Zimske bebe 2024/2025 ❄️☃️🎄🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Teab1
    26. Lipanj 2024. 14:28

Aretat1

Teab1

Aretat1

Teab1

Aretat1

Teab1

Aretat1

Teab , jesu li stigli tvojii nalazi prenatalog? 🤐 Ja moj jos cekammm
    ne,jos ih cekam,nadam se sutra ili cetvrtak,svakako javim cim stignu,vec sam na laganim iglicama,svaki dan gledam u mail 🫣

Uf i ja isto do Petka maksimum ocekujem 🤐
    drzim nam fige da sto prije dodu nalazici 🥰,kad si isla krv vadit?
    I jaa i da budu uredni 🙏 Prosli utoraak 🤐
    tak i ja 🙂,u brayeru mi rekli 7 dana pa molim boga da fkt bude 7 dana
    Meni 7-10 radnih dana rekli, ali kao obicno bude za 7 radnih

naci nadamo se sutra 🙂kuglica-nema kaj me ne boli,sad me cak boli na djelu di su me pikali za spinalnu anesteziju,i tocno ta tocka,naci katastrofa,rijesavam nikak,nadam se da ce prestat i rastezem se

6/21 biokemijska
    9/22 +
    6/22 baby boy 🩵
    4/24 +
    Harmony low risk-stize curka 🩷

• hoyaa
    26. Lipanj 2024. 14:50

Kuglica22

Žene, jel osjeća koja od vas bol u donjem dijelu leđa, tj trtici? Kako se protiv toga borite

Meni je to pocelo ovaj tjedan, nije strasno pa se ne borim jos nikako. A vidjet cemo kako ce biti kasnije 😅

• franka007
    26. Lipanj 2024. 17:05

Kuglica22

Žene, jel osjeća koja od vas bol u donjem dijelu leđa, tj trtici? Kako se protiv toga borite

Ja sam danas bas kupila pojas za trbuh, u nekom dućanu za bebe, 20€. Pa ćemo vidjeti hoće li pomoći 🤷🏻‍♀️ sta smo ono rekli, jel pregled u 16om tjednu preko trbuha ili još uvijek vaginalno? 😅

• Teab1
    26. Lipanj 2024. 18:05

franka007

Kuglica22

Ja sam danas bas kupila pojas za trbuh, u nekom dućanu za bebe, 20€. Pa ćemo vidjeti hoće li pomoći 🤷🏻‍♀️ sta smo ono rekli, jel pregled u 16om tjednu preko trbuha ili još uvijek vaginalno? 😅

ide ti pregled preko trbuha 🙂,kaj se pojasa tice nisam ga koristila u prvoj nadam se da necu trebat ni u ovoj 

6/21 biokemijska
    9/22 +
    6/22 baby boy 🩵
    4/24 +
    Harmony low risk-stize curka 🩷

• franka007
    26. Lipanj 2024. 20:59

Super ☺️ i meni je na zadnjem pregledu u 12t gledala preko trbuha ali i vaginalno pa nisam bila sigurna.

• Želja00
    26. Lipanj 2024. 21:18

Ja kada nesto vise ajmo rec fizički radim ili kada sam sagnuta. Tako mi je bilo i u prvoj trudnoći, znala sam se malo istegnuti tipa navece i lezanje na podu bas tak na ravnom mi je htjelo pomoc

👩‍🦰30👨‍🦱32
    4/2021 beba anđel
    4/2022 beba anđel5/2023 baby girl

• Želja00
    26. Lipanj 2024. 21:20

tweetyca

franka007

Kuglica22

Kod mene je i onaj u 13tt bio preko trbuha 😄

Mislim da to ovisi gdje je beba smještena ,i koliko se dobro vidi, meni je danas prvo pokušala preko trbuha 10 tjedan, al na kraju nije uspjela vidit sve sto je zeljela pa je ipak bilo vaginalno. 

👩‍🦰30👨‍🦱32
    4/2021 beba anđel
    4/2022 beba anđel5/2023 baby girl

nola95
    26. Lipanj 2024. 21:40

Lusylu

Cure meni je dosao nalaz krvi sve je dobro osim zeljeza, kaze doktorica da je bas nisko. Prije nisam imala problem sa zeljezom. Ima li koja za preporuku sta ubaciti jeste pile dodatno željezo uz prenatale?

U prošloj trudnoći sam pila zadnje tromjesečje al prepisala mi je neko željezo doktorica. Nije mi najbolje sjedalo pa sam pila od “twinlab” željezo i to mi je lakše padalo na želudac. Slažem se s komentarom za vitamin C, obavezno kombinirajte to dvoje👍

28 pcos
    2020. vanmaterična/uklonjen jajovod
    2021. 👶💙
    10.4. +❤️🙏

nola95
    26. Lipanj 2024. 21:45

Kaj se tiče bolova u donjim leđima, kod mene su počeli isto nedavno bit svakodnevica. Istrgne se par puta dnevno polako i oprezno al uglavnom trpim tu dosadnu, tulu bol. Baš nemam neki savjet osim pomoći si podbočiti se s jastucima i kad upecate poziciju ne mrdati😅😅
    Za pregled ne znam jer ja čekam sutra svoj i isto se nadam da bude preko trbuha. Zadnji put je gledala na oba načina radi položaja bebe i posteljice pa nemam previsoke nade. Al htjela bi saznat spol hehe nadam se da bude se vidjelo 🤭🤭

28 pcos
    2021. 👶💙
    10.4. +❤️🙏

nola95
    26. Lipanj 2024. 21:46

nola95

Kaj se tiče bolova u donjim leđima, kod mene su počeli isto nedavno bit svakodnevica. Istrgne se par puta dnevno polako i oprezno al uglavnom trpim tu dosadnu, tulu bol. Baš nemam neki savjet osim pomoći si podbočiti se s jastucima i kad upecate poziciju ne mrdati😅😅
    Za pregled ne znam jer ja čekam sutra svoj i isto se nadam da bude preko trbuha. Zadnji put je gledala na oba načina radi položaja bebe i posteljice pa nemam previsoke nade. Al htjela bi saznat spol hehe nadam se da bude se vidjelo 🤭🤭

Ispravka, ISTEGNEM SE par puta dnevno 

28 pcos
    2021. 👶💙
    10.4. +❤️🙏

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.