Zimske bebe 2024/2025 ❄️☃️🎄🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • BikMik
    11. Lipanj 2024. 12:44

bebolinka

BikMik

nola95

Bikmik čestitam, dobrodošla 🍀🥳 tipkale smo u lovcima na ovulacije, jako sam sretna radi tebe, neka se lijepo dupla beta i da bude mirna školska trudnoća 🫶
    Hvalaaa 🤗
    Kad je tebi bio prvi UZ? Jesi i ti imala grceve i probadanja oko 4. Sedmice? Sve nesto imam osjecaj kao da cu dobiti…
    Meni je isto tako bio osjećaj cijelo vrijeme, ne brini ☺️

Hvala 🤗

TTC 08/2021 👰32 🤵34
    Biohemijska 10/22 Missed abortion 11ttc 03/23
    03/24 ICSI (Puregon, Granillex, Ovitrelle, Cyclogest)01.04. ET ❌ 2❄️
    04/24 FET, otkazan
    05/24 FET 7dnt +, 9dnt beta 187, 11dnt 532, djecak 💙

• Teab1
    11. Lipanj 2024. 12:53

Eto me zene,super smo si,ljepo mu je skroz ima 5,33 cm i sve se uredno razvilo,idemo na more 🥳

6/21 biokemijska
    9/22 +
    6/22 baby boy 🩵
    4/24 +
    Harmony low risk-stize curka 🩷

nola95
    11. Lipanj 2024. 15:12

BikMik

nola95

Bikmik čestitam, dobrodošla 🍀🥳 tipkale smo u lovcima na ovulacije, jako sam sretna radi tebe, neka se lijepo dupla beta i da bude mirna školska trudnoća 🫶
    Hvalaaa 🤗
    Kad je tebi bio prvi UZ? Jesi i ti imala grceve i probadanja oko 4. Sedmice? Sve nesto imam osjecaj kao da cu dobiti…

Prvi mi je bio s manje od 5 tjedana, imala sam samo pozitivan test al htjela je potvrdit da nije vanmaterična opet. Ništa se nije vidjelo i poslala me provjerit betu. Nakon 4 dana opet pregled i tad se vidjela vrećica mala u maternici. Imala sam i grčenja i probadanja tad a imam ih tu i tamo i sad, tj svaki dan me il probode il zgrči. Iako tad su bili ti ko menstrualni grčevi naglašeniji. Možda sam se sad i malo opustila već pa ih ne osjećam ko tad jer nisam super fokusirana. Znala sam s termoforom pod leđima ići spavati jer mi je ublažavalo tu vrstu bolova. 

28 pcos
    2020. vanmaterična/uklonjen jajovod
    2021. 👶💙
    10.4. +❤️🙏

nola95
    11. Lipanj 2024. 15:14

Teab1

Eto me zene,super smo si,ljepo mu je skroz ima 5,33 cm i sve se uredno razvilo,idemo na more 🥳

Super!! Uživajte na moruu🥳🍀

28 pcos
    2020. vanmaterična/uklonjen jajovod
    2021. 👶💙
    10.4. +❤️🙏

• Teab1
    11. Lipanj 2024. 15:34

nola95

Teab1

Super!! Uživajte na moruu🥳🍀

ma joj ,idemo tek 1.7. ali bitna stavka je da mogu ic na more i da je sve uredu ☺️

6/21 biokemijska
    9/22 +
    6/22 baby boy 🩵
    4/24 +

kepolasica
    11. Lipanj 2024. 15:39

teab1 Bravo za tebe i mrvicu! :) Mi idemo 1.8. Tko zna što će biti sa nama do tada... Kada imate idući pregled? 
    tweetyca hvala ti za fige! 

• BikMik
    11. Lipanj 2024. 16:04

nola95

BikMik

nola95

Hvalaaa 🤗
    Prvi mi je bio s manje od 5 tjedana, imala sam samo pozitivan test al htjela je potvrdit da nije vanmaterična opet. Ništa se nije vidjelo i poslala me provjerit betu. Nakon 4 dana opet pregled i tad se vidjela vrećica mala u maternici. Imala sam i grčenja i probadanja tad a imam ih tu i tamo i sad, tj svaki dan me il probode il zgrči. Iako tad su bili ti ko menstrualni grčevi naglašeniji. Možda sam se sad i malo opustila već pa ih ne osjećam ko tad jer nisam super fokusirana. Znala sam s termoforom pod leđima ići spavati jer mi je ublažavalo tu vrstu bolova.

