Hej, cure. Evo mene sa vađenja bete. Bili su toliko dobri i pitali me jel' mi hitno treba nalaz. Objasnila sam im situaciju i za malo više od sat vremena sam mogla podići nalaz.
Današnja beta je bila 307,4 (osjećam se kao dijete od 6,5 kada naglašavam ,4 jer tih pola je jako važno)! :)Ginekolog kaže da je to dobra beta s obzirom na fazu u kojoj jesmo, tako da prekosutra idem opet vaditi. Nastavljam stavljati utrogestane i nadam se da uskoro krvi neće više biti. Dogodi se da ne curi satima, i onda opet. Ginekolog se nije nešto zabrinuo kad sam rekla da je jučer navečer opet bilo nešto krvi. Smirenija sam i ja sada i vjerujem da će se u četvrtak poduplati. Klasa vječiti optimist!
eto vidis kak je dobro bit u klasi optimista,odma sve neke ljepe vjesti,nek se u cet podupla i na konju si 😁
6/21 biokemijska
9/22 +
6/22 baby boy 🩵
4/24 +
Harmony low risk-stize curka 🩷
Cure kako podnosite vrućine? Prošli put sam bila debelo trudna po ljetu al bilo mi je lakše ipak..sad mi mučnine divljaju opet zadnjih par dana, pretpostavljam da je zbog visokih temperatura..🥵ja isto danas povratila,4 dana mira i eto ga sad opet,tu u Zgu vec 2 dana neznas jel ti treba kisobran ili ne 😅 a sparina ubija
A daaaaj nemoj mi to govorit. Ja sam mislila da ce nam sada stati povracanje :(
🧔37👧39
👫2008
🤵♂️👰3.2018.
👨👩👧 8.2018. ❤ R ❤
9.2023. spontani :(
+ 20.4.2024.
Teab1 rodila sam 28.06. Bas mi je drago da se opet srecemo🤗 Nadam se samo da ce mi sve biti u redu, nikako docekati prvi pregled.
Sto se emocija tice ja inace placem na svasta, a sad je to prestrasno. Placem I kad djeci citam slikovnicu pa nesto bude dirljivo. Onda me one pocnu tjesit I suzama nema kraja😂🤣 sve jasno,gledam video na instacu smjesan video ja se rasplacem jer je dvoje djece,neki dan sam se rasplakala jer je peso izgubio igracku pandu u knjizi a moj L me gleda i kaze a mamaaa i zagrli me a ja jos vise u plac 🤣 btw i meni je pre drago da se srecemo,si ostala okej s kojom curom iz ljetnica?A nisam ni sa kim ostala jer sam kratko pisala, bilo mi je jako lose u trudnoci. Kasnije onda nisam sve pohvatala. Nadam se da cu ovaj put biti dio grupe do kraja😊 I da ce mi sve biti lakse ovaj put.i ja isto 😊,iskreno mi smo kasnije i presle na fb kad smo dogurale do nekih tjedana pa smo se maknile s foruma,bilo je puno puno jednostavnije za tipkat
Bas mi je drago da ste ostale frendice😊
Tweetyca - Svašta sam vidjela. I rozo i crveno i smeđe. Sve sam to rekla ginu, pregledao me na sve načine na koje je mogao i ne vidi ništa. Ne znam...Palpirao mi je trbuh, napravio vaginalni pregled i uzv. teab1 - baš je ovo ludi tjedan bio. Osjećam se kao da sam propješačila pola Amerike. Toliko se psihički iscrpljeno osjećam. Stvarno sam mislila da je sve gotovo. I iako sam optimist, nisam se ovome nadala. Nikako. Sada laganini (iako sam živjela u iluziji aktivne trudnoće) dok mi ne kažu što mi je činiti. :D
Teab1 rodila sam 28.06. Bas mi je drago da se opet srecemo🤗 Nadam se samo da ce mi sve biti u redu, nikako docekati prvi pregled.
Sto se emocija tice ja inace placem na svasta, a sad je to prestrasno. Placem I kad djeci citam slikovnicu pa nesto bude dirljivo. Onda me one pocnu tjesit I suzama nema kraja😂🤣 sve jasno,gledam video na instacu smjesan video ja se rasplacem jer je dvoje djece,neki dan sam se rasplakala jer je peso izgubio igracku pandu u knjizi a moj L me gleda i kaze a mamaaa i zagrli me a ja jos vise u plac 🤣 btw i meni je pre drago da se srecemo,si ostala okej s kojom curom iz ljetnica?A nisam ni sa kim ostala jer sam kratko pisala, bilo mi je jako lose u trudnoci. Kasnije onda nisam sve pohvatala. Nadam se da cu ovaj put biti dio grupe do kraja😊 I da ce mi sve biti lakse ovaj put.i ja isto 😊,iskreno mi smo kasnije i presle na fb kad smo dogurale do nekih tjedana pa smo se maknile s foruma,bilo je puno puno jednostavnije za tipkatBas mi je drago da ste ostale frendice😊
a nissm sa svima,samo sa jednom curkom,s njom se i vidam i super smo si do danas 🙂Zene ja se spremam na pregled nervoza me pere na najace,srce mi iskace iz prsnog kosa 😅,zasto ovo nikad nije lakse 🤯
6/21 biokemijska
9/22 +
6/22 baby boy 🩵
4/24 +
Harmony low risk-stize curka 🩷
Bikmik čestitam, dobrodošla 🍀🥳 tipkale smo u lovcima na ovulacije, jako sam sretna radi tebe, neka se lijepo dupla beta i da bude mirna školska trudnoća 🫶
Hvalaaa 🤗
Kad je tebi bio prvi UZ? Jesi i ti imala grceve i probadanja oko 4. Sedmice? Sve nesto imam osjecaj kao da cu dobiti...
TTC 08/2021 👰32 🤵34
Biohemijska 10/22 Missed abortion 11ttc 03/23
03/24 ICSI (Puregon, Granillex, Ovitrelle, Cyclogest)01.04. ET ❌ 2❄️
04/24 FET, otkazan
05/24 FET 7dnt +, 9dnt beta 187, 11dnt 532, djecak 💙
Pozdrav cure,
Čitam vas ali nikako da tipkam😒
Dobrodošle sve nove Curke🩷
Bikmik čestitam, dobrodošla 🍀🥳 tipkale smo u lovcima na ovulacije, jako sam sretna radi tebe, neka se lijepo dupla beta i da bude mirna školska trudnoća 🫶Hvalaaa 🤗
Kad je tebi bio prvi UZ? Jesi i ti imala grceve i probadanja oko 4. Sedmice? Sve nesto imam osjecaj kao da cu dobiti…
Meni je isto tako bio osjećaj cijelo vrijeme, ne brini ☺️
Čestitam svima na plusićima i na lijepim vjestima!!Ja sam prvi put trudnica pa imam puno pitanja i nepoznanica.
Na zadnjem pregledu mi je gin dala uputnicu za nuhalni i kombinirani probir. Nuhalni kuzim, ali kombinirani mi meci, cula sam dosta oprečnih mišljenja. Može li mi netko objasniti što je to točno i dali bi to uopće išla raditi? NIPT cu napraviti sigurno
Sortiraj odgovore
Najstariji