Zimske bebe 2024/2025 ❄️☃️🎄🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • aknes
    07. Lipanj 2024. 22:24

Teab1

ira119

Pozdrav cure,pisala sam ovdje prije 2 3 tjedna,danas samo javljam da nam srceko kuca 🙏

Super za srceko,sad polako dalje 😊

Meni je dan ludnica,L mi danas slavio 2 rodendan al proslava je tek sutra tako da smo danas bili iskljucivo u pripremama 🤯

pitanje kaj koristite ko zastitu protiv sunca? djecje kreme ili nase,s L sam bila trudna tokom zimskog perioda i rodila pocetkom 6 danas 2 god jel 🤣,pa mi nisu trebale zastitne kreme,sad ce mi sigurno trebat,za sinopen sam vec pitala i to mogu bez beda koristit,al taj S faktor neznam koji bi uzela,ideje?

Ja koristim iz Lidla neki kids sprey 50+spf i nikad mi curka nije izgorila. I od dm sundance dječji.

🧔37👧39
    👫2008
    🤵‍♂️👰3.2018.
    👨‍👩‍👧 8.2018. ❤ R ❤
    9.2023. spontani :(
    + 20.4.2024.

nola95
    07. Lipanj 2024. 23:02

Ja sam od zjaje uzela dječji 50 faktor i zadovoljna sam. U kremi je, mastan al se razmazuje.

28 pcos
    2020. vanmaterična/uklonjen jajovod
    2021. 👶💙
    10.4. +❤️🙏

kepolasica
    08. Lipanj 2024. 09:28

Jutro cure! 
    Čestitke svima na super pregledima. 

Mi smo imali jutros pravu dramu. U 4 ujutro sam se probudila sa rozikastim tragom i u mokraći je bilo rozikasto. Ja sam vidjela komadiće tamne, muž nije.  Otišli smo na hitnu ginekologiju i poslali su nas kući. Primarius nas nije htio ni pogledati kad je čuo da nisam trudna ni 5 tjedana. Rekao je bez da me vidio ili popričao sa mnom da je to menstruacija i da cu sada početi krvariti. Mene ništa ne boli. Jučer me kada sam se namještala na stolici, prošla bol kao munjica na desnoj strani. Više nema krvi zasad. Krvarila sam jednom i u prvoj trudnoći i dobila utrogestan. Sada nema nikoga da mi da. Pritom imam problem i sa hipotireozom i hashimotom. U ponedjeljak popodne imam prvi pregled. Ne znam sto cu do tada... Van sebe sam. Držite fige. Razmisljam da nazovem svog ginekologa na mobitel. Iako bi i on mogao reći da čekam prekosutra. 

kepolasica
    08. Lipanj 2024. 09:32

Zboravila sma napisati da sam nakon što sam to vidjela, odmah stavila ulozak i onda je izgledalo kao spotting. Baš su bile točkice. I sada više nema ništa... 

• Teab1
    08. Lipanj 2024. 09:51

kepolasica

Zboravila sma napisati da sam nakon što sam to vidjela, odmah stavila ulozak i onda je izgledalo kao spotting. Baš su bile točkice. I sada više nema ništa…

ak ti ista znaci,ja sam imala takvo krvarenje sa 4+2 trajalo 2 dana i nakon toga nista,dobro da te nije gledao jer bi sam hematom mogla razvit,ja ga dobila,doduse bio mali i nestao kak je beba narasala ga vise nema al sam jos uvijek na duphastonima,moguce da je implatacija,zene znaju do 10 tt imat implantaciju kolko sam svog dr shvatila,prati si situaciju al vjerujem da ce to sve bit okej

6/21 biokemijska
    9/22 +
    6/22 baby boy 🩵
    4/24 +
    Harmony low risk-stize curka 🩷

nora3001
    08. Lipanj 2024. 10:08

kepolasica

Jutro cure!
    Čestitke svima na super pregledima.

