Teatak si i ja želim al kaj bude bit će🥹Bogu hvala da je još jedno na putu 🙌🏻 tek 26.7. idući pregled imam, na taj idemo svim troje, tak smo se na kraju dogovorili pričekati ipak..
Franka divnoo, budu sve jasniji ti dodiri, ja baš pred spavanje najviše osjetim, to bu još jedna noćna ptica..slažem se s ovim kaj si napisala za poklanjanje i konzumerizam..moj nećak je preplavljen igračkama i slabo mi bude kad krenemo vadit jedno za drugim i igrat se..tog je toooliko puno..a skupilo se i kod nas ali ja prosljeđujem dalje kako malac “preraste”..sve iz baby razdoblja npr sam proslijedila, uz slikovnice i plišance..tako se uspijevam iskopati zasad..Evo ja sam danas cijeli dan u krevetu, prevruće je za bilo sto a i nekako sam umorna, i dok sam tako ležala sam osjetila 🥰
Prosljeđivanje mi je super, riješiš se onoga sto ti vise nije potrebno a drugoj strani dobro dođe…moja nećakinja dok je bila manja, u boravku su nam bile 2-3 kutije s njenim igračkama, ona bi došla i sve istresla van i otišla dalje 😂 i tako svaki dan, to je bila njena igra 😂Ehh kad nauče skupiti igračke nakon igre?🤣 to bude pravi upgrade
Moj vec sad uz nasu pomoc skluplja i posprema igracke,takvo je djete a i mi ga od starta ucimo sobzirom da fkt ima hrpu gluposti pospremi jedno tek onda uzmi drugo
6/21 biokemijska
9/22 +
6/22 baby boy 🩵
4/24 +
Harmony low risk-stize curka 🩷
Hoće i moj kad mene vidi da skupljam ili ak mu kažem ajmo spremit sobu..jedino odmah poslije igre nije uopće zainteresiran za spremanje.. al kužim to aj, vjerojatno se umori od igranja pa ni ne inzistiram da odmah pospremi za sobom
28 pcos
2020. vanmaterična/uklonjen jajovod
2021. 👶💙
10.4. +❤️🙏
Čestitam na dečkićima i curkama! Ja jedva čekam saznati spol 🥰
.
Ja nisam baš sigurna da sam osjetila bebu. Nekad mi se učini, ali to je možda jednom svakih nekoliko dana i onda više nisam sigurna jel je ili nije 😂 samo znam da sam jako nestrpljiva da osjetim prave udarce i pokrete, to mi je predivno 🥰
.
Pokloni za rođendan; gledam da su oko 30-50e i da nisu igračke (ovisi o djetetovoj dobi). Tipa ako znam da neko dijete nešto voli, onda uzmem nešto fora na tu temu. Ako ne znam, onda knjigu, ili nešto funkcionalno tipa Izipizi naočale, neku super termosicu, nešto tipa toga.
.
Mi smo blagoslovljeni našom kćeri, uvijek pospremi iza sebe (ima 19mj), uz našu pomoć naravno. Sad je tek počela istresati igračke iz kutije, mislim da je to vidjela u vrtiću. Inače ju drilam otkad je bila skroz mala da nakon igre sve ide na svoje mjesto. Moja mama kad uđe u njenu sobu uvijek komentira kako soba izgleda kao da u njoj ne boravi dijete 😂
2022. baby girl ❤️🎀
2024. baby boy 💙🧸
OTP: 14.12.2024.
Drage (buduće) mame,
danas sam bila na pregledu (prešla 13.tjedan), sve je u savršenom redu! Čak mi se cista od 9cm sama povukla i nalaz ranog probira je u redu. Osjećam olakšanje jer sam prije ove trudnoće imala 2 spontana, ali imam osjećaj da me to toliko istraumatiziralo da sad ne mogu osjećati sreću kako vidim kod drugih trudnica. Muž je presretan, on je već u dubokim planovima i o svemu razmišlja, a ja sam nekako.. meh
Nemojte me krivo shvatiti, od pozitivnog testa radim sve što treba i stvarno se brinem za svoje zdravlje, ali jednostavno se ne mogu prepustiti uživanju u ovoj novoj životnoj fazi. Jel imala koja od vas takvo iskustvo, bude li bolje kroz trudnoću? 😔 Ne želim nikoga zbedirati, ovo je bila željena trudnoća samo bih voljela da zapravo mogu biti sretna koliko god to ružno zvuči. Čestitke svima i neka sve bude u redu!! ♥️
5/20 - ab in tractu
11/23 - missed ab
5/24 - 🌈 baby, it's a girl 🌸
Drage (buduće) mame,
danas sam bila na pregledu (prešla 13.tjedan), sve je u savršenom redu! Čak mi se cista od 9cm sama povukla i nalaz ranog probira je u redu.Osjećam olakšanje jer sam prije ove trudnoće imala 2 spontana, ali imam osjećaj da me to toliko istraumatiziralo da sad ne mogu osjećati sreću kako vidim kod drugih trudnica. Muž je presretan, on je već u dubokim planovima i o svemu razmišlja, a ja sam nekako.. meh
Nemojte me krivo shvatiti, od pozitivnog testa radim sve što treba i stvarno se brinem za svoje zdravlje, ali jednostavno se ne mogu prepustiti uživanju u ovoj novoj životnoj fazi. Jel imala koja od vas takvo iskustvo, bude li bolje kroz trudnoću? 😔 Ne želim nikoga zbedirati, ovo je bila željena trudnoća samo bih voljela da zapravo mogu biti sretna koliko god to ružno zvuči.Čestitke svima i neka sve bude u redu!! ♥️
