Čestitke na dobrim pregledima mame 🥳🫶 ja čekam svoj u četvrtak, jedva čekam! Jedan duži,jako stresno period je iza mene i nadam se da bude sve u redu..ušli smo u projekt, građevinskog tipa i svi rokovi su se pomakli radi neočekivanih situacija, a ja si ne mogu pomoć ovu trudnoću, teško mi padaju takve stvari.. nasekirala bih se toliko da ostatak dana provedem u krevetu radi mučnina i glavobolje..muž me uvijek može smirit al toliko odem u anksioznost da je i meni i njemu nepoznat teren. Nadam se da se neće više ponavljati jer nije nešto tipično za mene pa se ne znam niti nositi s tim. Uvijek se priča o tom da je stres najgori za trudnice i zato me strah nekakvih loših vijesti. Vjerujem da je ipak najveći čimbenik to što mi je zabranjen trening radi nerazjašnjene situacije s posteljicom i što ne smijemo bit intimni isto..kad pogledaš to su definitivno dva ispušna ventila bez kojih sam ostala zadnjih mjesec dana 🤣🤣
28 pcos
2020. vanmaterična/uklonjen jajovod
2021. 👶💙
10.4. +❤️🙏
Pokusaj da se manje stresas oko tih stvari, nemas nikakvog utjecaja na to. Ne znam da li ti je doktor rekao da uzmeš apaurin od 2mg ili normabel, dozvoljeno je po potrebi, neko cak cijelu trudnoću korisiti. Ja sam na mirovanju i vjeruj mi nekad mi baš dobro dodje kad dobijem napad anksioznosti..
Evo da se javim cure. Prvo cestitam na novim plusicima I urednim pregledima🥰🥰🥰 Meni su mucnine grozne I jedva se nosim sa sobom I s dvoje djece sama. Ovo je bas tesko, jedva cekam da prodju ova 3 mj da malo dodem k sebi. Da ne pricam koliko me sve brine oko 3 trudnoce I 3 djeteta. Zapravo sve me brine, cijeli zivot😱
Od opreme imam sve, jedino robicu cu kupit I to je to.
Imam elektricnu izdajalicu I mene je spasila oba puta!
Ove vrucine nikako ne podnosim, strah me sto ce bit 7 I 8 mj. Jedva cekam pregled u cetvrtak da vidim je li sve ok.
Pozz curke ja sam na nova ..Trenutno sam u 8 tijednu i strogo mirovanje ❤️❤️
Pokusaj da se manje stresas oko tih stvari, nemas nikakvog utjecaja na to. Ne znam da li ti je doktor rekao da uzmeš apaurin od 2mg ili normabel, dozvoljeno je po potrebi, neko cak cijelu trudnoću korisiti. Ja sam na mirovanju i vjeruj mi nekad mi baš dobro dodje kad dobijem napad anksioznosti..
Znam to svjesnoi probam se ogradit al i dalje odem u crveno, kažem ti hormoni su čudo jedno..ne mogu ih iskontrolirati..hvala za savjet, tražit ću da mi prepiše da imam doma za te situacije..ne pijem inače tablete pa me šusne normabel ko jaka droga a Apaurin nisam još probala al Dat ću mu priliku jer radije tako nego ovako kak je bilo do sad..
28 pcos
2020. vanmaterična/uklonjen jajovod
2021. 👶💙
10.4. +❤️🙏
Pokusaj da se manje stresas oko tih stvari, nemas nikakvog utjecaja na to. Ne znam da li ti je doktor rekao da uzmeš apaurin od 2mg ili normabel, dozvoljeno je po potrebi, neko cak cijelu trudnoću korisiti. Ja sam na mirovanju i vjeruj mi nekad mi baš dobro dodje kad dobijem napad anksioznosti..Znam to svjesnoi probam se ogradit al i dalje odem u crveno, kažem ti hormoni su čudo jedno..ne mogu ih iskontrolirati..hvala za savjet, tražit ću da mi prepiše da imam doma za te situacije..ne pijem inače tablete pa me šusne normabel ko jaka droga a Apaurin nisam još probala al Dat ću mu priliku jer radije tako nego ovako kak je bilo do sad..
Ja ga koristim bas kad me uhvati, jer po cijeli dan sam u kuci, lezim, nekad jednostavno ne možeš kontrolisati misli, i opusti me lagano, ali ništa sad strasno. Moj doktor kaze da ga vec dugo koriste u praksi, i bolje je da uzmeš kad imaš potrebu nego da se stresas..
Želim samo podijeliti svoju sreću sa Vama, nakon 2 spontana ostala sam trudna. Zadnji je bio prije pola godine i gledam na ovo kao na svoju 🌈 bebicu. Trenutno smo 10+5 sa jakim otkucajima srca. ♥️
Idem opet za 2 tjedna na uzv + rani probir, ali ogromno je olakšanje, baš smo sretni oboje. 🥰✨
I čestitke svima, neka sve bude i ostane dobro!!
Ne ide u vrtic, trebao bi sad krenut, cekam rezultate danas al mislim da je upao jer je novi vrtic🤞🏻🤞🏻🤞🏻🤞🏻
Mislim da ce u vrticu super suradjivat jer opcenito vise druge poslusa neg mene😂di ste upisali,koji vrtic,mi isto cekamo danas rezultate i ono vec mi je ajde vise vi i rezutati 🤣
Moj je bio u privatnom,tam jeo slusao ma drugo djete,doma imam osjecaj da imam vraga ne dvogodisnjaka i uzasno me strah kaj ce bit kad beba dode,evo upravo sam sanjala da mi starije dijete vuce mlade po podu 🤦🤣
Dv buducnost, sesvetski kraljevec novi otvaraju bas tak da vjerujem da su mu okej sanse za upad
A da tak dosta kazu, da su u vrticu super a domaaa😈😈😈😈 valjda gledaju drugu djecu sta rade pa i oni tako🤷🏻♀️
Sve najljepse Pake od ❤️ ti zelim samo hrabro bit sve dobro
Nyssa nadam se da se osjećaš bolje i da će krvarenje stati.. Držim fige za mir i zdravlje! <3 Zašto ti je zabranila privatnica Utrogestan? Ja ga stavljam ujutro i navecer do pregleda 1.7.
vanmaternična 8/24 - odstranjen desni jajovod
10.6.'24. +
Teab , jesu li stigli tvojii nalazi prenatalog? 🤐 Ja moj jos cekammm
ne,jos ih cekam,nadam se sutra ili cetvrtak,svakako javim cim stignu,vec sam na laganim iglicama,svaki dan gledam u mail 🫣
6/21 biokemijska
9/22 +
6/22 baby boy 🩵
4/24 +
Harmony low risk-stize curka 🩷
Sortiraj odgovore
Najstariji