Sretno danas na pregledima! javite kako je bilo. Nadam se da ćete saznati spol
Sretno svima na pregledima 😊,ja cekam taj nalaz ko ozeblo sunce al nekako mislim da nebu to ni danas iako je jos rano al neki filing imam,mrzim imat filinge jer kad ih imam obicno sam u pravu 🤦
6/21 biokemijska
9/22 +
6/22 baby boy 🩵
4/24 +
Harmony low risk-stize curka 🩷
Ka sam navodno danas točno 6 tt ,je ste imale dane da vam simptomi se smanje,nestanu,prije par dana sam povraćala sad ništa,cilo vrime stiskam grudi i dalje bole al malo su ispuhanije ..,..jos 8 dana moram cekat do pregleda
Sretno svima na pregledima 😊,ja cekam taj nalaz ko ozeblo sunce al nekako mislim da nebu to ni danas iako je jos rano al neki filing imam,mrzim imat filinge jer kad ih imam obicno sam u pravu 🤦
Ja se pomirila da nece prije ponedeljka 😂🥲
Ka sam navodno danas točno 6 tt ,je ste imale dane da vam simptomi se smanje,nestanu,prije par dana sam povraćala sad ništa,cilo vrime stiskam grudi i dalje bole al malo su ispuhanije ..,..jos 8 dana moram cekat do pregleda
Ja sam imala nekih tjedan dana sa smanjenim simptomima oko 7. tjedna, otisla sam na pregled privatno da se smirim i sve je ok, a i simptomi su se vratili
Cure jel imala koja mozda smeckasti iscjedak nakon vaginalnog ultrazvuka? Bila sam na pregledu u ponedjeljak popodne i danas ujutro sam vidjela malo smeckastog iscjetka, ne cini se strasno, ali ja panicar odmah mislim na najgore 😅
Cure jel imala koja mozda smeckasti iscjedak nakon vaginalnog ultrazvuka? Bila sam na pregledu u ponedjeljak popodne i danas ujutro sam vidjela malo smeckastog iscjetka, ne cini se strasno, ali ja panicar odmah mislim na najgore 😅
A sad je to sve malo osjetljivije dolje i moguće da je od uzv. Prati stanje pa ako krene jače ili crveno, odi na hitnu
2022. baby girl ❤️🎀
2024. baby boy 💙🧸
OTP: 14.12.2024.
Normalno je to. Nekad jedan dan imaš simptome, pa dan nemaš, pa tjedan imaš, pa tjedan nemaš i tako. Ako nestanu simptomi ne znači da nešto nije ok, ne brini 😊
2022. baby girl ❤️🎀
2024. baby boy 💙🧸
OTP: 14.12.2024.
Nije ti se odmah pojavio u pon? Meni je isto mozda sedam dana poslije prvog uzv, po malo ali kod mene je trajalo malo duze, ja sam se odmah javila ginekologu, imala sam hematom pa su mi uključili utrogestan I mirovanje. Nije nista strasno ali ja bih se javila ginekologu da ti ukljuci terapiju
Sortiraj odgovore
Najstariji