Ajd smirila si me hvala, sad me neka panika po prvi put za drugu betu sutra. Mislila sam da je mojih 187 dosta visoko za 9dnt, ali sad vidim da je nekao imao i skoro duplo od toga, znam da nije racionalno, ali dzaba 😅. Plus porodicni sumnja da imam hemophillus influenze, vuce vec  mjesec dana jaku upalu krajnika i puna sam slajma... 
    Drago mi je da svima dobro napreduju teudnoce 🤗❤️

TTC 08/2021 👰32 🤵34
    Biohemijska 10/22 Missed abortion 11ttc 03/23
    03/24 ICSI (Puregon, Granillex, Ovitrelle, Cyclogest)01.04. ET ❌ 2❄️
    04/24 FET, otkazan
    05/24 FET 7dnt +, 9dnt beta 187, 11dnt 532, djecak 💙

• Teab1
    11. Lipanj 2024. 16:20

kepolasica

teab1 Bravo za tebe i mrvicu! :) Mi idemo 1.8. Tko zna što će biti sa nama do tada… Kada imate idući pregled?
    tweetyca hvala ti za fige!

15.7. taman na pol mora pa cu morat putovat sim tam,al nema veze,s druge strane mali mi se razbolil jos je dobil neki osip po donjem djelu leda koji se siri tak da pedijatra moramo obavit,nije da panicarim al ruke perem svaki cas jer neznam jel povezano a bolescu ili koji bog je sas to odjednom 🤯

6/21 biokemijska
    9/22 +
    6/22 baby boy 🩵
    4/24 +

• hoyaa
    12. Lipanj 2024. 06:58

Cure ima li koja iskustva sa smanjenim simptomima da me malo utjesi? Vec od 4. tjedna krenule su mi mucnine, lagani grcevi, bol u grudima, osjetljivost na mirise, glad, gubitak energije. Sad sam u 7. tjednu i prekjucer nisam imala skoro nikakvih simptoma osim bolnih grudi. Jucer mi je opet bilo malo mucno, ali ni priblizno kao tijekom prosla 3 tjedna, te se smirilo kako sam se najela, lagane grceve sam isto imala i bolne grudi. Navecer sam uspjela cak i retainer (nocni aparatic) staviti bez da mi je islo na povracanje, sto u ova 3 tjedna nisam uspjela. Kad sam na poslu je okej, ali cim dodjem doma i legnem, odmah krenem osluskivati simptome. Po prirodi sam panicar, a sljedeci pregled imam tek 8.7., mislim da cu izluditi do onda. Je li koja od vas imala ovakvo smanjivanje simptoma ovako rano i da je sve ispalo u redu, ili da se narucim privatno na pregled da znam na cemu sam? 😬

• Teab1
    12. Lipanj 2024. 08:38

hoyaa

Cure ima li koja iskustva sa smanjenim simptomima da me malo utjesi? Vec od 4. tjedna krenule su mi mucnine, lagani grcevi, bol u grudima, osjetljivost na mirise, glad, gubitak energije. Sad sam u 7. tjednu i prekjucer nisam imala skoro nikakvih simptoma osim bolnih grudi. Jucer mi je opet bilo malo mucno, ali ni priblizno kao tijekom prosla 3 tjedna, te se smirilo kako sam se najela, lagane grceve sam isto imala i bolne grudi. Navecer sam uspjela cak i retainer (nocni aparatic) staviti bez da mi je islo na povracanje, sto u ova 3 tjedna nisam uspjela. Kad sam na poslu je okej, ali cim dodjem doma i legnem, odmah krenem osluskivati simptome. Po prirodi sam panicar, a sljedeci pregled imam tek 8.7., mislim da cu izluditi do onda. Je li koja od vas imala ovakvo smanjivanje simptoma ovako rano i da je sve ispalo u redu, ili da se narucim privatno na pregled da znam na cemu sam? 😬

nemas se kaj bojat po meni,ima tu cura skroz bez simptoma pa je sve okej,ja s prvim isto skoro nis simptoma nisam imala,normalno je da dodu i nestanu,ako si u strahu naruci se privatno,tak sam ja znala napravit da mi dusa bude mirna 

6/21 biokemijska
    9/22 +
    6/22 baby boy 🩵
    4/24 +

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.