Zimske bebe 2024/2025 ❄️☃️🎄🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • aknes
    12. Lipanj 2024. 09:14

Jutro cure! Kako ste danas? Kako na vas utiče ova promjena vremena?

🧔37👧39
    👫2008
    🤵‍♂️👰3.2018.
    👨‍👩‍👧 8.2018. ❤ R ❤
    9.2023. spontani :(
    + 20.4.2024.

• franka007
    12. Lipanj 2024. 09:39

hoyaa

Cure ima li koja iskustva sa smanjenim simptomima da me malo utjesi? Vec od 4. tjedna krenule su mi mucnine, lagani grcevi, bol u grudima, osjetljivost na mirise, glad, gubitak energije. Sad sam u 7. tjednu i prekjucer nisam imala skoro nikakvih simptoma osim bolnih grudi. Jucer mi je opet bilo malo mucno, ali ni priblizno kao tijekom prosla 3 tjedna, te se smirilo kako sam se najela, lagane grceve sam isto imala i bolne grudi. Navecer sam uspjela cak i retainer (nocni aparatic) staviti bez da mi je islo na povracanje, sto u ova 3 tjedna nisam uspjela. Kad sam na poslu je okej, ali cim dodjem doma i legnem, odmah krenem osluskivati simptome. Po prirodi sam panicar, a sljedeci pregled imam tek 8.7., mislim da cu izluditi do onda. Je li koja od vas imala ovakvo smanjivanje simptoma ovako rano i da je sve ispalo u redu, ili da se narucim privatno na pregled da znam na cemu sam? 😬

To je sve normalno, ja sad npr nemam nikakvih simptoma i super se osjećam, umor je skroz nestao, grudi povremeno bole i sl. Na početku mi se isto tako događalo, jedan dan bi imala sve simptome, od mučnine do jako bolnih grudi a drugi dan ništa, pa bi se opet sve vratilo za par dana i tako u krug. I dobro ti Tea kaže, ako si bas u strahu odi privatno na pregled da budes mirna, bolje nego da se stresiras.Aknes, kod mene kiša pada zadnjih par dana i bas uzivam i konačno sam ok…do neki dan su me užasne migrene mučile, bas radi promjene vremena, ali čim kiša padne super sam. 

• Teab1
    12. Lipanj 2024. 10:01

aknes

Jutro cure! Kako ste danas? Kako na vas utiče ova promjena vremena?

osim kaj me boli glava i mogla bi spavat satima cak sam i okej 😅 osim kaj sam zacepljena skroz (disni putevi) neznam jel sam pokupila od malog il je do trudnoce 

6/21 biokemijska
    9/22 +
    6/22 baby boy 🩵
    4/24 +
    Harmony low risk-stize curka 🩷

lisa_
    12. Lipanj 2024. 11:04

Teab1 cestitam na super pregledu🙂 
    Ja imam glavobolje, vrtoglavicu I proljev od simptoma. Cekam mucnine, bude mi lagano muka kad sam gladna. Radila sam clear blue test I na njemu mi pise da sam trudna 3+ sto znsci 5 tjedana I nesto. Prosle dvije su mi pocele mucnine s 5 tjedana tako da sam u strahu. Sad imam dvoje djece o kojima moram brinut, a muz na brodu. Uzaaaas. Ne mogu docekat prvi pregled, tek 27.6.
    Jucer sam vidjela neku zenu s troje djece I pocela sam plakat😂

