Zimske bebe 2024/2025 ❄️☃️🎄🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lusylu
    25. Lipanj 2024. 22:19

Cure meni je dosao nalaz krvi sve je dobro osim zeljeza, kaze doktorica da je bas nisko. Prije nisam imala problem sa zeljezom. Ima li koja za preporuku sta ubaciti jeste pile dodatno željezo uz prenatale? 

šareni_oblak
    25. Lipanj 2024. 22:45

Lusylu

Cure meni je dosao nalaz krvi sve je dobro osim zeljeza, kaze doktorica da je bas nisko. Prije nisam imala problem sa zeljezom. Ima li koja za preporuku sta ubaciti jeste pile dodatno željezo uz prenatale?

Doktorica ti je trebala prepisati željezo u tom slučaju. Ne znam zašto nije, ali ako je nisko, to se treba rješavati. Ja sam prošlu trudnoću skoro cijelu pila željezo. I obavezno vitamin C uz to jer se tako bolje apsorbira. 
    Uglavnom, pitaj jel trebaš terapiju i neka ti prepiše. 

2022. baby girl ❤️🎀
    2024. baby boy 💙🧸
    OTP: 14.12.2024.

• Teab1
    26. Lipanj 2024. 08:03

Lusylu

pijem zeljezo od 11 tt,uz to jedem puno puno cikle,dobra je ko folna kiselina,za krv i zeljezo,fkt se osjecamo puno bolje nisam tolko umorna i obavljam sve kaj trebam u danu bez nekih vecih simptoma,osim jucer,jucer sam povracala 🤣

6/21 biokemijska
    9/22 +
    6/22 baby boy 🩵
    4/24 +
    Harmony low risk-stize curka 🩷

• Aretat1
    26. Lipanj 2024. 08:21

Teab1

Aretat1

Teab , jesu li stigli tvojii nalazi prenatalog? 🤐 Ja moj jos cekammm
    ne,jos ih cekam,nadam se sutra ili cetvrtak,svakako javim cim stignu,vec sam na laganim iglicama,svaki dan gledam u mail 🫣

Uf i ja isto do Petka maksimum ocekujem 🤐

• Teab1
    26. Lipanj 2024. 09:21

Aretat1

Teab1

Aretat1

ne,jos ih cekam,nadam se sutra ili cetvrtak,svakako javim cim stignu,vec sam na laganim iglicama,svaki dan gledam u mail 🫣

drzim nam fige da sto prije dodu nalazici 🥰,kad si isla krv vadit?

6/21 biokemijska
    9/22 +
    6/22 baby boy 🩵
    4/24 +

• Aretat1
    26. Lipanj 2024. 09:26

Teab1

Aretat1

Teab1

Aretat1

I jaa i da budu uredni 🙏 Prosli utoraak 🤐

• Teab1
    26. Lipanj 2024. 10:54

Aretat1

Teab1

Aretat1

Teab1

Aretat1

tak i ja 🙂,u brayeru mi rekli 7 dana pa molim boga da fkt bude 7 dana

6/21 biokemijska
    9/22 +
    6/22 baby boy 🩵
    4/24 +

• Aretat1
    26. Lipanj 2024. 12:05

Teab1

Aretat1

Teab1

Aretat1

Teab1

Aretat1

tak i ja 🙂,u brayeru mi rekli 7 dana pa molim boga da fkt bude 7 dana

Meni 7-10 radnih dana rekli, ali kao obicno bude za 7 radnih 

• Želja00
    26. Lipanj 2024. 12:07

Da se javim, ja stigla sa pregleda , trenutno sam 10+1, a po ultrazvuku 11+1 , tako da malo je veca , vidit cemo kako Ce se pokazat na sljedećem pregledu. Ovako je sve super ,samo je tlak visi ,pa ga sad moram mjerit kuci i ako krene bit par dana za redom visi krecem sa tabletama. U prvoj trudnoći sam takodjer pila tablete za tlak te sam zbog njega isla i na carski.

👩‍🦰30👨‍🦱32
    4/2021 beba anđel
    4/2022 beba anđel5/2023 baby girl

Kuglica22
    26. Lipanj 2024. 14:07

Žene, jel osjeća koja od vas bol u donjem dijelu leđa, tj trtici? Kako se protiv toga borite

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.