I mene tako kao zaboli, zateže donji dio trbuha, plus obavezno bol u donjem dijelu leđa, dr je rekla da je to normalno kako se sve rasteže. A kad stavim onaj pojas bude mi lakše 🤷🏻♀️Ubaci si vjezbe za donji dio ledja, mali je rano da te boli tamo. Ja inace imam problema s ledjima tako da su vjezbe svaki dan, nekih 10 min mi treba. Dobila papir od ginekologice jer ovdje opcenito preporucuju.Tea cestitke na dobrom rezultatu i curki!
Morat ću, i ja inače imam problema sa leđima, čim sam duže sagnuta odmah me zaboli. Tea cestitam!!🥰🥰
Cestitam Teab1🥰 Meni je pregled prosao ok, sve je u redu 7 tjedana smo, iduci pregled tek za 5 tjedana jer je dr na godisnjem. Tko ce docekati🙄 Tad cu raditi I nifty.
Cestitam Teab1🥰 Meni je pregled prosao ok, sve je u redu 7 tjedana smo, iduci pregled tek za 5 tjedana jer je dr na godisnjem. Tko ce docekati🙄 Tad cu raditi I nifty.
hvala curke 😊,
Lisa super za uredan pregled i cestitke svima na dobrim pregledima 😊,ja sam debelo u pakiranjima jer eto kad imas djete pakiras se 3 gladne godine 🤣 i tjedan dana prije 🤣,
6/21 biokemijska
9/22 +
6/22 baby boy 🩵
4/24 +
Harmony low risk-stize curka 🩷
Pozdrav svima,
Najprije želim svima sigurnu trudnoću. Zanima me da li je netko imamo iskustva ili zna nekoga tko je kroz trudnoću imao pozitivan IAT test. Od prvog vađenja krvi su mi pronađena antitijela, odnosno beba je od tate pokupila Antigen M koje ga ja nemam te je moj organizam stvorio antitijela. Doktorica s transfuzije nije baš bila od koristi rekla je samo da moramo kontrolirati i vaditi krv do 28. Tjedna trudnoće, a moja ginekologica nema puno iskustva s takvim slučajem pa me je uputila kod privatnika. Pa dok čekamo 2.7. Da saznamo šta i kako zanima me da li je netko imao slična iskustva i kako joj je trudnoća prošla? Pošto mi je ovo 1. Trudnoća pa tražim slična iskustva 😊😊
12345m hvala za prijedlog! :)
franka mislim da si spomenula al zaboravila sam, gdje si kupila pojas za trbuh, ljekarna il? Zvuči kao da pruža olakšanje. Kod mene isto ko kod vas bolovi kroz trbuh, leđa..puno drukčije sve ovu trudnoću, sad tek vidim koliko prvu nisam “osjetila”..
Čestitam na dobrim pregledima ii Tea vijestima za curku🥳
Jel tko planirao uskoro na 4d ultrazvuk? U prvoj tr se sjećam da je savjetovao oko 18. tjedna, do 20. kao da se najbolje vidi vidi pa si mislim otic prije idućeg termina kod moje gin da vidimo..
28 pcos
2020. vanmaterična/uklonjen jajovod
2021. 👶💙
10.4. +❤️🙏
12345m hvala za prijedlog! :)
frankamislim da si spomenula al zaboravila sam, gdje si kupila pojas za trbuh, ljekarna il? Zvuči kao da pruža olakšanje. Kod mene isto ko kod vas bolovi kroz trbuh, leđa..puno drukčije sve ovu trudnoću, sad tek vidim koliko prvu nisam “osjetila”..
Čestitam na dobrim pregledima ii Tea vijestima za curku🥳
Jel tko planirao uskoro na 4d ultrazvuk? U prvoj tr se sjećam da je savjetovao oko 18. tjedna, do 20. kao da se najbolje vidi vidi pa si mislim otic prije idućeg termina kod moje gin da vidimo..
Nisam sigurna jesam li u Baby centru ili u Magic Baby, uzela sam onaj tanki na čičak, 20€ sam platila. Kratko sam ga isprobala zasad ali odmah sam osjetila olakšanje. Mrvica ja sam tsh (općenito krvnu sliku) vadila prije drugog pregleda Tj otprilike u 11om tjednu.
Kad ste vadile nalaz tsh?
Vadila danas kompletnu krvnu sliku, tsh, analiza urina + na transfuziji krvnu grupu i rh faktor i jos nesto, gin rekao da obavim prije iduceg pregleda, tad cu biti 11 tjedan
Kad ste vadile nalaz tsh?
na samom pocetku negdje u 7 tt
6/21 biokemijska
9/22 +
6/22 baby boy 🩵
4/24 +
Harmony low risk-stize curka 🩷
Sortiraj odgovore
Najstariji