• Teab1
    12. Lipanj 2024. 13:05

lisa_

Teab1 cestitam na super pregledu🙂
    Ja imam glavobolje, vrtoglavicu I proljev od simptoma. Cekam mucnine, bude mi lagano muka kad sam gladna. Radila sam clear blue test I na njemu mi pise da sam trudna 3+ sto znsci 5 tjedana I nesto. Prosle dvije su mi pocele mucnine s 5 tjedana tako da sam u strahu. Sad imam dvoje djece o kojima moram brinut, a muz na brodu. Uzaaaas. Ne mogu docekat prvi pregled, tek 27.6.
    Jucer sam vidjela neku zenu s troje djece I pocela sam plakat😂

hvala 😊,mozda ti u ovoj nebu tak jako muka,u prvoj nisam ni znala da sam trudna,u ovoj itekako znam a vrucine i sparine ne pomazu,brzo ce to,s klincima vrijeme projuri...😅 i ja placem na zene s dvoje djece,stalno mi se vrti u glavi taman ovog uspavam ovaj se budi,oblaci ovog drugi jurca po kuci,jedva da prelazim 1 tromjesecje i vec sam na 100 muka 🤣

6/21 biokemijska
    9/22 +
    6/22 baby boy 🩵
    4/24 +
    Harmony low risk-stize curka 🩷

Skakavac
    12. Lipanj 2024. 13:35

Lip pozdrav svima :) 
    Kod mene situacija ista, a pregled 18.6. 
    Mučnine ne posustaju. Bila sam do ljekarne jer već nekoliko dana ne uzimam prenatal, računajući da mozda pospješuje mučnine.. čini mi se malo lakse ali mislim da su mučnine i pomoći nema. Svakako, danas sam otišla su ljekarnu, uzela novalac i pitala ima li sta za mučnine. Predlozila mi je Paxodin tablete. Namjena im je široka a među ostalim i za mučnine u trudnoći. Piju se dva puta po jedna dnevno, uz čašu vode. Kaže da s njima ima dobrih iskustava i da pokušam. Daj Bože makar malo da pomogne 😵‍💫 
    Od ostalih simptoma, rijeka stolica skoro svako jutro, što inače nije slučaj, mokrenje noću minimalno dvaput i naravno glavobolje. Vrime je kod nas katastrofa. Jutros pljusak, sada vruće da se živit ne može. 
    Eto toliko od mene, nadan se da Ce svima malo popustit tegobe i da će lito proći koliko može bolje ☺️E da, zab sam napisat ranije da neću pitati spol. Ima li još ko 😌

• hoyaa
    12. Lipanj 2024. 14:52

franka007

hoyaa

Cure ima li koja iskustva sa smanjenim simptomima da me malo utjesi? Vec od 4. tjedna krenule su mi mucnine, lagani grcevi, bol u grudima, osjetljivost na mirise, glad, gubitak energije. Sad sam u 7. tjednu i prekjucer nisam imala skoro nikakvih simptoma osim bolnih grudi. Jucer mi je opet bilo malo mucno, ali ni priblizno kao tijekom prosla 3 tjedna, te se smirilo kako sam se najela, lagane grceve sam isto imala i bolne grudi. Navecer sam uspjela cak i retainer (nocni aparatic) staviti bez da mi je islo na povracanje, sto u ova 3 tjedna nisam uspjela. Kad sam na poslu je okej, ali cim dodjem doma i legnem, odmah krenem osluskivati simptome. Po prirodi sam panicar, a sljedeci pregled imam tek 8.7., mislim da cu izluditi do onda. Je li koja od vas imala ovakvo smanjivanje simptoma ovako rano i da je sve ispalo u redu, ili da se narucim privatno na pregled da znam na cemu sam? 😬
    To je sve normalno, ja sad npr nemam nikakvih simptoma i super se osjećam, umor je skroz nestao, grudi povremeno bole i sl. Na početku mi se isto tako događalo, jedan dan bi imala sve simptome, od mučnine do jako bolnih grudi a drugi dan ništa, pa bi se opet sve vratilo za par dana i tako u krug. I dobro ti Tea kaže, ako si bas u strahu odi privatno na pregled da budes mirna, bolje nego da se stresiras.Aknes, kod mene kiša pada zadnjih par dana i bas uzivam i konačno sam ok…do neki dan su me užasne migrene mučile, bas radi promjene vremena, ali čim kiša padne super sam.

