Zimske bebe 2024/2025 ❄️☃️🎄🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • BikMik
    10. Lipanj 2024. 22:14

Freya, hvala ti, nadam se da ostajem do kraja 😊🤗
    Ja ni ne znam koliko mi je tacno sad, jer mi je transfer bio 01.06. na 24 dan ciklusa, imala sam bas kasnu ovulaciju, pa nikako da sracunam tacno ali mislim da je danas 4+0. Joj ovo cekanje do druge bete stvarno izludjuje, ali vjerujem da sve izludjuje kad imas traume 😅

TTC 08/2021 👰32 🤵34
    Biohemijska 10/22 Missed abortion 11ttc 03/23
    03/24 ICSI (Puregon, Granillex, Ovitrelle, Cyclogest)01.04. ET ❌ 2❄️
    04/24 FET, otkazan
    05/24 FET 7dnt +, 9dnt beta 187, 11dnt 532, djecak 💙

• BikMik
    10. Lipanj 2024. 22:14

I da, ja sam se odlucila na Femibion 1 za sad da uzimam, kako sam dobijala besplatno Femibion 0 ovih mjeseci, reko da nastavim.

TTC 08/2021 👰32 🤵34
    04/24 FET, otkazan

• Teab1
    10. Lipanj 2024. 22:39

BikMik

Ja ni ne znam koliko mi je tacno sad, jer mi je transfer bio 01.06. na 24 dan ciklusa, imala sam bas kasnu ovulaciju, pa nikako da sracunam tacno ali mislim da je danas 4+0. Joj ovo cekanje do druge bete stvarno izludjuje, ali vjerujem da sve izludjuje kad imas traume 😅

di si bila na transferu?  kad ti je sljedeca beta? i samo polako,sve ce to bit dobro sigurno,meni je doduse za sve uvijek sve dobro,al nema do pozitivnog stava 😊

6/21 biokemijska
    9/22 +
    6/22 baby boy 🩵
    4/24 +
    Harmony low risk-stize curka 🩷

• BikMik
    10. Lipanj 2024. 22:48

Teab1

BikMik

di si bila na transferu? kad ti je sljedeca beta? i samo polako,sve ce to bit dobro sigurno,meni je doduse za sve uvijek sve dobro,al nema do pozitivnog stava 😊

U Njemackoj sam ja, u srijedu opet idem. Sad me bas neki grcevi i probadanja uhvatili, bila sam preaktivna danas, nadam se da ne normalno jer imam osjecj kao da cu dobiti ..

TTC 08/2021 👰32 🤵34
    04/24 FET, otkazan

lisa_
    11. Lipanj 2024. 07:30

Teab1

lisa_

Teab1 rodila sam 28.06. Bas mi je drago da se opet srecemo🤗 Nadam se samo da ce mi sve biti u redu, nikako docekati prvi pregled.
    Sto se emocija tice ja inace placem na svasta, a sad je to prestrasno. Placem I kad djeci citam slikovnicu pa nesto bude dirljivo. Onda me one pocnu tjesit I suzama nema kraja😂
    🤣 sve jasno,gledam video na instacu smjesan video ja se rasplacem jer je dvoje djece,neki dan sam se rasplakala jer je peso izgubio igracku pandu u knjizi a moj L me gleda i kaze a mamaaa i zagrli me a ja jos vise u plac 🤣 btw i meni je pre drago da se srecemo,si ostala okej s kojom curom iz ljetnica?

A nisam ni sa kim ostala jer sam kratko pisala, bilo mi je jako lose u trudnoci. Kasnije onda nisam sve pohvatala. Nadam se da cu ovaj put biti dio grupe do kraja😊 I da ce mi sve biti lakse ovaj put.

• Teab1
    11. Lipanj 2024. 08:34

lisa_

Teab1

lisa_

Teab1 rodila sam 28.06. Bas mi je drago da se opet srecemo🤗 Nadam se samo da ce mi sve biti u redu, nikako docekati prvi pregled.
    Sto se emocija tice ja inace placem na svasta, a sad je to prestrasno. Placem I kad djeci citam slikovnicu pa nesto bude dirljivo. Onda me one pocnu tjesit I suzama nema kraja😂
    🤣 sve jasno,gledam video na instacu smjesan video ja se rasplacem jer je dvoje djece,neki dan sam se rasplakala jer je peso izgubio igracku pandu u knjizi a moj L me gleda i kaze a mamaaa i zagrli me a ja jos vise u plac 🤣 btw i meni je pre drago da se srecemo,si ostala okej s kojom curom iz ljetnica?
    A nisam ni sa kim ostala jer sam kratko pisala, bilo mi je jako lose u trudnoci. Kasnije onda nisam sve pohvatala. Nadam se da cu ovaj put biti dio grupe do kraja😊 I da ce mi sve biti lakse ovaj put.

i ja isto 😊,iskreno mi smo kasnije i presle na fb kad smo dogurale do nekih tjedana pa smo se maknile s foruma,bilo je puno puno jednostavnije za tipkat 

6/21 biokemijska
    9/22 +
    6/22 baby boy 🩵
    4/24 +

nola95
    11. Lipanj 2024. 10:14

Bikmik čestitam, dobrodošla 🍀🥳 tipkale smo u lovcima na ovulacije, jako sam sretna radi tebe, neka se lijepo dupla beta i da bude mirna školska trudnoća 🫶

28 pcos
    2020. vanmaterična/uklonjen jajovod
    2021. 👶💙
    10.4. +❤️🙏

nola95
    11. Lipanj 2024. 10:16

Cure kako podnosite vrućine? Prošli put sam bila debelo trudna po ljetu al bilo mi je lakše ipak..sad mi mučnine divljaju opet zadnjih par dana, pretpostavljam da je zbog visokih temperatura..🥵

28 pcos
    2020. vanmaterična/uklonjen jajovod
    2021. 👶💙
    10.4. +❤️🙏

• Teab1
    11. Lipanj 2024. 10:35

nola95

Cure kako podnosite vrućine? Prošli put sam bila debelo trudna po ljetu al bilo mi je lakše ipak..sad mi mučnine divljaju opet zadnjih par dana, pretpostavljam da je zbog visokih temperatura..🥵

ja isto danas povratila,4 dana mira i eto ga sad opet,tu u Zgu vec 2 dana neznas jel ti treba kisobran ili ne 😅 a sparina ubija

6/21 biokemijska
    9/22 +
    6/22 baby boy 🩵
    4/24 +

kepolasica
    11. Lipanj 2024. 10:54

Hej, cure. Evo mene sa vađenja bete. Bili su toliko dobri i pitali me jel' mi hitno treba nalaz. Objasnila sam im situaciju i za malo više od sat vremena sam mogla podići nalaz. 
    Današnja beta je bila 307,4 (osjećam se kao dijete od 6,5 kada naglašavam ,4 jer tih pola je jako važno)! :)Ginekolog kaže da je to dobra beta s obzirom na fazu u kojoj jesmo, tako da prekosutra idem opet vaditi. Nastavljam stavljati utrogestane i nadam se da uskoro krvi neće više biti. Dogodi se da ne curi satima, i onda opet. Ginekolog se nije nešto zabrinuo kad sam rekla da je jučer navečer opet bilo nešto krvi.  Smirenija sam i ja sada i vjerujem da će se u četvrtak poduplati. Klasa vječiti optimist!  

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.