Sto se tice bazena, ja idem, ali se ne kupam, samo hodam po bazenu tipa do koljena, malo je to sve teze izbjegavati sa djetetom
👩🦰30👨🦱32
4/2021 beba anđel
4/2022 beba anđel5/2023 baby girl
jutro zene, jučer sam umrla od straha, mene u noci u par navrata tako presjeklo u preponi da sam misla kaj sad, al sobzirom da sam je nakon toga u par navrata osjetila sam se smirila, inace opet mi je krenuo zatvor ko i s L pa me i trbuh zna bolit od toga jedem sve kaj otvara pa si tu malo pomognem al ne zadugo, sad cekam da mi magnezij donesu u nekoj nadi da ce to mozda pomoc
6/21 biokemijska
9/22 +
6/22 baby boy 🩵
4/24 +
Harmony low risk-stize curka 🩷
Mene je uhvatio takav poriv za gniježđenjem..još pred tri tjedna sam naručila iz ikee stvari i sad su stigle i pola kuće sam preuredila..preludo, al gledam da bolje sad neg kasnije kad trbuh bude veći a ja manje agilna😅
Za bazen se slažem sa curama, probajte izbjeći da neš ne pokupite, sezona je i krcata su kupališta sigurno..
Tea odmaraj, bitno da si ju osjetila poslije, znaci da je sve u redu, a nadam se da ti se ne bu ponavljalo..ko će znat od čega, jel su ligamenti, širenje maternice, položaj tijela🤷♀️
Mene zna žacnut po trbuhu kad sam preaktivna i onda skužim tek da dišem ko stari pušač jer sam se zalaufala, a otkucaji na 150..skroz je to drugo stanje ipak, sam da sve bude u redu, sigurna sam da ćemo istrpit što god treba🙌🏻🙏
28 pcos
2020. vanmaterična/uklonjen jajovod
2021. 👶💙
10.4. +❤️🙏
Mene je uhvatio takav poriv za gniježđenjem..još pred tri tjedna sam naručila iz ikee stvari i sad su stigle i pola kuće sam preuredila..preludo, al gledam da bolje sad neg kasnije kad trbuh bude veći a ja manje agilna😅
Za bazen se slažem sa curama, probajte izbjeći da neš ne pokupite, sezona je i krcata su kupališta sigurno..
Tea odmaraj, bitno da si ju osjetila poslije, znaci da je sve u redu, a nadam se da ti se ne bu ponavljalo..ko će znat od čega, jel su ligamenti, širenje maternice, položaj tijela🤷♀️
Mene zna žacnut po trbuhu kad sam preaktivna i onda skužim tek da dišem ko stari pušač jer sam se zalaufala, a otkucaji na 150..skroz je to drugo stanje ipak, sam da sve bude u redu, sigurna sam da ćemo istrpit što god treba🙌🏻🙏
tocno ko i s prvim, cekas da prode usrano prvo tromjesecje, onda cekas da dodes do 20 tt onda ni to nije dovoljno pa cekas 3 tromjesecje,slj pon sam na kontroli pa cu sve znat,duboko vjerujem da je sve okej al opreza nikad dosta
6/21 biokemijska
9/22 +
6/22 baby boy 🩵
4/24 +
Joj i meni su krenuli problemi sa zatvorom, meni ti je super stvar Redovita prah koji otopiš i popijes ko sok, ima raznih okusa, pila sam dva dana po jedan (preporuka je 1-3 dnevno) i evo danas sam si super - ak kužiš sta hocu rec 🤣 i na prirodnoj bazi je, Tj indijski trputac je to, ima inače i u dm, muller obični bez okusa i jeftiniji Al ovo mi je praktičnije i finije.
Joj i meni su krenuli problemi sa zatvorom, meni ti je super stvar Redovita prah koji otopiš i popijes ko sok, ima raznih okusa, pila sam dva dana po jedan (preporuka je 1-3 dnevno) i evo danas sam si super - ak kužiš sta hocu rec 🤣 i na prirodnoj bazi je, Tj indijski trputac je to, ima inače i u dm, muller obični bez okusa i jeftiniji Al ovo mi je praktičnije i finije.
Kuzi kuzim 😂
Di osjetite bebace znam da ovisi i o tjednima al ja je znam osjetit dolje nisko, skroz a onda pak nekad ko da me opali malo vise gore🤔
6/21 biokemijska
9/22 +
6/22 baby boy 🩵
4/24 +
Joj i meni su krenuli problemi sa zatvorom, meni ti je super stvar Redovita prah koji otopiš i popijes ko sok, ima raznih okusa, pila sam dva dana po jedan (preporuka je 1-3 dnevno) i evo danas sam si super - ak kužiš sta hocu rec 🤣 i na prirodnoj bazi je, Tj indijski trputac je to, ima inače i u dm, muller obični bez okusa i jeftiniji Al ovo mi je praktičnije i finije.Kuzi kuzim 😂
Di osjetite bebace znam da ovisi i o tjednima al ja je znam osjetit dolje nisko, skroz a onda pak nekad ko da me opali malo vise gore🤔
Ja nekako u visini pupka na desnoj strani, skroz lagano i povremeno
Jeste se možda prijavile na online trudnički tečaj, grad Zagreb ima? Ugl ja se bila prijavila Al mi iskrsnulo nešto na poslu bas taj dan i sad ne mogu slušati tečaj pa se moram prijaviti za drugi termin.
Jeste se možda prijavile na online trudnički tečaj, grad Zagreb ima? Ugl ja se bila prijavila Al mi iskrsnulo nešto na poslu bas taj dan i sad ne mogu slušati tečaj pa se moram prijaviti za drugi termin.
ja sam se na to prijavila u prvoj trudnoci i bilo je ne bas pre korisno barem meni 😅
6/21 biokemijska
9/22 +
6/22 baby boy 🩵
4/24 +
Joj i meni su krenuli problemi sa zatvorom, meni ti je super stvar Redovita prah koji otopiš i popijes ko sok, ima raznih okusa, pila sam dva dana po jedan (preporuka je 1-3 dnevno) i evo danas sam si super - ak kužiš sta hocu rec 🤣 i na prirodnoj bazi je, Tj indijski trputac je to, ima inače i u dm, muller obični bez okusa i jeftiniji Al ovo mi je praktičnije i finije.Kuzi kuzim 😂
Di osjetite bebace znam da ovisi i o tjednima al ja je znam osjetit dolje nisko, skroz a onda pak nekad ko da me opali malo vise gore🤔Ja nekako u visini pupka na desnoj strani, skroz lagano i povremeno
Ja osjetim bebu dosta nisko, većinom ispod pupka s desne strane. Najviše se javlja ovako navečer kad sjednem i umirim se 🤗
---
Ja sam u prvoj trudnoći slušala neke Rodine tečajeve. I išla na neki 2 dana kod nas u Dom zdravlja.
Ne mogu reći da nisu korisni, svašta korisnog se da čuti i naučiti. Ali opet, stvarnost je skroz druga priča 🙈🙈
Dječak M 💙 10/2021
Dječak N 🩵 06.12.2024.
Hvala Ti što sam stvoren tako čudesno, što su djela Tvoja predivna! 💛
Sortiraj odgovore
Najstariji