Zimske bebe 2024/2025 ❄️☃️🎄🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Tratinčica12
    03. Srpanj 2024. 13:55

Kuglica22

Žene, cure, kako se koja osjeća…
    Odlučila sam se javiti da nas malo popišem, pa ako ste za napišite kad je sljedeći pregled, da se malo bolje pratimo

Hej, cure. Ja se isto osjećam dobro. Nekad zaboravim da sam trudna. Nekad osjetim da ipak moram malo usporiti. Bebu osjećam više zadnjih dana i baš je sladak taj osjećaj 😍💙
    ----
    Ja sljedeći pregled imam 23.07. kod privatnika, 30.07.  kod svoje ginek. Termin je 05.12., čekamo dječaka 💙

Dječak M 💙 10/2021
    Dječak N 🩵 06.12.2024.
    Hvala Ti što sam stvoren tako čudesno, što su djela Tvoja predivna! 💛

• franka007
    03. Srpanj 2024. 14:06

Meni je sljedeći pregled 25.07., termin 07.12.
    Na zadnjem pregledu nismo uspjeli saznati spol jer je beba stalno bila okrenuta leđima, ali je rekla da joj vise vuče na curku. Vidjet ćemo nadam se na idućem pregledu ☺️ Nipt nisam radila i ne planiram. A osjećam se top 🤣 vratila mi se energija, nema migrena koje su me ubijale, nema mučnina, bas sam si zablistala 🤣 tako da, cure koje ne vidite kraja mučninama i sl, strpite se još malo 😄 malo primjećujem promjene raspoloženja, probleme sa zatvorom i tako, ali sve podnošljivo. Trbuščić se bas lijepo sada vidi 🥰 

nola95
    03. Srpanj 2024. 14:29

Meni je pregled 26.7., tad bumo saznali spol ak Bog da..i beba se namjesti..🤣Ja sam jako emotivna zadnjih par dana, sanjam ludosti opet, ali i imam zdrav apetit, povlači mi se averzija prema hrani. Više ne pratim strogo dijetu za dijabetičare ali držim se namirnica iz nje jer mi pašu za crijeva,manje me napuhuju. Treniram laganim tempom i osjećam se bolje, energija se vraća. Odmaram jako puno, ali više mi nije onoliko teško hendlati obaveze doma i mog živahnog malca, dapače, ponovno se možemo lijepo igrati i tu je isto ta “normala” vraćena. Dolaze nam prijatelji uskoro kod nas na more i sad se iskreno veselim tome. Bili smo svi skupa malo skeptični zbog mojih mučnina i povraćanja hoću li bit sposobna uopće za druženja. Tak da i ja potpisujem onu “bit će bolje” poruku za sve ženice koje su u mučnom razdoblju još. Dan po dan. ❤️

28 pcos
    2020. vanmaterična/uklonjen jajovod
    2021. 👶💙
    10.4. +❤️🙏

• franka007
    03. Srpanj 2024. 14:48

nola95

Meni je pregled 26.7., tad bumo saznali spol ak Bog da..i beba se namjesti..🤣Ja sam jako emotivna zadnjih par dana, sanjam ludosti opet, ali i imam zdrav apetit, povlači mi se averzija prema hrani. Više ne pratim strogo dijetu za dijabetičare ali držim se namirnica iz nje jer mi pašu za crijeva,manje me napuhuju. Treniram laganim tempom i osjećam se bolje, energija se vraća. Odmaram jako puno, ali više mi nije onoliko teško hendlati obaveze doma i mog živahnog malca, dapače, ponovno se možemo lijepo igrati i tu je isto ta “normala” vraćena. Dolaze nam prijatelji uskoro kod nas na more i sad se iskreno veselim tome. Bili smo svi skupa malo skeptični zbog mojih mučnina i povraćanja hoću li bit sposobna uopće za druženja. Tak da i ja potpisujem onu “bit će bolje” poruku za sve ženice koje su u mučnom razdoblju još. Dan po dan. ❤️

E da, i ja sanjam ponovno svašta i uglavnom se sjećam svega iako manje nego na početku, a snovi znaju biti prilično realni 😂 i isto se vratio apetit, sad mi baš paše jedna kava dnevno i tu i tamo nešto slatko dok u prva tri mjeseca sam dosta malo jela, kavu i slatko nikako nisam mogla.

