Zimske bebe 2024/2025 ❄️☃️🎄🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Teab1
    30. Lipanj 2024. 09:49

nola95

Mrvica ja izbjegavam kupovati igračke osim ako su bebe u pitanju,a ako idem za tim uzmem slagalice, puzzle ili slično. Za veću djecu Muller ima super ponudu raznih setova za eksperimente, izradu nakita..uvijek kad sam bila našla bih nešto i na popustu. Nama se zaredalo tam u 5. mjesecu sa krizmama i pričestima plus rođendani uh, mjesec bankrota😅 djeca vole prezentaciju isto pa velika vrećica i poklon umotan u puuuno ukrasnog papira, najčešće im nije ni bitno kaj su dobili kad sve šuška i sjaji 🤣 u lidlu imate kvalitetne drvene igrače samo treba popratit kada su u prodaji, dosta montessori igračaka isto prodaju..
    Tea divno je stvarno, a pogotovo kaj će se pojacavat taj osjećaj 😍😍 joj i ja bum dobila zabrane ak je curica na putu, već sam našla tak lijepu kolijevku s baldahinom koja je preeecijenjena al ko za princezu 🤣 drukčija vrsta uzbuđenja bi me obuzela neg da čekam djecaka jer jednog već imam pa znam otprilike i što mi treba od stvari ali i što mi nije poslužilo prvi put..

ja ti nemrem opisat osjecaj kad sam saznala,naci ja sam tolko plakla da me sogi kat iznat cuo i iso provjeravat jesam dobro 🤣,ovaj moj je pak reko da nesmem gledat odredene serije jer cu njegovoj princezi napravit stres 🤣,cak se sad boj

6/21 biokemijska
    9/22 +
    6/22 baby boy 🩵
    4/24 +
    Harmony low risk-stize curka 🩷

• Teab1
    30. Lipanj 2024. 09:51

cak se sad boji imat odnose samnom da je nebi povrijedio,s L nije imo problema s tim 🤦 aha da i vec joj je ime dao sto mi je predivno koliko je ukljucen 

6/21 biokemijska
    9/22 +
    6/22 baby boy 🩵
    4/24 +

• BikMik
    30. Lipanj 2024. 11:34

Bebolina, evo ti moj, pocevsi od 7dnt
    https://ibb.co/rwXTVn2

TTC 08/2021 👰32 🤵34
    Biohemijska 10/22 Missed abortion 11ttc 03/23
    03/24 ICSI (Puregon, Granillex, Ovitrelle, Cyclogest)01.04. ET ❌ 2❄️
    04/24 FET, otkazan
    05/24 FET 7dnt +, 9dnt beta 187, 11dnt 532, djecak 💙

• BikMik
    30. Lipanj 2024. 11:35

Sorry cure, pogresna tema :D

TTC 08/2021 👰32 🤵34
    Biohemijska 10/22 Missed abortion 11ttc 03/23
    03/24 ICSI (Puregon, Granillex, Ovitrelle, Cyclogest)01.04. ET ❌ 2❄️
    04/24 FET, otkazan
    05/24 FET 7dnt +, 9dnt beta 187, 11dnt 532, djecak 💙

nola95
    30. Lipanj 2024. 12:49

Tea preslatko kak je uzbuđen za kćerkicu 🥰 al nadam se da si i ti od sreće plakala jel?? evo mi se nadamo isto toj kombinaciji kak je kod vas jer isto imamo dečka jednog.., tj ja se nadam, mužu je skroz svejedno..iako mislim da potajno umire od straha jer smo nekad davno ,prije djece, pričali o curicama i dječacima i uvijek je brinuo da ak će imat curicu će bit prestrog i kajaznam..al drukčije je kad si otac kćerki nego to zamišljaš, sve muške koje promatram da su dobili kćerke mekši su jedno 10 puta nego prije njih🥰 

28 pcos
    2020. vanmaterična/uklonjen jajovod
    2021. 👶💙
    10.4. +❤️🙏

• Teab1
    30. Lipanj 2024. 13:02

nola95

Teapreslatko kak je uzbuđen za kćerkicu 🥰 al nadam se da si i ti od sreće plakala jel?? evo mi se nadamo isto toj kombinaciji kak je kod vas jer isto imamo dečka jednog.., tj ja se nadam, mužu je skroz svejedno..iako mislim da potajno umire od straha jer smo nekad davno ,prije djece, pričali o curicama i dječacima i uvijek je brinuo da ak će imat curicu će bit prestrog i kajaznam..al drukčije je kad si otac kćerki nego to zamišljaš, sve muške koje promatram da su dobili kćerke mekši su jedno 10 puta nego prije njih🥰

Ma naravno da od srece,iako sam odrasla u obitelji punoj cura uvijek sam si htjela jednu curkicu i sad cu dobit najbolju kombinaciju 🥰,drzim figice za jednu curkicu skoro bi mogli znat ako zelite naravno😊E sa tim se slazem vec sad vidim promjenu na njemu,sa L nije bio tako jer mu je bio prvi beban a i odraso je u muskoj obitelji pa jos jedan muski nis novo🤷 kad imas pregled?

