Pozdrav cure:)
Evo ugledala sam plusic I nadam se druzenju. Ovo mi je treca trudnoca I malo sam u panici. Ima li jos netko kome je ovo treca trudnoca? Sad me vise strah nego kad sam bila prva dva puta trudna. Ne znam kako cu docekati prvi pregleeeed. I ne mogu vjerovat da opet sve moram prolaziti treci puuut
Evo ugledala sam plusic I nadam se druzenju. Ovo mi je treca trudnoca I malo sam u panici. Ima li jos netko kome je ovo treca trudnoca? Sad me vise strah nego kad sam bila prva dva puta trudna. Ne znam kako cu docekati prvi pregleeeed. I ne mogu vjerovat da opet sve moram prolaziti treci puuut
tebi treca,ja nisam mogla vjerovat da to moram prolazit po drugi put 😅,cestitam na plusicu i nek je sve supac,ime mi je poznato,jesi bila na ljetnicama 2022?
6/21 biokemijska
9/22 +
6/22 baby boy 🩵
4/24 +
Harmony low risk-stize curka 🩷
Evo ugledala sam plusic I nadam se druzenju. Ovo mi je treca trudnoca I malo sam u panici. Ima li jos netko kome je ovo treca trudnoca? Sad me vise strah nego kad sam bila prva dva puta trudna. Ne znam kako cu docekati prvi pregleeeed. I ne mogu vjerovat da opet sve moram prolaziti treci puuuttebi treca,ja nisam mogla vjerovat da to moram prolazit po drugi put 😅,cestitam na plusicu i nek je sve supac,ime mi je poznato,jesi bila na ljetnicama 2022?
Jesam, vidim da si I ti rodila u 6 mj 2022🥰 prvo sam rodila u 11 mj 2020 I evo sad I treca bebica🙈
Pa ni ja drugi put nisam mogla vjerovat ali sam mislila da ce mi biti zadnji put. Sad panicarim 3 puta vise oko svega.
Evo ugledala sam plusic I nadam se druzenju. Ovo mi je treca trudnoca I malo sam u panici. Ima li jos netko kome je ovo treca trudnoca? Sad me vise strah nego kad sam bila prva dva puta trudna. Ne znam kako cu docekati prvi pregleeeed. I ne mogu vjerovat da opet sve moram prolaziti treci puuuttebi treca,ja nisam mogla vjerovat da to moram prolazit po drugi put 😅,cestitam na plusicu i nek je sve supac,ime mi je poznato,jesi bila na ljetnicama 2022?Jesam, vidim da si I ti rodila u 6 mj 2022🥰 prvo sam rodila u 11 mj 2020 I evo sad I treca bebica🙈
Pa ni ja drugi put nisam mogla vjerovat ali sam mislila da ce mi biti zadnji put. Sad panicarim 3 puta vise oko svega.
jesam jesam,bas smo sad koji dan proslavili rođač,kad si rodila? i ko bi reko da cemo se opet nac na istoj temi 🥰
6/21 biokemijska
9/22 +
6/22 baby boy 🩵
4/24 +
Zene kak ste s emocijama? naci ja placem na svaki bog,muz me gleda i sam pita opet neznas zasto places,a ja sva u suzama vicem a da😅,naci s L sam plakala jednom dvaput,ovo tu je svaka bozja sitnica
6/21 biokemijska
9/22 +
6/22 baby boy 🩵
4/24 +
Zene kak ste s emocijama? naci ja placem na svaki bog,muz me gleda i sam pita opet neznas zasto places,a ja sva u suzama vicem a da😅,naci s L sam plakala jednom dvaput,ovo tu je svaka bozja sitnica
Baš pisem drugarici gledam neki video na IG i placem 😅(nije ni tuzan)
🤣 to bezvezno plakanje mi ide na nerve 🤣 al zato sam vec 3 dana bez mucnina i povracanja tak da jeeej,sutra imam pregled pa sam na 100 nervi
6/21 biokemijska
9/22 +
6/22 baby boy 🩵
4/24 +
🤣 to bezvezno plakanje mi ide na nerve 🤣 al zato sam vec 3 dana bez mucnina i povracanja tak da jeeej,sutra imam pregled pa sam na 100 nervi
I ja imam sutra, već od sinoc me hvata panika.. Sretnoo da nam bude sve u najboljem redu.. 🥰
Mi se pratimo u svemu <3 i meni je jučer bio 3. dan bez riganja. Nadam se da je sada to to.Za curu koja je pitala za štikle ja sam se udala u štiklama. I na putu od vjenčanja do restorana u autu se preizula u čipkane starke. Vjenčanicu sam šivala po mjeri i bila je do poda kad sam u starkama, ali je imala kolut tako da sam bez beda i plesala i skakala do 6 ujutro bez da sam ju pogazila.
🧔37👧39
👫2008
🤵♂️👰3.2018.
👨👩👧 8.2018. ❤ R ❤
9.2023. spontani :(
+ 20.4.2024.
Hej dobrodošla! Evo i meni je treća bebica na putu, ali četvrta trudnoća.. treća trudnoća završila missed ab.. totalno razumijem tvoj strah, ja paničarim vise nego prvi put kad ništa nisam znala… i da barem meni, al iščekivanje svakog sljedećeg pregleda je isto tako stresno kao i iščekivanje prvog… nekako mislim da kad počnem osjećat bebicu sa bude to ipak lakše al znam da ću sigurno maci razlog zašto paničariti 😂
👧🩷 2017.
👦💙2020.
Sortiraj odgovore
Najstariji