Tinker 🌸
    03. Srpanj 2024. 18:02

Bok cure, koliko vi često osjetite vaše bebe? Meni se počela javljati s vremena na vrijeme, onako osjetim meškoljenje ponekad kad ležim na ledjima i odmaram. Jučer me baš poškakljala nekoliko puta, valjda je tako bila okrenuta, ali danas samo nešto vrlo malo osjetin meškoljenje pa sam se malo zabrinula iako znam da je puno puno prerano da se prate pokreti. Sad sam 14+4, svi mi kažu da je uopće čudno da već osjetim bebu. Jel se vama javljaju svaki dan tko je u ovim približnim tjednima? 

👩 41 g AMH 7,8 pmol/l; IR; hipo/hashi
    👨‍🦲41 g normospermia
    👧🏻❤️
    👼🏻 07/2019 19 TT
    👼🏻 02/2020 12 TT missed ab
    👼🏻 10/2020 9 TT missed ab
    08/2022 biokemijska 😔

nyssa_
    03. Srpanj 2024. 19:27

hoyaa

Pake

Drage (buduće) mame,
    danas sam bila na pregledu (prešla 13.tjedan), sve je u savršenom redu! Čak mi se cista od 9cm sama povukla i nalaz ranog probira je u redu.

Osjećam olakšanje jer sam prije ove trudnoće imala 2 spontana, ali imam osjećaj da me to toliko istraumatiziralo da sad ne mogu osjećati sreću kako vidim kod drugih trudnica. Muž je presretan, on je već u dubokim planovima i o svemu razmišlja, a ja sam nekako.. meh
    Nemojte me krivo shvatiti, od pozitivnog testa radim sve što treba i stvarno se brinem za svoje zdravlje, ali jednostavno se ne mogu prepustiti uživanju u ovoj novoj životnoj fazi. Jel imala koja od vas takvo iskustvo, bude li bolje kroz trudnoću? 😔 Ne želim nikoga zbedirati, ovo je bila željena trudnoća samo bih voljela da zapravo mogu biti sretna koliko god to ružno zvuči.

Čestitke svima i neka sve bude u redu!! ♥️

Meni je ovo prva trudnoca, nisam imala spontanih, ali sam svejedno od pocetka na iglama jer sam bombardirana sa svih strana pricama o spontanima, kemijskim i vanmatericnim trudnocama, komplikacijama i gubitcima beba u drugom i trecem tromjesecju. Inace sam panicar i analiziram svaku sitnicu, svaki simptom, gubitak svakog simptoma. Ja sam 10. tjedan, kako vrijeme prolazi tako mi bude mrvicu lakse, dozvolim si mastati o bebi i gledati stvari za bebe, sto nije dolazilo u obzir pred koji tjedan jer kao jos je rano, tko zna sto ce biti. Narucila sam si baby watcher, neki dan sam prvi put nasla srce pa mislim da ce me to mozda spasavati izmedju pregleda barem dok ne pocnem osjecati bebu, ali isto se bojim da cu cijelu trudnocu provesti u brizi, sto naravno nikako ne moze biti dobro za bebu. Tako da razumijem skroz, i nadam se da ce taj osjecaj s vremenom i kod vas popustiti i da ce sve biti u redu do kraja ❤️

