Pozdrav svima :)
Pratim vas iz prikrajka 😌 Bogu hvala sta sve ide uredu kod svih.
Kod mene mučnine ne posustaju. Nisam pisala da pijem Almagea prenatal. Nesmotrenošću, nisam ih popila dva dana i imala sam osjećaj da su mi mučnine manje. Popila sam kad sam uspila i opet isto. Mislim da ću ići po neke druge. Pije li ih ko od vas?
U prvoj trudnoći pila sam novalac no puno sam čitala da i nije bas najkvalitetniji. Pojma nemam no stagod samo da mi ovo malo popusti. KatastrofaCula sam da nekima pomaze popiti prenatalne navecer prije spavanja umjesto ujutro, pa mozda da tako probate?
I meni je lakše navečer ih piti. Prije spavanja 🙌🏻
Ove sta mi je ginek dala, Almagea, piju se dvi na dan. Pa kako koji dan. Popila bi iza doručka i navečer. Evo ima dva dana nisam pila, nadan se da ne radim vele sta ne triba ali ne mogu nista od mučnina. Tila sam vidit jeli do toga. Otic cu po neke druge pa probat. Svima želim isčekivane plusiće i da sve ide po školski 😌
Cao cure, ako Bog da prikljucila bi vam se u grupu :). Aktivna sam bila na druge dvije teme, danas sam dobila nalaz bete od 187 na 9dnt, cekam kakvo ce biti duplanje pa UZ. Termin bi trebao biti sredinom februara, tako da jos knap stanem u ovu grupu, ako sve bude u redu 🤗. U potpisu vidite sve, mozete i zamisliti kako sad zivci igraju i kakvo je iscekivanje, ali rekla sam si biti sto pozitivnija i ovaj put paziti na sebe, ne raditi kao konj prosli put.
Od simptoma sad samo imam zatezanja dole svakakva i grcice i ledja ubise, malo kiselina i glavobolja, ali nista strasno 🤗
Dobrodošla, jedva sam cekala da nam se pridruzis.. 🤗🤗❤
Poslala sam ranije nego sam planirala :DUgl, bili smo kod ginića. Od subote to danas sam svašta vidjela. Prvo roza krv, pa spotting, pa crvena pa tamna… Gin me pregledao i situacija je sljedeća. Nismo sigurni da se dogodio pobočaj. U isto vrijeme ne vidi se ni gestacijska vrećica. Sluznica mi je zadebljana kao da se nešto događa (16-17 mm). Također, kaže da vidi dijeljenje stanica. Tako da ne isključuje trudnoću, samo da se dogodila kasnije no što smo mislili. Van sebe sam. Očekivala sam najgore, nisam si htjela dati lažnu nadu. Sutra idem vaditi betu pa ćemo vidjeti. Do tada mirujem i gutam knedle kada vidim trudnice, kolica i bebice kako šeću.Možda još nije sve gotovo!
Nadam se sutra dobrim vijestima.. 🤗 Koja sedmica wi?
Pozdrav svima :)
Pratim vas iz prikrajka 😌 Bogu hvala sta sve ide uredu kod svih.
Kod mene mučnine ne posustaju. Nisam pisala da pijem Almagea prenatal. Nesmotrenošću, nisam ih popila dva dana i imala sam osjećaj da su mi mučnine manje. Popila sam kad sam uspila i opet isto. Mislim da ću ići po neke druge. Pije li ih ko od vas?
U prvoj trudnoći pila sam novalac no puno sam čitala da i nije bas najkvalitetniji. Pojma nemam no stagod samo da mi ovo malo popusti. KatastrofaCula sam da nekima pomaze popiti prenatalne navecer prije spavanja umjesto ujutro, pa mozda da tako probate?
I meni je lakše navečer ih piti. Prije spavanja 🙌🏻Ove sta mi je ginek dala, Almagea, piju se dvi na dan. Pa kako koji dan. Popila bi iza doručka i navečer. Evo ima dva dana nisam pila, nadan se da ne radim vele sta ne triba ali ne mogu nista od mučnina. Tila sam vidit jeli do toga. Otic cu po neke druge pa probat.Svima želim isčekivane plusiće i da sve ide po školski 😌
Ja pijem Novalac i gin je rekao da imaju sve sto je potrebno. I pije se jedna pa mozes i samo navecer. Ili uzmi
Bilo koje od kojih se pije samo jedna dnevno.
Teab1 rodila sam 28.06. Bas mi je drago da se opet srecemo🤗 Nadam se samo da ce mi sve biti u redu, nikako docekati prvi pregled.
Sto se emocija tice ja inace placem na svasta, a sad je to prestrasno. Placem I kad djeci citam slikovnicu pa nesto bude dirljivo. Onda me one pocnu tjesit I suzama nema kraja😂
Pozdrav cure:)
Evo ugledala sam plusic I nadam se druzenju. Ovo mi je treca trudnoca I malo sam u panici. Ima li jos netko kome je ovo treca trudnoca? Sad me vise strah nego kad sam bila prva dva puta trudna. Ne znam kako cu docekati prvi pregleeeed. I ne mogu vjerovat da opet sve moram prolaziti treci puuutHej dobrodošla! Evo i meni je treća bebica na putu, ali četvrta trudnoća.. treća trudnoća završila missed ab.. totalno razumijem tvoj strah, ja paničarim vise nego prvi put kad ništa nisam znala… i da barem meni, al iščekivanje svakog sljedećeg pregleda je isto tako stresno kao i iščekivanje prvog… nekako mislim da kad počnem osjećat bebicu sa bude to ipak lakše al znam da ću sigurno maci razlog zašto paničariti 😂
Ajme super, nisam jedina s trecom trudnocom🥰 ma panika je ogromna. U jednom trenu sam van sebe od srece, a u drugom van sebe pd panike. I mislim se kako cu s 3 djece ispod 5 god. Muz mi nije doma pola godine zbog posla pa sam bas zabrinuta. Cure jos spavaju sa mnom, ne znam kako cu ih odvojit... ma sto problema😂
Teab1 rodila sam 28.06. Bas mi je drago da se opet srecemo🤗 Nadam se samo da ce mi sve biti u redu, nikako docekati prvi pregled.
Sto se emocija tice ja inace placem na svasta, a sad je to prestrasno. Placem I kad djeci citam slikovnicu pa nesto bude dirljivo. Onda me one pocnu tjesit I suzama nema kraja😂
🤣 sve jasno,gledam video na instacu smjesan video ja se rasplacem jer je dvoje djece,neki dan sam se rasplakala jer je peso izgubio igracku pandu u knjizi a moj L me gleda i kaze a mamaaa i zagrli me a ja jos vise u plac 🤣 btw i meni je pre drago da se srecemo,si ostala okej s kojom curom iz ljetnica?
6/21 biokemijska
9/22 +
6/22 baby boy 🩵
4/24 +
Harmony low risk-stize curka 🩷
Ja pijem novalac kao I u sve trudnoce. Mucnine mi jos nisu pocele, toga se bojim jer prve dvije sam imala grozne. Zasad su mi simptomi poceli isti kao I prije. Cekam jos malo da se poruznim I da potvrdim da je opet cura🥰
freyaa hvala ti! :) Zadnja M mi je bila 8.5. :)
to je onda kod tebe negdje 5 tt,ovisno kolko ti ciklusi traju
6/21 biokemijska
9/22 +
6/22 baby boy 🩵
4/24 +
Harmony low risk-stize curka 🩷
Sortiraj odgovore
Najstariji