Hvala cure, danas sam malo pozitivnija jer opet imam mucnine, iako puno blaze, no dosta rano mi je pocelo pa moguce da se tijelo samo naviklo. Strpit cu se jos koji tjedan pa otici privatno na pregled ako jos budem zabrinuta, bojim se da ako odem sad i bude sve ok, jos je dugo do sljedeceg pregleda pa stignem jos svasta umisliti 😅

Lusylu
    12. Lipanj 2024. 16:12

Evo da se malo javim, u iscekivanju prvog pregleda 19.6. 
    Primjecujem nemoguci umor zadnjih par dana, sta god napravim moram spavat, dosla sam sa posla i odapavala 2 sata.
    Veliki sam kavopija kava ne ide nikako, imam problem sa razbuđivanjem ne znam što da pijem da me malo razbudi.
    Kroz jutro osjetim mucninu, ali ne povracam (budim se gladna al mi se u isto vrijeme gadi jest odma) cim pojedem lakse mi je sa mucninom. Ali sto mogu spavat ovo nemogu virovat😂
    I cicke su kao dvije bove, boli me spavanje na prsima, bole na dodir. Mucnina mi je pocela zadnjih par dana, do tada nisam imala taman sam 6tj 1dan danas.
    Prva mi je T pa mi sve pari pre intezivno, nadam se da necu povracat zbog posla i obaveza koje jos moram odradit. 
    I evo molim se svaki dan da pregled prode dobro! 🫶🏻

• franka007
    12. Lipanj 2024. 18:36

Lusylu

Evo da se malo javim, u iscekivanju prvog pregleda 19.6.
    Primjecujem nemoguci umor zadnjih par dana, sta god napravim moram spavat, dosla sam sa posla i odapavala 2 sata.
    Veliki sam kavopija kava ne ide nikako, imam problem sa razbuđivanjem ne znam što da pijem da me malo razbudi.
    Kroz jutro osjetim mucninu, ali ne povracam (budim se gladna al mi se u isto vrijeme gadi jest odma) cim pojedem lakse mi je sa mucninom. Ali sto mogu spavat ovo nemogu virovat😂
    I cicke su kao dvije bove, boli me spavanje na prsima, bole na dodir. Mucnina mi je pocela zadnjih par dana, do tada nisam imala taman sam 6tj 1dan danas.
    Prva mi je T pa mi sve pari pre intezivno, nadam se da necu povracat zbog posla i obaveza koje jos moram odradit.
    I evo molim se svaki dan da pregled prode dobro! 🫶🏻

Točno tako sam i ja bila na početku, nemogući umor, zaspala bi čim bi glavu spustila 😂 nije bilo dana da nisam popodne odspavala jer mi je tijelo jednostavno tražilo odmor, kavu sam prije pile po tri velike šalice dnevno a sad mi ne ide nikako…evo jučer sam si skuhala, reko ajd možda će sad ići pa bi bas probala, jedan gutljaj sam popila i ostavila 😂 isto i sa mučninama, nisam povraćala ali bi uglavnom krenulo ako sam gladna ili ako puno pojedem odjednom 😂
    Ja sam sebi od početka stvorila film u glavi da će sve biti dobro i trudim se uživati u svakom danu 🥰 mislim, nije naravno idealno, svakako bude al zato se i kaže drugo stanje 😂😂

• franka007
    12. Lipanj 2024. 18:38

hoyaa

franka007

hoyaa

Hvala cure, danas sam malo pozitivnija jer opet imam mucnine, iako puno blaze, no dosta rano mi je pocelo pa moguce da se tijelo samo naviklo. Strpit cu se jos koji tjedan pa otici privatno na pregled ako jos budem zabrinuta, bojim se da ako odem sad i bude sve ok, jos je dugo do sljedeceg pregleda pa stignem jos svasta umisliti 😅

Kužim skroz, tako sam i ja nekako razmišljala, kad odeš na pregled i vidiš da je sve ok bude lakše Al opet ne možeš svaki dan juriti na pregled da budes sigurna 😅 Al kažem, ako te bas bude mučilo bolje otići nego se stresirati i biti u strahu☺️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.