Mi smo imali jutros pravu dramu. U 4 ujutro sam se probudila sa rozikastim tragom i u mokraći je bilo rozikasto. Ja sam vidjela komadiće tamne, muž nije.Otišli smo na hitnu ginekologiju i poslali su nas kući. Primarius nas nije htio ni pogledati kad je čuo da nisam trudna ni 5 tjedana. Rekao je bez da me vidio ili popričao sa mnom da je to menstruacija i da cu sada početi krvariti. Mene ništa ne boli. Jučer me kada sam se namještala na stolici, prošla bol kao munjica na desnoj strani. Više nema krvi zasad. Krvarila sam jednom i u prvoj trudnoći i dobila utrogestan. Sada nema nikoga da mi da. Pritom imam problem i sa hipotireozom i hashimotom. U ponedjeljak popodne imam prvi pregled. Ne znam sto cu do tada… Van sebe sam. Držite fige. Razmisljam da nazovem svog ginekologa na mobitel. Iako bi i on mogao reći da čekam prekosutra.

Znam da ste pod stresom i najgore je u takvoj situaciji cekati.
    Ali s obzirom na tjedne ne mozete u dva dana do ponedjeljka nista poduzeti a ni sprjeciti.
    Zato su vas i poslali kuci.
    U ponedjeljak kad odete na redoviti pregled ginekologica Vam moze dati dufaston zbog tog krvarenja kao preventivu.
    Jedina opcija vezano za stres je da potrazite privatnika danas i odete provjerit prije ponedjeljka cisto zbog vas.
    Sretno

👩🏻34🧔🏻‍♂️31
    🗓️ 1 godinu se trudili👩🏻‍❤️‍👨🏻
    🏥prvi pregled 31.1.24.
    Drugi pregled 15.2.24. imamo❤️
    🩸25.12.2023.
    ➕18.01.2024.
    💊Teranova prednatal vitamini,othomol,novalac
    🩷🩷it’s a girl🩷🩷
    🩷Nora 3250g,50 cm,16:49🩷
    url=https://www.tickerfactory.com]

• ira119
    08. Lipanj 2024. 12:49

Meni je ovo prva trudnoca, i ja i decko smo jos uvijek pod šokom jer iskreno nismo planirali trenutno,pricali smo kako bi poceli raditi na bebici negdje iduce godine jer nam je vjencanje krajem 9 mj ove godine...Sad pitanje , jel se neka vjencala trudna u stiklama,ja kupila stikle prije nego sam saznala da sam trudna a predivne su i bas mi zao ne nosit ih a ne znam koliko cu moc izdrzat u njima 

• Teab1
    08. Lipanj 2024. 13:40

ira119

Meni je ovo prva trudnoca, i ja i decko smo jos uvijek pod šokom jer iskreno nismo planirali trenutno,pricali smo kako bi poceli raditi na bebici negdje iduce godine jer nam je vjencanje krajem 9 mj ove godine…Sad pitanje , jel se neka vjencala trudna u stiklama,ja kupila stikle prije nego sam saznala da sam trudna a predivne su i bas mi zao ne nosit ih a ne znam koliko cu moc izdrzat u njima

ovisi kakve 🤣,ja sam cesto u stiklama,bila sam i s prvim stalno u stiklama al sam uvijek imala tene sa sobom pa kad bi me noge pocele boljet sam se presvukla

6/21 biokemijska
    9/22 +
    6/22 baby boy 🩵
    4/24 +
    Harmony low risk-stize curka 🩷

nola95
    08. Lipanj 2024. 13:41

ira119

Meni je ovo prva trudnoca, i ja i decko smo jos uvijek pod šokom jer iskreno nismo planirali trenutno,pricali smo kako bi poceli raditi na bebici negdje iduce godine jer nam je vjencanje krajem 9 mj ove godine…Sad pitanje , jel se neka vjencala trudna u stiklama,ja kupila stikle prije nego sam saznala da sam trudna a predivne su i bas mi zao ne nosit ih a ne znam koliko cu moc izdrzat u njima

Ja sam..i plesala isto u njima..dva dana su mi zglobovi i stopala bili ko buhtle natečeni🤣 preporucam za obred i fotkanje i onda u nešto što udobnije se prebacit

28 pcos
    2020. vanmaterična/uklonjen jajovod
    2021. 👶💙
    10.4. +❤️🙏

• ira119
    08. Lipanj 2024. 13:46

ahha poprilicno visoke ali sam se svakako iza mislila prebaciti u nesto udobnije,bit cu u 22tj tada nadam se da cu izdrzati bar do crkve 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.