Zimske bebe 2024/2025 ❄️☃️🎄🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • hoyaa
    28. Lipanj 2024. 16:48

hoyaa

Mrvica722

Kad ste vadile nalaz tsh?
    Vadila danas kompletnu krvnu sliku, tsh, analiza urina + na transfuziji krvnu grupu i rh faktor i jos nesto, gin rekao da obavim prije iduceg pregleda, tad cu biti 11 tjedan

S tim da sam ga vadila i prije trudnoce

• Teab1
    28. Lipanj 2024. 20:38

Putujemo za 2 dana a ja sam spakirala badice i rucnik za plazu 🤣 kak bum ja sve to u 2 dana nemam pojma 🤣

6/21 biokemijska
    9/22 +
    6/22 baby boy 🩵
    4/24 +
    Harmony low risk-stize curka 🩷

• Aretat1
    29. Lipanj 2024. 09:59

Hvala svima ❤️Tea cestitaaam 🎊 

• Teab1
    29. Lipanj 2024. 11:45

Aretat1

Hvala svima ❤️Tea cestitaaam 🎊

hvala 🥰

6/21 biokemijska
    9/22 +
    6/22 baby boy 🩵
    4/24 +

• Mrvica722
    29. Lipanj 2024. 18:33

Jedno pitanje nevezano za trudnoću
    Koliko trošite na poklone za dječiji rođendan 
    Ja sam u prosjeku znala kupit kompletić i igračku i onda me to izađe 50 eu sta nije malo
    Kad kazem svom drustvu ispadam cicija al evo dolazi mjesec 4 rođendana sta bi trebala 200 eu potrosit ,malo je sve otislo predaleko

BabyBoy
    29. Lipanj 2024. 19:08

Cestitam Teab1 🎉🎉🎉
    Znaci decko i curkaa,preeedivno😍

nola95
    29. Lipanj 2024. 20:42

Jel počeo još tko osjećati bebine pokrete? Meni se od sinoć često javlja i skroz se drukčije osjećam🥹Danas je bio težak dan skroz, mučnine i povraćanje opet ali nekako sve lakše podnesem sad kad osjetim te nježne dodire.😍

28 pcos
    2020. vanmaterična/uklonjen jajovod
    2021. 👶💙
    10.4. +❤️🙏

• Želja00
    29. Lipanj 2024. 22:06

Mrvica722

Jedno pitanje nevezano za trudnoću
    Koliko trošite na poklone za dječiji rođendan
    Ja sam u prosjeku znala kupit kompletić i igračku i onda me to izađe 50 eu sta nije malo
    Kad kazem svom drustvu ispadam cicija al evo dolazi mjesec 4 rođendana sta bi trebala 200 eu potrosit ,malo je sve otislo predaleko

U zadnje vrijeme pokusa vidjeti prvo sta ima na akcijama po trgovinama, a kako nam se nakupilo puno djece u obitelji i medu prijateljima, nekako pokušam proci sto jeftinije, nekad se pogodi da bas nema nesto na akciji sto bi mogao biti lijep poklon, pa ipak potrošim i do 50 €,ali uvijek mozete malo potraziti i po netu 

👩‍🦰30👨‍🦱32
    4/2021 beba anđel
    4/2022 beba anđel5/2023 baby girl

• Teab1
    30. Lipanj 2024. 08:49

BabyBoy

Cestitam Teab1🎉🎉🎉
    Znaci decko i curkaa,preeedivno😍

da da,braco i seka,svi smo presretni 🥰 od muza sam dobila hrpu zabrana od kad je sazno za curku pa smo imali razgovor 🤣Nola-ja,i skroz sam se iznenadila al predivan osjecaj kad ti se javi,odma znam da je sve okej,slabo je to jos sve i rijetko,al osjetim je 😀Mrvica-Uglavnom gledam da nije skupo a da je korisno,osim po pitanju sina,jucer je dobio bager za 35 € 🤦 nije ga ni pogledo eto 🤣

6/21 biokemijska
    9/22 +
    6/22 baby boy 🩵
    4/24 +

nola95
    30. Lipanj 2024. 09:45

Mrvica ja izbjegavam kupovati igračke osim ako su bebe u pitanju,a ako idem za tim uzmem slagalice, puzzle ili slično. Za veću djecu Muller ima super ponudu raznih setova za eksperimente, izradu nakita..uvijek kad sam bila našla bih nešto i na popustu. Nama se zaredalo tam u 5. mjesecu sa krizmama i pričestima plus rođendani uh, mjesec bankrota😅 djeca vole prezentaciju isto pa velika vrećica i poklon umotan u puuuno ukrasnog papira, najčešće im nije ni bitno kaj su dobili kad sve šuška i sjaji 🤣 u lidlu imate kvalitetne drvene igrače samo treba popratit kada su u prodaji, dosta montessori igračaka isto prodaju..
    Tea divno je stvarno, a pogotovo kaj će se pojacavat taj osjećaj 😍😍 joj i ja bum dobila zabrane ak je curica na putu, već sam našla tak lijepu kolijevku s baldahinom koja je preeecijenjena al ko za princezu 🤣 drukčija vrsta uzbuđenja bi me obuzela neg da čekam djecaka jer jednog već imam pa znam otprilike i što mi treba od stvari ali i što mi nije poslužilo prvi put..

28 pcos
    2020. vanmaterična/uklonjen jajovod
    2021. 👶💙
    10.4. +❤️🙏

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.