Meni je ovo prva trudnoca, nisam imala spontanih, ali sam svejedno od pocetka na iglama jer sam bombardirana sa svih strana pricama o spontanima, kemijskim i vanmatericnim trudnocama, komplikacijama i gubitcima beba u drugom i trecem tromjesecju. Inace sam panicar i analiziram svaku sitnicu, svaki simptom, gubitak svakog simptoma. Ja sam 10. tjedan, kako vrijeme prolazi tako mi bude mrvicu lakse, dozvolim si mastati o bebi i gledati stvari za bebe, sto nije dolazilo u obzir pred koji tjedan jer kao jos je rano, tko zna sto ce biti. Narucila sam si baby watcher, neki dan sam prvi put nasla srce pa mislim da ce me to mozda spasavati izmedju pregleda barem dok ne pocnem osjecati bebu, ali isto se bojim da cu cijelu trudnocu provesti u brizi, sto naravno nikako ne moze biti dobro za bebu. Tako da razumijem skroz, i nadam se da ce taj osjecaj s vremenom i kod vas popustiti i da ce sve biti u redu do kraja ❤️
Drage (buduće) mame,
danas sam bila na pregledu (prešla 13.tjedan), sve je u savršenom redu! Čak mi se cista od 9cm sama povukla i nalaz ranog probira je u redu.Osjećam olakšanje jer sam prije ove trudnoće imala 2 spontana, ali imam osjećaj da me to toliko istraumatiziralo da sad ne mogu osjećati sreću kako vidim kod drugih trudnica. Muž je presretan, on je već u dubokim planovima i o svemu razmišlja, a ja sam nekako.. meh
Nemojte me krivo shvatiti, od pozitivnog testa radim sve što treba i stvarno se brinem za svoje zdravlje, ali jednostavno se ne mogu prepustiti uživanju u ovoj novoj životnoj fazi. Jel imala koja od vas takvo iskustvo, bude li bolje kroz trudnoću? 😔 Ne želim nikoga zbedirati, ovo je bila željena trudnoća samo bih voljela da zapravo mogu biti sretna koliko god to ružno zvuči.Čestitke svima i neka sve bude u redu!! ♥️
Skroz je razumljivo da se tako osjećate obzirom da ste imali dva spontana, mislim da je to bol za koju treba dugo da se zaliječi i zapravo tek kad stigne beba u naručje budete u potpunosti mirna. Nažalost nitko nam ne garantira da i nakon 12 tjedna sve bude u redu, ničiji život ne dolazi s garancijom..ja pokušavam pratiti ovakvu liniju razmišljanja: uživam u onom što mi je dano koliko god mogu. Jer ako, ne daj Bože, ne bude sve u redu, imat ćete te svijetle točke za koje se možete držati dok ne postane podnošljivo opet. Teško se bilo kom opustiti baš skroz. Trudnoća nije najugodnije iskustvo, koliko god željena i očekivana bila. Vjerujem da je to cijena stvaranja novog života , a možda i psihološka priprema da postajete odgovorni za nečiji život osim svoga. Ne znam jeste li vjernica, al ponekad jedino kaj pomogne meni osobno je ustrajna molitva. I budite nježna sa sobom, emocije su puno jače sada, sve kaj osjećate loše čini se duplo lošije, držite se i ko zna, možda se već za koji dan probudite u puno boljem stanju duha.❤️
28 pcos
2020. vanmaterična/uklonjen jajovod
2021. 👶💙
10.4. +❤️🙏
Drage (buduće) mame,
Kod mene je trenutno druga trudnoca i u ovoj me prati strah, u prvoj mi je trebalo dugo da kazem Dada trudna sam sa osmijehom, uvijek sam bila u strahu,ali kako je trbuh rastao tako sam i ja lagano popustala sa strahom. Prije prve trudnoce koju sam iznijela do kraja imala sam jedno ciscenje i jedan bas spontani koji je na kraju uspio proći bez ciscenja. Sve to ostavlja trag na nas, ali ne brini se ,kako budes osjećala pokrete svaki dan umiri te to
👩🦰30👨🦱32
4/2021 beba anđel
4/2022 beba anđel5/2023 baby girl
Žene, cure, kako se koja osjeća...
Odlučila sam se javiti da nas malo popišem, pa ako ste za napišite kad je sljedeći pregled, da se malo bolje pratimo
Žene, cure, kako se koja osjeća…
Odlučila sam se javiti da nas malo popišem, pa ako ste za napišite kad je sljedeći pregled, da se malo bolje pratimo
Ja na moru,osjecam malenu tu i tamo,nije to jos cesto al osjetim,ovak sam super,pregled sljedeci 15.6. termincek nam je 29.12.
6/21 biokemijska
9/22 +
6/22 baby boy 🩵
4/24 +
Harmony low risk-stize curka 🩷
Žene, cure, kako se koja osjeća…
Ima dana kad mi je muka, a ima dana kad se uopce ne osjecam trudno, osim umora koji je konstatno prisutan. Odbrojavamo do godisnjeg 😊 sljedeci pregled je 8.7., a dan poslije radimo i NIPT pa bjezimo na more na 2 tjedna. Tad cemo vec saznati i spol pa svima obznaniti nakon sto se vratimo s mora.
Sortiraj odgovore
Najstariji