Jutro zene, mene ne su cijelu noc budili grcevi po stomaku i dole i kod pubicne kosti, ajd sve nastavim spavat reko necu panicariti. Jutros se samo molim Bogu da ne dobijem kad ono, da izvinite, dijareja jaka. Nisam nista pojela sinoc sta bi moglo izazvati. Jel se ikome tako nesto desilo?
TTC 08/2021 👰32 🤵34
Biohemijska 10/22 Missed abortion 11ttc 03/23
03/24 ICSI (Puregon, Granillex, Ovitrelle, Cyclogest)01.04. ET ❌ 2❄️
04/24 FET, otkazan
05/24 FET 7dnt +, 9dnt beta 187, 11dnt 532, djecak 💙
Jutro zene, mene ne su cijelu noc budili grcevi po stomaku i dole i kod pubicne kosti, ajd sve nastavim spavat reko necu panicariti. Jutros se samo molim Bogu da ne dobijem kad ono, da izvinite, dijareja jaka. Nisam nista pojela sinoc sta bi moglo izazvati. Jel se ikome tako nesto desilo?
nije mi se desilo al me ni ne cudi,hormoni diviljaju kod tebe sad,nebi rekla da je zabrinjavajuce do god se ne ponavlja u vise navrata i ne gubis tekucine kao kod virusnih bolesti recimo
6/21 biokemijska
9/22 +
6/22 baby boy 🩵
4/24 +
Harmony low risk-stize curka 🩷
Jutro zene, mene ne su cijelu noc budili grcevi po stomaku i dole i kod pubicne kosti, ajd sve nastavim spavat reko necu panicariti. Jutros se samo molim Bogu da ne dobijem kad ono, da izvinite, dijareja jaka. Nisam nista pojela sinoc sta bi moglo izazvati. Jel se ikome tako nesto desilo?nije mi se desilo al me ni ne cudi,hormoni diviljaju kod tebe sad,nebi rekla da je zabrinjavajuce do god se ne ponavlja u vise navrata i ne gubis tekucine kao kod virusnih bolesti recimo
Puh, nadam se, pisala sam klinici. Juce sam i akne dobila neke odjednom, nadam se da je samo skok hormona, ali idalje imam grceve te jake 🫣. Hvala ti na odg 🤗
TTC 08/2021 👰32 🤵34
Biohemijska 10/22 Missed abortion 11ttc 03/23
03/24 ICSI (Puregon, Granillex, Ovitrelle, Cyclogest)01.04. ET ❌ 2❄️
04/24 FET, otkazan
05/24 FET 7dnt +, 9dnt beta 187, 11dnt 532, djecak 💙
Jutro zene, mene ne su cijelu noc budili grcevi po stomaku i dole i kod pubicne kosti, ajd sve nastavim spavat reko necu panicariti. Jutros se samo molim Bogu da ne dobijem kad ono, da izvinite, dijareja jaka. Nisam nista pojela sinoc sta bi moglo izazvati. Jel se ikome tako nesto desilo?nije mi se desilo al me ni ne cudi,hormoni diviljaju kod tebe sad,nebi rekla da je zabrinjavajuce do god se ne ponavlja u vise navrata i ne gubis tekucine kao kod virusnih bolesti recimoPuh, nadam se, pisala sam klinici. Juce sam i akne dobila neke odjednom, nadam se da je samo skok hormona, ali idalje imam grceve te jake 🫣. Hvala ti na odg 🤗
probaj danas sto vise mirovat,na kojem djelu te grci? koji si tt danas?
6/21 biokemijska
9/22 +
6/22 baby boy 🩵
4/24 +
Pozdrav curke!
Jedva stignem čitati, a pisati još manje. Dani nevjerojatno brzo lete.
Čestitam novim curama na plusicima, želim vam mirnu trudnoću! Čestitam i na dobrim pregledima!
.
Ja sam manje više ok. Odavno više ne mogu sakriti da sam trudna, sad imam pravi trudnicki trbuh 🥰 zadnjih dana me jako muče glavobolje i umor, umorna sam kao na početku 😅 svaki dan moram odspavati opet, navečer rano idem u krevet. Nadam se da je to bilo zbog promjene vremena i da će sada biti bolje.
Muči me i probava, što se nije događalo u prošloj trudnoći. Dobila sam hemoroide, nikako ih staviti pod kontrolu. Jedem voća, pijem vode, ali je svejedno problem s probavom. U ponedjeljak imam slijedeći pregled. Vadila sam opet krv zbog jetrenih enzima i sad su u granicama normale što je fantastično!
Mi jedva čekamo saznati spol iako smo oboje uvjereni da je curica. Ja sam i za prvu trudnoću odmah znala da je curica pa se nadam da će i sada biti tako 🥰
2022. baby girl ❤️🎀
2024. baby boy 💙🧸
OTP: 14.12.2024.
BikMik imala sam u ovoj trudnoći više puta proljev već. Isto kako opisuješ ti, bolio bi me trbuh navečer i onda grčevi ujutro i eto me na wcu. Grozno je i neugodno, ali prođe. Obično mi se dogodi jednom i kad prođe gotovo je. Pretpostavljam da je zbog neke namirnice možda koju više ne toleriram. Ili kombinacije nečeg? U svakom slučaju, držim fige da je kratka epizoda u pitanju i neponovilo se! 🤞🏻
28 pcos
2020. vanmaterična/uklonjen jajovod
2021. 👶💙
10.4. +❤️🙏
Curka sretno danas, neka te dočeka plus ko kuća 🫶
28 pcos
2021. 👶💙
10.4. +❤️🙏
Ja sam jučer proležala dan od siline umora. Znači nevjerojatno kako me napusti energija. Ponovno imam isti simptom ko u prvoj trudnoci, stvara mi se previše sline i moram pljuckati svako malo. Proci će valjda i to. Danas ko nova, a sva sreća jer je i malac posebno zaigran. Želim svima ugodan dan.🌞
28 pcos
2021. 👶💙
10.4. +❤️🙏
Ja sam jučer proležala dan od siline umora. Znači nevjerojatno kako me napusti energija. Ponovno imam isti simptom ko u prvoj trudnoci, stvara mi se previše sline i moram pljuckati svako malo. Proci će valjda i to. Danas ko nova, a sva sreća jer je i malac posebno zaigran. Želim svima ugodan dan.🌞
ja stalno slinim,osjecam se ko moj dvogodisnjak kad mu zubi idu i puna sam "vjetrova",moj gospon je jucer bio neuhvatljiv za sad je miran 😅,gledam ove nase tjedne i vecina nas je vec u tak ljepim sigurnim tjednima,nisu visoki al su sigurni,barem bi trebali bit ☺️neka nas je sto vise tu 😁
6/21 biokemijska
9/22 +
6/22 baby boy 🩵
4/24 +
Sortiraj odgovore
Najstariji