Zenicee, da li je tko ima kao simptom “bol” u vagini, tj. osjecaj kao da je teška? 😅 ne znam kako drugacije objasniti
ne 😅 zna me probost al nemam osjecaj tezine
6/21 biokemijska
9/22 +
6/22 baby boy 🩵
4/24 +
Harmony low risk-stize curka 🩷
Stigao nalaz Nifty-a, sve uredu !! Stiže curica<3 <3
Čestitaam na dobrim nalazima i curki 🥳😍
28 pcos
2020. vanmaterična/uklonjen jajovod
2021. 👶💙
10.4. +❤️🙏
Zenicee, da li je tko ima kao simptom “bol” u vagini, tj. osjecaj kao da je teška? 😅 ne znam kako drugacije objasniti
Nešto slično meni bude , nije bol al neugoda koju bi opisala kao “težinu”..možda širenje maternice i pomicanje svega skupa dolje utječe na to..kod mene nije svaki dan ipak tako.., ako se bol pojačava možda bi trebali provjeriti da nije prehlada nečeg dolje il upala mjehura?
28 pcos
2020. vanmaterična/uklonjen jajovod
2021. 👶💙
10.4. +❤️🙏
Zenicee, da li je tko ima kao simptom “bol” u vagini, tj. osjecaj kao da je teška? 😅 ne znam kako drugacije objasnitiNešto slično meni bude , nije bol al neugoda koju bi opisala kao “težinu”..možda širenje maternice i pomicanje svega skupa dolje utječe na to..kod mene nije svaki dan ipak tako.., ako se bol pojačava možda bi trebali provjeriti da nije prehlada nečeg dolje il upala mjehura?
Hvalaa na odg🤗
Kasni mi 3 dana, ne usudim se napraviti test, danas je krenila ta nelagoda dolje, pa ne znam sto bih mislila, jer me to zna i pred mengu uloviti
*rani spontani- 01.24
Cestitam na urednom nalazu I curici🥳🥰 Jedva cekam dogurat do nifty da se barem malo opustim
Cestitammm 🩷🩷
Znaci imamo dvije Curke za sada 😍
Zenicee, da li je tko ima kao simptom “bol” u vagini, tj. osjecaj kao da je teška? 😅 ne znam kako drugacije objasnitiNešto slično meni bude , nije bol al neugoda koju bi opisala kao “težinu”..možda širenje maternice i pomicanje svega skupa dolje utječe na to..kod mene nije svaki dan ipak tako.., ako se bol pojačava možda bi trebali provjeriti da nije prehlada nečeg dolje il upala mjehura?
Hvalaa na odg🤗
Kasni mi 3 dana, ne usudim se napraviti test, danas je krenila ta nelagoda dolje, pa ne znam sto bih mislila, jer me to zna i pred mengu uloviti
ak ti kasni napravi,bit ces barem sigurna,jel imas jos kojih simptoma?
6/21 biokemijska
9/22 +
6/22 baby boy 🩵
4/24 +
Ako ne dobijem ni sutra onda cu napraviti, sumnjam ali se opet nadam🙏🏽
Bas i nemam neke simptome, prsa su me danas pocela malo boljeti ali na dodir, i trbuh ponekad osjetim, ali prolazno..
*rani spontani- 01.24
Bas i nemam neke simptome, prsa su me danas pocela malo boljeti ali na dodir, i trbuh ponekad osjetim, ali prolazno..
i mene su boljela samo na dodir na pocetku,sad ih nemrem taknut tak da je sve moguce,svakako javite rezultate 🙂
6/21 biokemijska
9/22 +
6/22 baby boy 🩵
4/24 +
Bas i nemam neke simptome, prsa su me danas pocela malo boljeti ali na dodir, i trbuh ponekad osjetim, ali prolazno..i mene su boljela samo na dodir na pocetku,sad ih nemrem taknut tak da je sve moguce,svakako javite rezultate 🙂
Hocu, drzite figee
*rani spontani- 01.24
Sortiraj odgovore
Najstariji