Zimske bebe 2024/2025 ❄️☃️🎄🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • franka007
    26. Lipanj 2024. 21:50

I meni je sutra pregled, nadam de da ćemo saznati spol 🥰

Kuglica22
    27. Lipanj 2024. 08:38

Sretno danas na pregledima! javite kako je bilo. Nadam se da ćete saznati spol 

• Teab1
    27. Lipanj 2024. 09:22

Sretno svima na pregledima 😊,ja cekam taj nalaz ko ozeblo sunce al nekako mislim da nebu to ni danas iako je jos rano al neki filing imam,mrzim imat filinge jer kad ih imam obicno sam u pravu 🤦

6/21 biokemijska
    9/22 +
    6/22 baby boy 🩵
    4/24 +
    Harmony low risk-stize curka 🩷

• Mrvica722
    27. Lipanj 2024. 09:28

Ka sam navodno danas točno 6 tt ,je ste imale dane da vam simptomi se smanje,nestanu,prije par dana sam povraćala sad ništa,cilo vrime stiskam grudi i dalje bole al malo su ispuhanije ..,..jos 8 dana moram cekat do pregleda

• Aretat1
    27. Lipanj 2024. 10:07

Teab1

Sretno svima na pregledima 😊,ja cekam taj nalaz ko ozeblo sunce al nekako mislim da nebu to ni danas iako je jos rano al neki filing imam,mrzim imat filinge jer kad ih imam obicno sam u pravu 🤦

Ja se pomirila da nece prije ponedeljka 😂🥲

• hoyaa
    27. Lipanj 2024. 10:13

Mrvica722

Ka sam navodno danas točno 6 tt ,je ste imale dane da vam simptomi se smanje,nestanu,prije par dana sam povraćala sad ništa,cilo vrime stiskam grudi i dalje bole al malo su ispuhanije ..,..jos 8 dana moram cekat do pregleda

Ja sam imala nekih tjedan dana sa smanjenim simptomima oko 7. tjedna, otisla sam na pregled privatno da se smirim i sve je ok, a i simptomi su se vratili

• hoyaa
    27. Lipanj 2024. 10:16

Cure jel imala koja mozda smeckasti iscjedak nakon vaginalnog ultrazvuka? Bila sam na pregledu u ponedjeljak popodne i danas ujutro sam vidjela malo smeckastog iscjetka, ne cini se strasno, ali ja panicar odmah mislim na najgore 😅 

šareni_oblak
    27. Lipanj 2024. 10:24

hoyaa

Cure jel imala koja mozda smeckasti iscjedak nakon vaginalnog ultrazvuka? Bila sam na pregledu u ponedjeljak popodne i danas ujutro sam vidjela malo smeckastog iscjetka, ne cini se strasno, ali ja panicar odmah mislim na najgore 😅

A sad je to sve malo osjetljivije dolje i moguće da je od uzv. Prati stanje pa ako krene jače ili crveno, odi na hitnu 

2022. baby girl ❤️🎀
    2024. baby boy 💙🧸
    OTP: 14.12.2024.

šareni_oblak
    27. Lipanj 2024. 10:26

Mrvica722

Normalno je to. Nekad jedan dan imaš simptome, pa dan nemaš, pa tjedan imaš, pa tjedan nemaš i tako. Ako nestanu simptomi ne znači da nešto nije ok, ne brini 😊

2022. baby girl ❤️🎀
    2024. baby boy 💙🧸
    OTP: 14.12.2024.

• freyaa
    27. Lipanj 2024. 10:44

hoyaa

Nije ti se odmah pojavio u pon? Meni je isto mozda sedam dana poslije prvog uzv, po malo ali kod mene je trajalo malo duze, ja sam se odmah javila ginekologu, imala sam hematom pa su mi uključili utrogestan I mirovanje.  Nije nista strasno ali ja bih se javila ginekologu da ti ukljuci terapiju

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.