6/21 biokemijska
    9/22 +
    6/22 baby boy 🩵
    4/24 +

• franka007
    30. Lipanj 2024. 22:14

I ja sam danas prvi put osjetila pokrete bebe 🥰🥰 onako kao nekakvo skakljanje, prvo nisam bila sigurna Al trajalo je neko vrijeme i nema sta drugo biti 🥰 
    Sto se tiče poklona za klince, osim nećaka nemamo bas djece kojima idemo na rođendane (zasad), i za nećake obično kupimo neki poklon do 30ak eur. Općenito mislim da se puno pretjeruje i sa dječjim rođendanima i krstitkama, pričestima, to su sve postale male svadbe…klinci vrtićke dobi slave rođendan po tjedan dana, daj u vrticu, daj igraonicu, daj s obitelji, daj s frendovima…lijepo je obilježiti i proslaviti ali danas se stvarno pretjeruje, a na kraju krajeva vise ne znaš sta bi kupio pa kupiš neku glupost koja će skupljati prašinu ili završiti u smeću…većina djece danas ima puno previše igrački i svega, (a igraju se s nekim random stvarima) i samim time stvaramo nepotreban otpad 😬 sad sam ga odužila i izmoralizirala 😂😂 uvijek volim kupiti neki poklon koji će biti koristan, sto je jako teško ako moraš kupovati poklone za 20 nepoznate djece iz vrtića/razreda…

nola95
    30. Lipanj 2024. 22:23

Tea tak si i ja želim al kaj bude bit će🥹Bogu hvala da je još jedno na putu 🙌🏻 tek 26.7. idući pregled imam, na taj idemo svim troje, tak smo se na kraju dogovorili pričekati ipak..
    Franka divnoo, budu sve jasniji ti dodiri, ja baš pred spavanje najviše osjetim, to bu još jedna noćna ptica..slažem se s ovim kaj si napisala za poklanjanje i konzumerizam..moj nećak je preplavljen igračkama i slabo mi bude kad krenemo vadit jedno za drugim i igrat se..tog je toooliko puno..a skupilo se i kod nas ali ja prosljeđujem dalje kako malac “preraste”..sve iz baby razdoblja npr sam proslijedila, uz slikovnice i plišance..tako se uspijevam iskopati zasad..

28 pcos
    2021. 👶💙
    10.4. +❤️🙏

• franka007
    30. Lipanj 2024. 22:32

nola95

Teatak si i ja želim al kaj bude bit će🥹Bogu hvala da je još jedno na putu 🙌🏻 tek 26.7. idući pregled imam, na taj idemo svim troje, tak smo se na kraju dogovorili pričekati ipak..
    Franka divnoo, budu sve jasniji ti dodiri, ja baš pred spavanje najviše osjetim, to bu još jedna noćna ptica..slažem se s ovim kaj si napisala za poklanjanje i konzumerizam..moj nećak je preplavljen igračkama i slabo mi bude kad krenemo vadit jedno za drugim i igrat se..tog je toooliko puno..a skupilo se i kod nas ali ja prosljeđujem dalje kako malac “preraste”..sve iz baby razdoblja npr sam proslijedila, uz slikovnice i plišance..tako se uspijevam iskopati zasad..

Evo ja sam danas cijeli dan u krevetu, prevruće je za bilo sto a i nekako sam umorna, i dok sam tako ležala sam osjetila 🥰 
    Prosljeđivanje mi je super, riješiš se onoga sto ti vise nije potrebno a drugoj strani dobro dođe…moja nećakinja dok je bila manja, u boravku su nam bile 2-3 kutije s njenim igračkama, ona bi došla i sve istresla van i otišla dalje 😂 i tako svaki dan, to je bila njena igra 😂

nola95
    01. Srpanj 2024. 21:41

franka007

nola95

Teatak si i ja želim al kaj bude bit će🥹Bogu hvala da je još jedno na putu 🙌🏻 tek 26.7. idući pregled imam, na taj idemo svim troje, tak smo se na kraju dogovorili pričekati ipak..
    Evo ja sam danas cijeli dan u krevetu, prevruće je za bilo sto a i nekako sam umorna, i dok sam tako ležala sam osjetila 🥰
    Prosljeđivanje mi je super, riješiš se onoga sto ti vise nije potrebno a drugoj strani dobro dođe…moja nećakinja dok je bila manja, u boravku su nam bile 2-3 kutije s njenim igračkama, ona bi došla i sve istresla van i otišla dalje 😂 i tako svaki dan, to je bila njena igra 😂

Ehh kad nauče skupiti igračke nakon igre?🤣 to bude pravi upgrade

28 pcos
    2021. 👶💙
    10.4. +❤️🙏

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.