Zimske bebe 2024/2025 ❄️☃️🎄🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Teab1
    12. Lipanj 2024. 19:50

taman misla prestalo,i eto ga opet,povracala sve kaj sam pojela,odlucila sam da vise nikad necu jest 🤷

6/21 biokemijska
    9/22 +
    6/22 baby boy 🩵
    4/24 +
    Harmony low risk-stize curka 🩷

Lusylu
    12. Lipanj 2024. 20:49

franka007

Lusylu

Evo da se malo javim, u iscekivanju prvog pregleda 19.6.
    Primjecujem nemoguci umor zadnjih par dana, sta god napravim moram spavat, dosla sam sa posla i odapavala 2 sata.
    Veliki sam kavopija kava ne ide nikako, imam problem sa razbuđivanjem ne znam što da pijem da me malo razbudi.
    Kroz jutro osjetim mucninu, ali ne povracam (budim se gladna al mi se u isto vrijeme gadi jest odma) cim pojedem lakse mi je sa mucninom. Ali sto mogu spavat ovo nemogu virovat😂
    I cicke su kao dvije bove, boli me spavanje na prsima, bole na dodir. Mucnina mi je pocela zadnjih par dana, do tada nisam imala taman sam 6tj 1dan danas.
    Prva mi je T pa mi sve pari pre intezivno, nadam se da necu povracat zbog posla i obaveza koje jos moram odradit.
    I evo molim se svaki dan da pregled prode dobro! 🫶🏻
    Točno tako sam i ja bila na početku, nemogući umor, zaspala bi čim bi glavu spustila 😂 nije bilo dana da nisam popodne odspavala jer mi je tijelo jednostavno tražilo odmor, kavu sam prije pile po tri velike šalice dnevno a sad mi ne ide nikako…evo jučer sam si skuhala, reko ajd možda će sad ići pa bi bas probala, jedan gutljaj sam popila i ostavila 😂 isto i sa mučninama, nisam povraćala ali bi uglavnom krenulo ako sam gladna ili ako puno pojedem odjednom 😂
    Ja sam sebi od početka stvorila film u glavi da će sve biti dobro i trudim se uživati u svakom danu 🥰 mislim, nije naravno idealno, svakako bude al zato se i kaže drugo stanje 😂😂

Ma i ja sam nekako uvjerena da ce sve bit dobro, stvarno sam optimisticna i sritna! Jedva cekam pregled samo da mogu rec najuzem krugu ljudi, jer najrade bi rekla cilom svitu.🫶🏻☘️
    Ja si optimisticno skuham kavu svako jutro jer mi je to ritual, uzmem jedan guc i neide. Uzela sam divku danas pa cisto radi svog rituala probat cu sa njom.

lisa_
    12. Lipanj 2024. 20:52

Skakavac ja nisam htjela u pocetku znat spol pa sam na kraju u obje ipak saznala odma. Fora je iscekivati do samog kraja da vidis koji je spol. Voljela bi da mogu cekat ali ne mogu😂
    Hoyaa ja sam isla privatno kad sam bila previse panicna I dobro mi je doslo jer bi crkla da sam morala cekat 4 tjedna, a ja svakakve ideje po glavi. 

lisa_
    12. Lipanj 2024. 20:56

Lusylu

franka007

Lusylu

Primjecujem nemoguci umor zadnjih par dana, sta god napravim moram spavat, dosla sam sa posla i odapavala 2 sata.
    Veliki sam kavopija kava ne ide nikako, imam problem sa razbuđivanjem ne znam što da pijem da me malo razbudi.
    Kroz jutro osjetim mucninu, ali ne povracam (budim se gladna al mi se u isto vrijeme gadi jest odma) cim pojedem lakse mi je sa mucninom. Ali sto mogu spavat ovo nemogu virovat😂
    I cicke su kao dvije bove, boli me spavanje na prsima, bole na dodir. Mucnina mi je pocela zadnjih par dana, do tada nisam imala taman sam 6tj 1dan danas.
    Prva mi je T pa mi sve pari pre intezivno, nadam se da necu povracat zbog posla i obaveza koje jos moram odradit.
    Točno tako sam i ja bila na početku, nemogući umor, zaspala bi čim bi glavu spustila 😂 nije bilo dana da nisam popodne odspavala jer mi je tijelo jednostavno tražilo odmor, kavu sam prije pile po tri velike šalice dnevno a sad mi ne ide nikako…evo jučer sam si skuhala, reko ajd možda će sad ići pa bi bas probala, jedan gutljaj sam popila i ostavila 😂 isto i sa mučninama, nisam povraćala ali bi uglavnom krenulo ako sam gladna ili ako puno pojedem odjednom 😂
    Ja sam sebi od početka stvorila film u glavi da će sve biti dobro i trudim se uživati u svakom danu 🥰 mislim, nije naravno idealno, svakako bude al zato se i kaže drugo stanje 😂😂
    Ma i ja sam nekako uvjerena da ce sve bit dobro, stvarno sam optimisticna i sritna! Jedva cekam pregled samo da mogu rec najuzem krugu ljudi, jer najrade bi rekla cilom svitu.🫶🏻☘️
    Ja si optimisticno skuham kavu svako jutro jer mi je to ritual, uzmem jedan guc i neide. Uzela sam divku danas pa cisto radi svog rituala probat cu sa njom.

