: 14.12.2024.

• Teab1
    21. Srpanj 2024. 19:07

nyssa_

Teab1

nyssa_

Cure, evo mene s dobrim vijestima! Dobila sam rezultate Nifty testa, za sve je low risk i stiže nam dečkić!💙
    Sad mogu bez brige na GO i na more i baš se veselim! Ugodan vikend svima! :*

a imate curku ili decka? mozak u banani pa sam zaboravila 😅, cestitke na deckicu
    nola - nemrem ti rec kolko puta sam muzu rekla kad ce vise ta zima 😂

Imamo doma curku, a sad nam stize dečko! Za sad dobro to prihvaća pa se nadam da ce tako i ostati.:))
    Iscjedak, kod mene je isto bas jako. Proziran ili bijel, al jako obilan. Kako inace znam i krvariti, stalno sam u strahu da se radi o krvi pa budem na wc-u svakih sat vremena. :/
    Strije- bas mi je stigla neka visoko hvaljena krema iz SAD-a pa cu veceras krenuti s tim i nadam se da bude ok. U prvoj sam koristila Biobaza mama mast bas svaku vecer, ali ostale su mi strije na desnoj strani trbuha…

tak si i htjela ak se ne varam jelda?
    kod mene kako kad, ima ga al ne u prevelikoj kolicini jos uvijek,sad je poceo malo vise i uvijek je prozirni. Strije, ja fkt mogu rec da neznam kaj su strije, nisam ih imala s L u trudnoci niti ih imam sad, valjda sam jedna od sretnica

6/21 biokemijska
    9/22 +
    6/22 baby boy 🩵
    4/24 +
    Harmony low risk-stize curka 🩷

nola95
    22. Srpanj 2024. 13:54

Nadovezala bih se za strije, slažem se da ih ili dobiješ ili ne dobiješ, one su genetska lutrija 😅 ali možeš pripremat kožu uljima, kremama ,svakako nije na odmet, možda ih ublaži u nastanku a možda pripomogne smanjenju nastalih kad se koža počne “vraćati” nakon poroda. Ja koristim kokosovo ulje i shea maslac.

28 pcos
    2020. vanmaterična/uklonjen jajovod
    2021. 👶💙
    10.4. +❤️🙏

• Teab1
    22. Srpanj 2024. 18:58

Mali mi pozitivan na coronu, naci sad samo molim boga da simptomi budu blagi

6/21 biokemijska
    9/22 +
    6/22 baby boy 🩵
    4/24 +

• freyaa
    23. Srpanj 2024. 11:46

Teab1

Nadam se da nece biti nista strasno, cuvaj se i ti, koliko mozes.. 

• Aretat1
    23. Srpanj 2024. 11:49

Teab1

Kako je djecak? I u mom gradu bas ima puno pozitivnih na Kovid, i sebi pojacaj unos vitamina mozda i dodatni vitamin C 

• Teab1
    23. Srpanj 2024. 13:38

Aretat1

Teab1

Kako je djecak? I u mom gradu bas ima puno pozitivnih na Kovid, i sebi pojacaj unos vitamina mozda i dodatni vitamin C

2 dana visoke temp i sad samo slabost, samo bi spavao, ne jede mi nista,al tek je 3 dan pa je za ocekivat

6/21 biokemijska
    9/22 +
    6/22 baby boy 🩵
    4/24 +

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.