Zimske bebe 2024/2025 ❄️☃️🎄🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Teab1
    13. Lipanj 2024. 12:02

curka2312

Zenicee, da li je tko ima kao simptom “bol” u vagini, tj. osjecaj kao da je teška? 😅 ne znam kako drugacije objasniti

ne 😅 zna me probost al nemam osjecaj tezine

6/21 biokemijska
    9/22 +
    6/22 baby boy 🩵
    4/24 +
    Harmony low risk-stize curka 🩷

nola95
    13. Lipanj 2024. 12:06

Anica!

Stigao nalaz Nifty-a, sve uredu !! Stiže curica

<3 <3

Čestitaam na dobrim nalazima i curki 🥳😍

28 pcos
    2020. vanmaterična/uklonjen jajovod
    2021. 👶💙
    10.4. +❤️🙏

nola95
    13. Lipanj 2024. 12:09

curka2312

Zenicee, da li je tko ima kao simptom “bol” u vagini, tj. osjecaj kao da je teška? 😅 ne znam kako drugacije objasniti

Nešto slično meni bude , nije bol al neugoda koju bi opisala kao “težinu”..možda širenje maternice i pomicanje svega skupa dolje utječe na to..kod mene nije svaki dan ipak tako.., ako se bol pojačava možda bi trebali provjeriti da nije prehlada nečeg dolje il upala mjehura? 

28 pcos
    2020. vanmaterična/uklonjen jajovod
    2021. 👶💙
    10.4. +❤️🙏

• curka2312
    13. Lipanj 2024. 12:17

nola95

curka2312

Nešto slično meni bude , nije bol al neugoda koju bi opisala kao “težinu”..možda širenje maternice i pomicanje svega skupa dolje utječe na to..kod mene nije svaki dan ipak tako.., ako se bol pojačava možda bi trebali provjeriti da nije prehlada nečeg dolje il upala mjehura?

Hvalaa na odg🤗
    Kasni mi 3 dana, ne usudim se napraviti test, danas je krenila ta nelagoda dolje, pa ne znam sto bih mislila, jer me to zna i pred mengu uloviti

*rani spontani- 01.24

lisa_
    13. Lipanj 2024. 14:35

Anica!

<3 <3

Cestitam na urednom nalazu I curici🥳🥰 Jedva cekam dogurat do nifty da se barem malo opustim

bebolinka
    13. Lipanj 2024. 14:41

Anica!

<3 <3

Cestitammm 🩷🩷
    Znaci imamo dvije Curke za sada 😍

• Teab1
    13. Lipanj 2024. 15:26

curka2312

nola95

curka2312

Hvalaa na odg🤗
    Kasni mi 3 dana, ne usudim se napraviti test, danas je krenila ta nelagoda dolje, pa ne znam sto bih mislila, jer me to zna i pred mengu uloviti

ak ti kasni napravi,bit ces barem sigurna,jel imas jos kojih simptoma?

6/21 biokemijska
    9/22 +
    6/22 baby boy 🩵
    4/24 +

• curka2312
    13. Lipanj 2024. 17:37

Ako ne dobijem ni sutra onda cu napraviti, sumnjam ali se opet nadam🙏🏽
    Bas i nemam neke simptome, prsa su me danas pocela malo boljeti ali na dodir, i trbuh ponekad osjetim, ali prolazno..

*rani spontani- 01.24

• Teab1
    13. Lipanj 2024. 18:09

curka2312

Bas i nemam neke simptome, prsa su me danas pocela malo boljeti ali na dodir, i trbuh ponekad osjetim, ali prolazno..

i mene su boljela samo na dodir na pocetku,sad ih nemrem taknut tak da je sve moguce,svakako javite rezultate 🙂

6/21 biokemijska
    9/22 +
    6/22 baby boy 🩵
    4/24 +

• curka2312
    13. Lipanj 2024. 19:36

Teab1

curka2312

i mene su boljela samo na dodir na pocetku,sad ih nemrem taknut tak da je sve moguce,svakako javite rezultate 🙂

Hocu, drzite figee 

*rani spontani- 01.24

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.