I ja bi svima na svijetu rekla, u nijednoj trudnoci nisam htjela reci svima kao sad.
    Ja se sad brinem sto idalje pijem kavu, ne smeta mi. U prijasnim trudnocama nisam mogla pomirisat cim sam saznala da sam trudna

nola95
    12. Lipanj 2024. 21:14

Cure držim fige da vam kava krene pasat opet, bude s vremenom sigurno! Ja si popijem sad jednu dnevno bez problema i svu promjenu napravi kaj se tiče razbuđivanja. Iako sam prije pila samo espresso sad sam na turskoj jer mi lakše padne na želudac. 
    Skakavac bila sam uvjerena da ću čekati za saznati spol do poroda jer mi je skroooz svejedno stvarno.. al neke stvari bi mi bilo lakše organizirati da znam spol prije, npr oblekica koju mi prijateljice pripremaju, pa kolica..tražim rabljena i primjetila sam da su sva “ženska” povoljnija tj ako su roze boje ili cvjetni uzorak..kolijevke za bebe isto! tak neke stvari koje sam i za prvo dijete pripremila puno prije poroda bih voljela i ovaj put imati sređene.. Pa ću ipak pitati za spol..ali inače mi je baš lijepa ta ideja sa čekanjem do poroda..🥰

28 pcos
    2020. vanmaterična/uklonjen jajovod
    2021. 👶💙
    10.4. +❤️🙏

Lusylu
    13. Lipanj 2024. 06:35

lisa_

Lusylu

franka007

Lusylu

I ja bi svima na svijetu rekla, u nijednoj trudnoci nisam htjela reci svima kao sad.
    Ja se sad brinem sto idalje pijem kavu, ne smeta mi. U prijasnim trudnocama nisam mogla pomirisat cim sam saznala da sam trudna

Ma nebi ja to uzela kao nesto za brinit se, svak nam govori i stalno citamo kako je svaka trudnoca za sebe mozda te ovo djete postedilo nerazbuđivanja i svida mu se kava😂

lisa_
    13. Lipanj 2024. 06:47

Lusylu hahah da, mozda beba bude kavopija na oca😂 nadam se da ce mi ova trudnoca potvrdit da znaju trudnoce bit razlicite🤞

Anica!
    13. Lipanj 2024. 07:56

Stigao nalaz Nifty-a, sve uredu !! Stiže curica  <3 <3

🙎🏻‍♀️95-sve ok, 🙎🏻‍♂️87- oligoasthenozoo -> normo
    1.icsi- 4/2023-Cito
    12 🥚- 7 blastocista - sve ❄️
    1. 12.06 - FET 2 ❄️, jedna odlična, druga loša - ❌
    2. 12.07. - FET 1 ❄️ - ❌
    09- histeroskopija - sve ok
    3. 06.10 - FET 1 ❄️- ❌
    30.10 scratching endometrija
    4. 24.11. - FET 1 ❄️ - ❌
    Kariogrami , trombofilija ✅✅
    5.veljača- FET ❄️ -❌
    Biopsija maternice ✅
    6. 09.04.24 -FET ❄️ - 7dpt ➕ - beta ⏳ 13dpt- 580, 15dnt - 1248

• Teab1
    13. Lipanj 2024. 08:40

lisa_

Lusylu hahah da, mozda beba bude kavopija na oca😂 nadam se da ce mi ova trudnoca potvrdit da znaju trudnoce bit razlicite🤞

meni definitno je 🤣,nisam ocekivala tolko siptoma 😅,kad su moji vidli uzv prvo je bilo to je cura,svekriva isto,muz gleda gleda i kaze to je decko 😅meni je tak svejedno kog cekamo do god je sve u najboljem redu al svakako bi htjela znat kog cekamo jer imam hrpu robice od sina pa da nemoram bezveze kupovat ak je decko,ak je cura onda cu mjenjat,sve frendice mi decke imaju 🤣.Neznam kak vi al mene zadnja dva dana stalno nes pika i bolucka i jutros se primim za trbuh i op mala izbocina,danas idem na harmony kad muz dojde,kolko ste cekale nalaze odprilike nakon vadenja?  S L sam cekala 8 dana nadam se da nebum pre dugo ove,al i s L su mi rekli da mi  ima cistu nakraju ispalo da se popiskio,glupi privatni ginekolozi. Anice cetitke na curkici,nek i dalje ljepo raste 😊

6/21 biokemijska
    9/22 +
    6/22 baby boy 🩵
    4/24 +
    Harmony low risk-stize curka 🩷

• curka2312
    13. Lipanj 2024. 11:23

Zenicee, da li je tko ima kao simptom “bol” u vagini, tj. osjecaj kao da je teška? 😅 ne znam kako drugacije objasniti

*rani spontani- 01.24

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.