I meni je sutra pregled, nadam de da ćemo saznati spol 🥰Kako je prošlo, jeste saznali?😄
Kod mene nula bodova! Bila sam kod doktorice koja je na zamjeni, nije čak radila uzv..prstima je sam probala jel sve zatvoreno dolje i naručila me za 4 tjedna 😅 rekla sam da je bilo nekih upitnika oko posteljice radi kojih su mi zabranjeni odnosi i trening i samo je rekla da se držim toga i dalje, nije ni pogledala 🥲
Mislim da ću se naručiti privatno kroz tjedan dva..
a ma odi ti privatno,ovoj se ocito neda radit,pa da si mirna,ipak je ljepo,malo uzivanja i odmara uvijek dobro dode 😊
6/21 biokemijska
9/22 +
6/22 baby boy 🩵
4/24 +
Harmony low risk-stize curka 🩷
I meni je sutra pregled, nadam de da ćemo saznati spol 🥰Kako je prošlo, jeste saznali?😄
Kod mene nula bodova! Bila sam kod doktorice koja je na zamjeni, nije čak radila uzv..prstima je sam probala jel sve zatvoreno dolje i naručila me za 4 tjedna 😅 rekla sam da je bilo nekih upitnika oko posteljice radi kojih su mi zabranjeni odnosi i trening i samo je rekla da se držim toga i dalje, nije ni pogledala 🥲
Mislim da ću se naručiti privatno kroz tjedan dva..a ma odi ti privatno,ovoj se ocito neda radit,pa da si mirna,ipak je ljepo,malo uzivanja i odmara uvijek dobro dode 😊
Pa Jelda, baš mi se činilo ko da me otpilila s tim odgovorom😬 nemrem rec da ne uživam u odmoru (čak od treninga isto) i to ..al fali mi intima s mužem dosta, mislim da me mogla bar pogledat.. a ovaj privatnik kojeg imamo mi nije najdraži al nemam izbora, jedino da se u Rijeku naručim negdje privatno, budem istražila..ak ima tko preporuku javite :)
28 pcos
2020. vanmaterična/uklonjen jajovod
2021. 👶💙
10.4. +❤️🙏
Nije nista odmah, tek danas evo. Ne bi li se hematom vidio na uzv prije 3 dana? Gin radi popodne, pratit cu situaciju pa nazovem ako ne prestaneA možda je neka kapilara sitna pukla, ili manjak progesterona, ali svakako javi doktoru da bi ti pustio progesteron,. Kakvo je sad stanje?Oko 7 ujutro sam prvi put primijetila blago smedje na papiru nakon brisanja, stavila sam dnevni ulozak, ali nema nista na njemu. Oko 10 sam opet na wc papiru vidjela skroz lagano smedje, manje nego jutros i od onda vise nista, ni nakon brisanja.
Meni ti je to bilo sa prvim djetetom,nakon pregleda sutradan smeđe ,dole je jako prokrvljeno i osjetljivo jos ti je smeđe zmači zaostala krv ,nije ti se vise ponavljalo al svakako utrogestan vidi sa dr,i bilo mi je jednom dosta sam na nogama stajala i osjećala sam napor bila sam oko 4 mj trudna ista stvar ....
Hvala vam svima sta me hrabrite ❤️❤️
Evo i mene sa pregleda, gledala me i vaginalno i preko trbuha, posteljica je bila nisko pa se sad malo podignula. Spol nismo uspjeli saznati jer je beba bas okrenuta leđima, tako da se moramo strpiti do idućeg pregleda 😀 inače je sve ok. Za smećkasti iscjedak, ja sam čini mi se u 10om tjednu malo prokrvarila bila, s tim da je bila bas svježa krv i nakon toga je još bilo par dana tog smećkastog iscjedka, i to je krenulo par sati nakon odnosa. Ugl trajalo je sve skupa 3-4 dana i vise se nije pojavljivalo. Hematoma nije bilo, vjerojatno je neka žilica pukla ili nešto. Može biti ništa ali treba pratiti i ako je nešto sumnjivo najbolje otići na hitnu.
Evo i mene sa pregleda, gledala me i vaginalno i preko trbuha, posteljica je bila nisko pa se sad malo podignula. Spol nismo uspjeli saznati jer je beba bas okrenuta leđima, tako da se moramo strpiti do idućeg pregleda 😀 inače je sve ok.Za smećkasti iscjedak, ja sam čini mi se u 10om tjednu malo prokrvarila bila, s tim da je bila bas svježa krv i nakon toga je još bilo par dana tog smećkastog iscjedka, i to je krenulo par sati nakon odnosa. Ugl trajalo je sve skupa 3-4 dana i vise se nije pojavljivalo. Hematoma nije bilo, vjerojatno je neka žilica pukla ili nešto. Može biti ništa ali treba pratiti i ako je nešto sumnjivo najbolje otići na hitnu.
Hvala cure na savjetima i iskustvima, od jutros nije bilo smedjarenja. Mislim da je mozda tijekom ultrazvuka nesto malo prokrvarilo pa je ta krv sada izasla. Pratim svakako i ako se nastavi ili pogorsa zovem gina ili idem na hitnu.
Neznam kak vi zene al ja kak sam usla u 2 tromjesecje stalno me neki bog strecne il boli,pupak mi je skroz nesto,sam od jednom busa iskocila,2 trudnoca je cudo
6/21 biokemijska
9/22 +
6/22 baby boy 🩵
4/24 +
Mislim da ću se naručiti privatno kroz tjedan dva..a ma odi ti privatno,ovoj se ocito neda radit,pa da si mirna,ipak je ljepo,malo uzivanja i odmara uvijek dobro dode 😊Pa Jelda, baš mi se činilo ko da me otpilila s tim odgovorom😬 nemrem rec da ne uživam u odmoru (čak od treninga isto) i to ..al fali mi intima s mužem dosta, mislim da me mogla bar pogledat.. a ovaj privatnik kojeg imamo mi nije najdraži al nemam izbora, jedino da se u Rijeku naručim negdje privatno, budem istražila..ak ima tko preporuku javite :)
Poliklinika Finderle u Rijeci, doktor skroz pristojan i sve ti objasni :)
https://www.tickerfactory.com/ezt/d/2;54;28/st/20240220/dt/6/n/Arton/k/253f/age.png
I mene tako kao zaboli, zateže donji dio trbuha, plus obavezno bol u donjem dijelu leđa, dr je rekla da je to normalno kako se sve rasteže. A kad stavim onaj pojas bude mi lakše 🤷🏻♀️
Mislim da sam ja znala zbog tih bolova magnezij i cak da mi je doktorica rodiakal preporučila u prvoj trudnoci
👩🦰30👨🦱32
4/2021 beba anđel
4/2022 beba anđel5/2023 baby girl
Stigli rezultati,sve u savrsenom redu,stize nam seka 🥰
6/21 biokemijska
9/22 +
6/22 baby boy 🩵
4/24 +
Sortiraj odgovore
Najstariji