Zimske bebe 2024/2025 ❄️☃️🎄🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    nola95
    10. Lipanj 2024. 12:12

Lisa čestitam i dobrodošla!🍀 mogu samo zamislit kak je u trećoj trudnoći uz dvoje malacaaa..meni ova druga trudnoća prolazi ko da sam u 5. brzini cijelo vrijeme, od buđenja do odlaska na spavanje.. a uvijek sam htjela puno djece i nadam se da ću moći/htjeti jednog dana za par godina opet biti trudna ipak hahha tak da od mene kapa dolje svim mama koje čekaju treće, četvrto,peto.. još s malom vremenskom razlikom između,svaka vam čast🙌🏻

28 pcos
    2020. vanmaterična/uklonjen jajovod
    2021. 👶💙
    10.4. +❤️🙏

• Aretat1
    10. Lipanj 2024. 15:35

Emocijeee, ja sam na pocetku bas bila nervozna na maksimum sad sam manje vise ok, i fizicki simptomi su malo slabiji grudi i dalje i mucnine pomalo umor kako kad jedan dan sam super drugi uzas 🤯

• BikMik
    10. Lipanj 2024. 17:28

Cao cure, ako Bog da prikljucila bi vam se u grupu :). Aktivna sam bila na druge dvije teme, danas sam dobila nalaz bete od 187 na 9dnt, cekam kakvo ce biti duplanje pa UZ. Termin bi trebao biti sredinom februara, tako da jos knap stanem u ovu grupu, ako sve bude u redu 🤗. U potpisu vidite sve, mozete i zamisliti kako sad zivci igraju i kakvo je iscekivanje, ali rekla sam si  biti sto pozitivnija i ovaj put paziti na sebe, ne raditi kao konj prosli put.
    Od simptoma sad samo imam zatezanja dole svakakva i grcice i ledja ubise, malo kiselina i glavobolja, ali nista strasno 🤗

TTC 08/2021 👰32 🤵34
    Biohemijska 10/22 Missed abortion 11ttc 03/23
    03/24 ICSI (Puregon, Granillex, Ovitrelle, Cyclogest)01.04. ET ❌ 2❄️
    04/24 FET, otkazan
    05/24 FET 7dnt +, 9dnt beta 187, 11dnt 532, djecak 💙

kepolasica
    10. Lipanj 2024. 18:19

Hej cure, imam mali update vezano za svoj slučaj.Prije toga želim čestitati novim plusićima! 

• Teab1
    10. Lipanj 2024. 18:22

BikMik

Cao cure, ako Bog da prikljucila bi vam se u grupu :). Aktivna sam bila na druge dvije teme, danas sam dobila nalaz bete od 187 na 9dnt, cekam kakvo ce biti duplanje pa UZ. Termin bi trebao biti sredinom februara, tako da jos knap stanem u ovu grupu, ako sve bude u redu 🤗. U potpisu vidite sve, mozete i zamisliti kako sad zivci igraju i kakvo je iscekivanje, ali rekla sam si biti sto pozitivnija i ovaj put paziti na sebe, ne raditi kao konj prosli put.
    Od simptoma sad samo imam zatezanja dole svakakva i grcice i ledja ubise, malo kiselina i glavobolja, ali nista strasno 🤗

svasta ste prosli,bas vam se divim na snazi ☺️,dobrodosla i nek si s nama do kraja 😊

6/21 biokemijska
    9/22 +
    6/22 baby boy 🩵
    4/24 +
    Harmony low risk-stize curka 🩷

kepolasica
    10. Lipanj 2024. 18:23

Poslala sam ranije nego sam planirala :D Ugl, bili smo kod ginića. Od subote to danas sam svašta vidjela. Prvo roza krv, pa spotting, pa crvena pa tamna... Gin me pregledao i situacija je sljedeća. Nismo sigurni da se dogodio pobočaj. U isto vrijeme ne vidi se ni gestacijska vrećica. Sluznica mi je zadebljana kao da se nešto događa (16-17 mm). Također, kaže da vidi dijeljenje stanica. Tako da ne isključuje trudnoću, samo da se dogodila kasnije no što smo mislili. Van sebe sam. Očekivala sam najgore, nisam si htjela dati lažnu nadu. Sutra idem vaditi betu pa ćemo vidjeti. Do tada mirujem i gutam knedle kada vidim trudnice, kolica i bebice kako šeću. Možda još nije sve gotovo! 

• Teab1
    10. Lipanj 2024. 18:23

kepolasica

Hej cure,imam mali update vezano za svoj slučaj.Prije toga želim čestitati novim plusićima!

slusamo,nadam se da su vjesti dobre 🙂

6/21 biokemijska
    9/22 +
    6/22 baby boy 🩵
    4/24 +

• Teab1
    10. Lipanj 2024. 18:25

kepolasica

Poslala sam ranije nego sam planirala :DUgl, bili smo kod ginića. Od subote to danas sam svašta vidjela. Prvo roza krv, pa spotting, pa crvena pa tamna… Gin me pregledao i situacija je sljedeća. Nismo sigurni da se dogodio pobočaj. U isto vrijeme ne vidi se ni gestacijska vrećica. Sluznica mi je zadebljana kao da se nešto događa (16-17 mm). Također, kaže da vidi dijeljenje stanica. Tako da ne isključuje trudnoću, samo da se dogodila kasnije no što smo mislili. Van sebe sam. Očekivala sam najgore, nisam si htjela dati lažnu nadu. Sutra idem vaditi betu pa ćemo vidjeti. Do tada mirujem i gutam knedle kada vidim trudnice, kolica i bebice kako šeću.Možda još nije sve gotovo!

drzim fige da ce se bit u najboljem redu  i da je beta odlicna sto sam sigurna da ce bit 

6/21 biokemijska
    9/22 +
    6/22 baby boy 🩵
    4/24 +

kepolasica
    10. Lipanj 2024. 18:30

Hvala ti, teab1! :) Nisam u prvoj trudnoći vadila betu, nadam se da će biti odmah sutra gotova. Ako ne, u srijedu ujutro ćemo znati više. :) 
    Kako si ti danas? Vidim da lakše dišeš i da su mučnine popustile. :) Držim ti fige sutra na pregledu! Nadam se da je ujutro i da ne moraš čekati popodne. :) 

• hoyaa
    10. Lipanj 2024. 18:56

lisa_ i BikMik dobrodosle i cestitam! Zelim vam da vam sve prođe u najboljem redu!
    kepolasica, drzim fige da sve bude okej, samo pozitivno.
    Ja danas nemam mucnine ni grceve bas pa me sad hvata panika zbog nestanka simptoma. A do jucer sam se zalila kako mi idu na zivce te mucnine i kad ce vise prestati. Nikad nije dobro 😅 rekla sam da se necu vise nikad zaliti ako se vrate simptomi. Ali kazu da je normalno da dodju i odu pa pokusavam biti pozitivna

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.