Sretno svima na pregledima 😊,ja cekam taj nalaz ko ozeblo sunce al nekako mislim da nebu to ni danas iako je jos rano al neki filing imam,mrzim imat filinge jer kad ih imam obicno sam u pravu 🤦Ja se pomirila da nece prije ponedeljka 😂🥲
ja ih cak i zovem al niko da bi se javio 🤣,reko ak nije dosio nece danas opce,al ak je daaaaaj,di si krv vadila?
6/21 biokemijska
9/22 +
6/22 baby boy 🩵
4/24 +
Harmony low risk-stize curka 🩷
Cure jel imala koja mozda smeckasti iscjedak nakon vaginalnog ultrazvuka? Bila sam na pregledu u ponedjeljak popodne i danas ujutro sam vidjela malo smeckastog iscjetka, ne cini se strasno, ali ja panicar odmah mislim na najgore 😅Nije ti se odmah pojavio u pon? Meni je isto mozda sedam dana poslije prvog uzv, po malo ali kod mene je trajalo malo duze, ja sam se odmah javila ginekologu, imala sam hematom pa su mi uključili utrogestan I mirovanje. Nije nista strasno ali ja bih se javila ginekologu da ti ukljuci terapiju
Nije nista odmah, tek danas evo. Ne bi li se hematom vidio na uzv prije 3 dana? Gin radi popodne, pratit cu situaciju pa nazovem ako ne prestane
Nije nista odmah, tek danas evo. Ne bi li se hematom vidio na uzv prije 3 dana? Gin radi popodne, pratit cu situaciju pa nazovem ako ne prestane
A možda je neka kapilara sitna pukla, ili manjak progesterona, ali svakako javi doktoru da bi ti pustio progesteron,. Kakvo je sad stanje?
Sretno svima na pregledima 😊,ja cekam taj nalaz ko ozeblo sunce al nekako mislim da nebu to ni danas iako je jos rano al neki filing imam,mrzim imat filinge jer kad ih imam obicno sam u pravu 🤦Ja se pomirila da nece prije ponedeljka 😂🥲ja ih cak i zovem al niko da bi se javio 🤣,reko ak nije dosio nece danas opce,al ak je daaaaaj,di si krv vadila?
Moji stiglii 🎉 Uredni, jos jedan djecak 💙 U trebinju radila
Sretno svima na pregledima 😊,ja cekam taj nalaz ko ozeblo sunce al nekako mislim da nebu to ni danas iako je jos rano al neki filing imam,mrzim imat filinge jer kad ih imam obicno sam u pravu 🤦Ja se pomirila da nece prije ponedeljka 😂🥲ja ih cak i zovem al niko da bi se javio 🤣,reko ak nije dosio nece danas opce,al ak je daaaaaj,di si krv vadila?Moji stiglii 🎉 Uredni, jos jedan djecak 💙 U trebinju radila
❤❤❤ Eto zeznula sam se 😉
Nije nista odmah, tek danas evo. Ne bi li se hematom vidio na uzv prije 3 dana? Gin radi popodne, pratit cu situaciju pa nazovem ako ne prestaneA možda je neka kapilara sitna pukla, ili manjak progesterona, ali svakako javi doktoru da bi ti pustio progesteron,. Kakvo je sad stanje?
Oko 7 ujutro sam prvi put primijetila blago smedje na papiru nakon brisanja, stavila sam dnevni ulozak, ali nema nista na njemu. Oko 10 sam opet na wc papiru vidjela skroz lagano smedje, manje nego jutros i od onda vise nista, ni nakon brisanja.
Sretno svima na pregledima 😊,ja cekam taj nalaz ko ozeblo sunce al nekako mislim da nebu to ni danas iako je jos rano al neki filing imam,mrzim imat filinge jer kad ih imam obicno sam u pravu 🤦Ja se pomirila da nece prije ponedeljka 😂🥲ja ih cak i zovem al niko da bi se javio 🤣,reko ak nije dosio nece danas opce,al ak je daaaaaj,di si krv vadila?Moji stiglii 🎉 Uredni, jos jedan djecak 💙 U trebinju radila❤❤❤ Eto zeznula sam se 😉
Prekrasno, čestitam 💙💙
Sretno svima na pregledima 😊,ja cekam taj nalaz ko ozeblo sunce al nekako mislim da nebu to ni danas iako je jos rano al neki filing imam,mrzim imat filinge jer kad ih imam obicno sam u pravu 🤦Ja se pomirila da nece prije ponedeljka 😂🥲ja ih cak i zovem al niko da bi se javio 🤣,reko ak nije dosio nece danas opce,al ak je daaaaaj,di si krv vadila?Moji stiglii 🎉 Uredni, jos jedan djecak 💙 U trebinju radila
Odlicno 🥰,cestitam,ja svoje nisam dobila,odustajem do ponedjeljka,do tad bi trebali stici ja se nadam,sad polako uzivancija i odmaranje 😊
6/21 biokemijska
9/22 +
6/22 baby boy 🩵
4/24 +
Harmony low risk-stize curka 🩷
I meni je sutra pregled, nadam de da ćemo saznati spol 🥰
Kako je prošlo, jeste saznali?😄
Kod mene nula bodova! Bila sam kod doktorice koja je na zamjeni, nije čak radila uzv..prstima je sam probala jel sve zatvoreno dolje i naručila me za 4 tjedna 😅 rekla sam da je bilo nekih upitnika oko posteljice radi kojih su mi zabranjeni odnosi i trening i samo je rekla da se držim toga i dalje, nije ni pogledala 🥲
Mislim da ću se naručiti privatno kroz tjedan dva..
28 pcos
2020. vanmaterična/uklonjen jajovod
2021. 👶💙
10.4. +❤️🙏
Čestitaam🥳
28 pcos
2020. vanmaterična/uklonjen jajovod
2021. 👶💙
10.4. +❤️🙏
Sortiraj odgovore
Najstariji