Kod mene je druga trudnoća i stalno sam na iglama. Danas opet krv nakon tjedan dana mira i, iako znam da se radi o polipu koji krvari s vremena na vrijeme, uvijek sam u strahu da je nesto drugo.. :(
    Ne mogu se opustiti uopce. Danas mi je 11tj i uvijek sam mislila da cu biti sigurna sa 12 tj, ali vise se ni u to ne mogu pouzdati. 
    Pregled mi je 11.7., tad cu raditi i Nifty, a termin je 22.1. I nadam se da ce sve biti u redu. Sa svima nama. :))

Naša srećica** 12/2021

Tratinčica12
    03. Srpanj 2024. 21:54

Tinker 🌸

Bok cure, koliko vi često osjetite vaše bebe? Meni se počela javljati s vremena na vrijeme, onako osjetim meškoljenje ponekad kad ležim na ledjima i odmaram. Jučer me baš poškakljala nekoliko puta, valjda je tako bila okrenuta, ali danas samo nešto vrlo malo osjetin meškoljenje pa sam se malo zabrinula iako znam da je puno puno prerano da se prate pokreti. Sad sam 14+4, svi mi kažu da je uopće čudno da već osjetim bebu. Jel se vama javljaju svaki dan tko je u ovim približnim tjednima?

Hej, ja sam danas 17+6 (druga trudnoća)  i tek zadnjih nekoliko dana osjetim pokrete bebe. Kad se umirim, ležim. 
    Kad sam bila na pregledu sa cca 15 tjedana, malo više rekla sam da kao da osjetim pokrete bebe, lagano onako  
    škakljanje, jedva osjetno. Jedna doktorica mi je rekla da je možda moguće da osjetim jer je druga trudnoća, druga je rekla da je prerano 🤷‍♀️🤷‍♀️
    Ja bih rekla da je ovo tvoje normalno i da nema razloga za brigu 💗

Dječak M 💙 10/2021
    Dječak N 🩵 06.12.2024.
    Hvala Ti što sam stvoren tako čudesno, što su djela Tvoja predivna! 💛

nola95
    03. Srpanj 2024. 22:44

Tinker 🌸

Ja sam tada otprilike počela osjećati isto kako ti opisuješ..lagano škakljanje ili kao blagi dodir ko da prstom iznutra netko po istom mjestu lupne, ali skroz blago. Vrlo brzo krenu bit osjetniji pokreti. Npr večeras je moj muž osjetio bebu prvi put, počelo se osjetiti i na koži kod mene. 🥹Par dana se već javlja tak kasnije navečer. Ako ne kad sam pred telkom, onda obavezno kad legnem u krevet. Ali već je postalo dovoljno redovito da iščekujem svaki dan to javljanje. Nekad čak osjetim preko dana ako ležim i pogodi se trenutak da se tad baš miče. Ali s tim ne računam, to je baš sreća ak se dogodi. Ova večernja javljanja su mi ko neka garancija da je sve u redu. Druga trudnoća mi je, a u prvoj se sjećam da sam sa 17 tjedana osjetila to skakljanje tj prve pokrete. A sad evo, druga priča skroz

28 pcos
    2020. vanmaterična/uklonjen jajovod
    2021. 👶💙
    10.4. +❤️🙏

• Teab1
    04. Srpanj 2024. 10:08

Tinker 🌸

ja osjecam bebu al meni je ovo druga trudnoca pa samim tim prepoznajem pokrete,al nikad neznas mozda se i tebi javlja 😊 inace pratimo se u dan 

Nola-isto i kod mene negdje oko 17-18 sam ga bas osjetila,cekamo sad da se i tati javi nasa curka 🥰

6/21 biokemijska
    9/22 +
    6/22 baby boy 🩵
    4/24 +
    Harmony low risk-stize curka 🩷

• Teab1
    04. Srpanj 2024. 10:26

Btw nemrem vjerovat da nas je vecina u "sigurnim" tjednima,ja inace na moru,a more mrak,bas mi je zakon plutat a busek viri na pol 😊

6/21 biokemijska
    9/22 +
    6/22 baby boy 🩵
    4/24 +
    Harmony low risk-stize curka 🩷

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.