Zimske bebe 2024/2025 ❄️☃️🎄🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Želja00
    10. Srpanj 2024. 16:32

Sto se tice bazena, ja idem, ali se ne kupam, samo hodam po  bazenu tipa do koljena, malo je to sve teze izbjegavati sa djetetom

👩‍🦰30👨‍🦱32
    4/2021 beba anđel
    4/2022 beba anđel5/2023 baby girl

• Teab1
    11. Srpanj 2024. 10:35

jutro zene, jučer sam umrla od straha, mene u noci u par navrata tako presjeklo u preponi da sam misla kaj sad, al sobzirom da sam je nakon toga u par navrata osjetila sam se smirila, inace opet mi je krenuo zatvor ko i s L pa me i trbuh zna bolit od toga jedem sve kaj otvara pa si tu malo pomognem al ne zadugo, sad cekam da mi magnezij donesu u nekoj nadi da ce to mozda pomoc

6/21 biokemijska
    9/22 +
    6/22 baby boy 🩵
    4/24 +
    Harmony low risk-stize curka 🩷

nola95
    11. Srpanj 2024. 10:44

Mene je uhvatio takav poriv za gniježđenjem..još pred tri tjedna sam naručila iz ikee stvari i sad su stigle i pola kuće sam preuredila..preludo, al gledam da bolje sad neg kasnije kad trbuh bude veći a ja manje agilna😅
    Za bazen se slažem sa curama, probajte izbjeći da neš ne pokupite, sezona je i krcata su kupališta sigurno..
    Tea odmaraj, bitno da si ju osjetila poslije, znaci da je sve u redu, a nadam se da ti se ne bu ponavljalo..ko će znat od čega, jel su ligamenti, širenje maternice, položaj tijela🤷‍♀️
    Mene zna žacnut po trbuhu kad sam preaktivna i onda skužim tek da dišem ko stari pušač jer sam se zalaufala, a otkucaji na 150..skroz je to drugo stanje ipak, sam da sve bude u redu, sigurna sam da ćemo istrpit što god treba🙌🏻🙏

28 pcos
    2020. vanmaterična/uklonjen jajovod
    2021. 👶💙
    10.4. +❤️🙏

• Teab1
    11. Srpanj 2024. 11:04

nola95

Mene je uhvatio takav poriv za gniježđenjem..još pred tri tjedna sam naručila iz ikee stvari i sad su stigle i pola kuće sam preuredila..preludo, al gledam da bolje sad neg kasnije kad trbuh bude veći a ja manje agilna😅
    Za bazen se slažem sa curama, probajte izbjeći da neš ne pokupite, sezona je i krcata su kupališta sigurno..
    Tea odmaraj, bitno da si ju osjetila poslije, znaci da je sve u redu, a nadam se da ti se ne bu ponavljalo..ko će znat od čega, jel su ligamenti, širenje maternice, položaj tijela🤷‍♀️
    Mene zna žacnut po trbuhu kad sam preaktivna i onda skužim tek da dišem ko stari pušač jer sam se zalaufala, a otkucaji na 150..skroz je to drugo stanje ipak, sam da sve bude u redu, sigurna sam da ćemo istrpit što god treba🙌🏻🙏

tocno ko i s prvim, cekas da prode usrano prvo tromjesecje, onda cekas da dodes do 20 tt onda ni to nije dovoljno pa cekas 3 tromjesecje,slj pon sam na kontroli pa cu sve znat,duboko vjerujem da je sve okej al opreza nikad dosta 

6/21 biokemijska
    9/22 +
    6/22 baby boy 🩵
    4/24 +

• franka007
    11. Srpanj 2024. 13:02

Joj i meni su krenuli problemi sa zatvorom, meni ti je super stvar Redovita prah koji otopiš i popijes ko sok, ima raznih okusa, pila sam dva dana po jedan (preporuka je 1-3 dnevno) i evo danas sam si super - ak kužiš sta hocu rec 🤣 i na prirodnoj bazi je, Tj indijski trputac je to, ima inače i u dm, muller obični bez okusa i jeftiniji Al ovo mi je praktičnije i finije. 

• Teab1
    11. Srpanj 2024. 15:48

franka007

Joj i meni su krenuli problemi sa zatvorom, meni ti je super stvar Redovita prah koji otopiš i popijes ko sok, ima raznih okusa, pila sam dva dana po jedan (preporuka je 1-3 dnevno) i evo danas sam si super - ak kužiš sta hocu rec 🤣 i na prirodnoj bazi je, Tj indijski trputac je to, ima inače i u dm, muller obični bez okusa i jeftiniji Al ovo mi je praktičnije i finije.

Kuzi kuzim 😂 
    Di osjetite bebace znam da ovisi i o tjednima al ja je znam osjetit dolje nisko, skroz a onda pak nekad ko da me opali malo vise gore🤔

6/21 biokemijska
    9/22 +
    6/22 baby boy 🩵
    4/24 +

• franka007
    11. Srpanj 2024. 19:56

Teab1

franka007

Kuzi kuzim 😂
    Di osjetite bebace znam da ovisi i o tjednima al ja je znam osjetit dolje nisko, skroz a onda pak nekad ko da me opali malo vise gore🤔

Ja nekako u visini pupka na desnoj strani, skroz lagano i povremeno

• franka007
    11. Srpanj 2024. 19:58

Jeste se možda prijavile na online trudnički tečaj, grad Zagreb ima? Ugl ja se bila prijavila Al mi iskrsnulo nešto na poslu bas taj dan i sad ne mogu slušati tečaj pa se moram prijaviti za drugi termin.

• Teab1
    11. Srpanj 2024. 20:28

franka007

Jeste se možda prijavile na online trudnički tečaj, grad Zagreb ima? Ugl ja se bila prijavila Al mi iskrsnulo nešto na poslu bas taj dan i sad ne mogu slušati tečaj pa se moram prijaviti za drugi termin.

ja sam se na to prijavila u prvoj trudnoci i bilo je ne bas pre korisno barem meni 😅

6/21 biokemijska
    9/22 +
    6/22 baby boy 🩵
    4/24 +

Tratinčica12
    11. Srpanj 2024. 20:45

franka007

Teab1

franka007

Kuzi kuzim 😂
    Ja nekako u visini pupka na desnoj strani, skroz lagano i povremeno

Ja osjetim bebu dosta nisko, većinom ispod pupka s desne strane. Najviše se javlja ovako navečer kad sjednem i umirim se 🤗
    ---
    Ja sam u prvoj trudnoći slušala neke Rodine tečajeve. I išla na neki 2 dana kod nas u Dom zdravlja.
    Ne mogu reći da nisu korisni, svašta korisnog se da čuti i naučiti. Ali opet, stvarnost je skroz druga priča 🙈🙈

Dječak M 💙 10/2021
    Dječak N 🩵 06.12.2024.
    Hvala Ti što sam stvoren tako čudesno, što su djela Tvoja predivna! 💛

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.