Pozdrav svima :)
Pratim vas iz prikrajka 😌 Bogu hvala sta sve ide uredu kod svih.
Kod mene mučnine ne posustaju. Nisam pisala da pijem Almagea prenatal. Nesmotrenošću, nisam ih popila dva dana i imala sam osjećaj da su mi mučnine manje. Popila sam kad sam uspila i opet isto. Mislim da ću ići po neke druge. Pije li ih ko od vas?
U prvoj trudnoći pila sam novalac no puno sam čitala da i nije bas najkvalitetniji. Pojma nemam no stagod samo da mi ovo malo popusti. Katastrofa
Cure imam jedno pitanje, kakav je normalan iscjedak u trudnoci. Znaci ja sam imala svjetlo smedji, pa su mi uključiti utrogestan, neki dan sam imala to malo rozo, za šta misle da je ili kapilar ili hematom iscurio, ali prije kapilar. Medjutim sad imam malo bijelo malo kao svjetlo zuti kremasto.. Briseve sam radila prije nove godine uvijek su bili uredni.. izludit ce me ovo vise zuto, bijelo, smedje, rozo😌
Cure imam jedno pitanje, kakav je normalan iscjedak u trudnoci. Znaci ja sam imala svjetlo smedji, pa su mi uključiti utrogestan, neki dan sam imala to malo rozo, za šta misle da je ili kapilar ili hematom iscurio, ali prije kapilar. Medjutim sad imam malo bijelo malo kao svjetlo zuti kremasto.. Briseve sam radila prije nove godine uvijek su bili uredni.. izludit ce me ovo vise zuto, bijelo, smedje, rozo😌
Svjetlo zuti i bijeli,cak i prozirni iscjedak je skroz normalan al opet ovisi kako taj iscjedak izgleda,jel kremast,mrvicast...
6/21 biokemijska
9/22 +
6/22 baby boy 🩵
4/24 +
Harmony low risk-stize curka 🩷
Cure imam jedno pitanje, kakav je normalan iscjedak u trudnoci. Znaci ja sam imala svjetlo smedji, pa su mi uključiti utrogestan, neki dan sam imala to malo rozo, za šta misle da je ili kapilar ili hematom iscurio, ali prije kapilar. Medjutim sad imam malo bijelo malo kao svjetlo zuti kremasto.. Briseve sam radila prije nove godine uvijek su bili uredni.. izludit ce me ovo vise zuto, bijelo, smedje, rozo😌Svjetlo zuti i bijeli,cak i prozirni iscjedak je skroz normalan al opet ovisi kako taj iscjedak izgleda,jel kremast,mrvicast…
Kremast i nema ga puno, nekad je bijeli nekad svjetlo zuti, ali me sve brine, jedva čekam utorak i kontrolu
Kod mene mučnine ne posustaju. Nisam pisala da pijem Almagea prenatal. Nesmotrenošću, nisam ih popila dva dana i imala sam osjećaj da su mi mučnine manje. Popila sam kad sam uspila i opet isto. Mislim da ću ići po neke druge. Pije li ih ko od vas?
U prvoj trudnoći pila sam novalac no puno sam čitala da i nije bas najkvalitetniji. Pojma nemam no stagod samo da mi ovo malo popusti. Katastrofa
Cula sam da nekima pomaze popiti prenatalne navecer prije spavanja umjesto ujutro, pa mozda da tako probate?
U prvoj trudnoći pila sam novalac no puno sam čitala da i nije bas najkvalitetniji. Pojma nemam no stagod samo da mi ovo malo popusti. KatastrofaCula sam da nekima pomaze popiti prenatalne navecer prije spavanja umjesto ujutro, pa mozda da tako probate?
I meni je lakše navečer ih piti. Prije spavanja 🙌🏻
28 pcos
2020. vanmaterična/uklonjen jajovod
2021. 👶💙
10.4. +❤️🙏
Kad smo kod suplemenata i mucnine ja pijem tot hemu za nizak hemoglobin, umirem od nje jucer
Sam je povratila danas sam izdrzala. Zna li neko neki tako “brzi” preparat. A da nije kao tot
Hema
Cure imam jedno pitanje, kakav je normalan iscjedak u trudnoci. Znaci ja sam imala svjetlo smedji, pa su mi uključiti utrogestan, neki dan sam imala to malo rozo, za šta misle da je ili kapilar ili hematom iscurio, ali prije kapilar. Medjutim sad imam malo bijelo malo kao svjetlo zuti kremasto.. Briseve sam radila prije nove godine uvijek su bili uredni.. izludit ce me ovo vise zuto, bijelo, smedje, rozo😌Svjetlo zuti i bijeli,cak i prozirni iscjedak je skroz normalan al opet ovisi kako taj iscjedak izgleda,jel kremast,mrvicast…Kremast i nema ga puno, nekad je bijeli nekad svjetlo zuti, ali me sve brine, jedva čekam utorak i kontrolu
skroz normalno za trudnocu,meni je ili bjeli ili prozirni,ak nisi ziher svakak pitaj ginekologa
6/21 biokemijska
9/22 +
6/22 baby boy 🩵
4/24 +
Harmony low risk-stize curka 🩷
Cure imam jedno pitanje, kakav je normalan iscjedak u trudnoci. Znaci ja sam imala svjetlo smedji, pa su mi uključiti utrogestan, neki dan sam imala to malo rozo, za šta misle da je ili kapilar ili hematom iscurio, ali prije kapilar. Medjutim sad imam malo bijelo malo kao svjetlo zuti kremasto.. Briseve sam radila prije nove godine uvijek su bili uredni.. izludit ce me ovo vise zuto, bijelo, smedje, rozo😌Svjetlo zuti i bijeli,cak i prozirni iscjedak je skroz normalan al opet ovisi kako taj iscjedak izgleda,jel kremast,mrvicast…Kremast i nema ga puno, nekad je bijeli nekad svjetlo zuti, ali me sve brine, jedva čekam utorak i kontroluskroz normalno za trudnocu,meni je ili bjeli ili prozirni,ak nisi ziher svakak pitaj ginekologa
Hvala ti ❤️
Sortiraj odgovore
Najstariji