Freya jesam 😁Teab1 da mi nestane crkla bih 😂 i trcala ginekologu vjerovatno🤣 pa nestane kad se mice 🤣Ima smisla 😳😂 Gdje si to kupila?
u prvoj sam uzela u ljekarni,mas baby watcher a sad uzela isti al preko fb marketa
6/21 biokemijska
9/22 +
6/22 baby boy 🩵
4/24 +
Harmony low risk-stize curka 🩷
Tea ajmee preslatkooo😍 oh moram si to kupit, evo odlučila definitivno.. nekak bi voljela da moj malac čuje otkucaje iz trbuha, onako za bonding trenutak..pogotovo zato kaj me tražio da ide vidjet bebu i sav je sretan sa slikama s ultrazvuka iako je samo jedna razlučiva jer se puno micala.. mislila sam ga povesti na jedan pregled,al kad počnu biti preko trbuha, neću traumatizirat dijete 🤣🤣
28 pcos
2020. vanmaterična/uklonjen jajovod
2021. 👶💙
10.4. +❤️🙏
Tea ajmee preslatkooo😍 oh moram si to kupit, evo odlučila definitivno.. nekak bi voljela da moj malac čuje otkucaje iz trbuha, onako za bonding trenutak..pogotovo zato kaj me tražio da ide vidjet bebu i sav je sretan sa slikama s ultrazvuka iako je samo jedna razlučiva jer se puno micala.. mislila sam ga povesti na jedan pregled,al kad počnu biti preko trbuha, neću traumatizirat dijete 🤣🤣
moj mali kad sam mu to pokazala je digo majcu i reko ja bi 🤣 pa smo morali slusat srce 🤣 inace vodila sam ga na zadnji pregled kod privatnika,bio je muz pored njega cjelo vrijeme meni iznad glave,sve kaje reko mama odmara i wauuu 🤣
6/21 biokemijska
9/22 +
6/22 baby boy 🩵
4/24 +
Jutro cure! Prijavljujem 2 plusića, no dosta blijeda. Jedan je od jučer popodne, a drugi jutros u pet ujutro. :D Prva trudnoća mi je bila blizanačka i imala sam IZRAZITE simptome. Sjećam se da sam mužu govorila da ili sam trudna ili se raspadam. Tada sam imala i plus kao kuća. Danas mi je točno 4 tjedna od posljednje mjesečnice. Malo sam u strahu što nije jača linija. Uskoro zovem ginića, pa se nadam da će me poslati vaditi betu. I mantram si da je sve ok, dok se ne pokaže suprotno. Klasa optimist! Mučnina je i dalje prisutna, a kava (o kojoj sam bila ovisna) mi sada zvuči bljak.
Držite fige da se tipkamo do kraja!
Jutro cure! Prijavljujem 2 plusića, no dosta blijeda. Jedan je od jučer popodne, a drugi jutros u pet ujutro. :D Prva trudnoća mi je bila blizanačka i imala sam IZRAZITE simptome. Sjećam se da sam mužu govorila da ili sam trudna ili se raspadam. Tada sam imala i plus kao kuća. Danas mi je točno 4 tjedna od posljednje mjesečnice. Malo sam u strahu što nije jača linija. Uskoro zovem ginića, pa se nadam da će me poslati vaditi betu. I mantram si da je sve ok, dok se ne pokaže suprotno. Klasa optimist!Mučnina je i dalje prisutna, a kava (o kojoj sam bila ovisna) mi sada zvuči bljak.
Držite fige da se tipkamo do kraja!
cestitam na plusicima,ja sam prije ginica napravila jos 2 testa u razmaku 2 dana da vidim jel tamni,a nakon toga i betu al zato sto sam implatacijsko krvarenje zamjenila za krvarenje krvarenje 🤦 pa me dr jos i na betu poslao al nek je jer je beta bila supac
6/21 biokemijska
9/22 +
6/22 baby boy 🩵
4/24 +
Jutro cure! Prijavljujem 2 plusića, no dosta blijeda. Jedan je od jučer popodne, a drugi jutros u pet ujutro. :D Prva trudnoća mi je bila blizanačka i imala sam IZRAZITE simptome. Sjećam se da sam mužu govorila da ili sam trudna ili se raspadam. Tada sam imala i plus kao kuća. Danas mi je točno 4 tjedna od posljednje mjesečnice. Malo sam u strahu što nije jača linija. Uskoro zovem ginića, pa se nadam da će me poslati vaditi betu. I mantram si da je sve ok, dok se ne pokaže suprotno. Klasa optimist!Mučnina je i dalje prisutna, a kava (o kojoj sam bila ovisna) mi sada zvuči bljak.
Držite fige da se tipkamo do kraja!cestitam na plusicima,ja sam prije ginica napravila jos 2 testa u razmaku 2 dana da vidim jel tamni,a nakon toga i betu al zato sto sam implatacijsko krvarenje zamjenila za krvarenje krvarenje 🤦 pa me dr jos i na betu poslao al nek je jer je beta bila supac
Evo upravo sam zvala i rekli su mi da dođem u ponedjeljak popodne na kontrolu. Betu nisu spominjali. Prvo mi je rekla sestra, pa vi tek trebate dobiti. Ali moji ciklusi su nešto kraći (24,25 dana), pa mi sada već zaista kasni. :) Hvala ti puno! Lijepo je čuti da se sve sretno završilo i da bebač sada sretno raste!
Mamasite, pozdrav :)
Nije me bilo 100 godina, ali sad sam baaack. Jucer bio pregled. Sve ok, Bogu hvala. Beba veca za tjedsn dana.
Mučnine i povraćanje i dalje prisutne :( sad me počeo i želudac bolit :(
Imam glupe dnove i nocne more. Jos uvijek mogu spavat na trbuhu, ali vidim da uskoro necu moci.
Trbuh mi je ogroman, kao da sam 6. mj trudna. Ali vaga pokazuje kilu i pol manje nego na pocetku trudnoće. Od silnog povtaćanja. :(Nadalje, trebam informciju koliko se dobije plaće na komplikacijama? 70% ili? Radim u školi, edukscijski sam rehabilitator. I radila bih, ako budem mogla, do 1.11. Ali dr. me vec 3 puta pitala da mi otvori komplikacije jer imam više indikacija (godine!!!, trombofilija). Pa me sada zanima zna li netko kako to funkcionira. Hvaaaala <3
🧔37👧39
👫2008
🤵♂️👰3.2018.
👨👩👧 8.2018. ❤ R ❤
9.2023. spontani :(
+ 20.4.2024.
Mamasite, pozdrav :)
Nije me bilo 100 godina, ali sad sam baaack. Jucer bio pregled. Sve ok, Bogu hvala. Beba veca za tjedsn dana.
Mučnine i povraćanje i dalje prisutne :( sad me počeo i želudac bolit :(
Imam glupe dnove i nocne more. Jos uvijek mogu spavat na trbuhu, ali vidim da uskoro necu moci.
Trbuh mi je ogroman, kao da sam 6. mj trudna. Ali vaga pokazuje kilu i pol manje nego na pocetku trudnoće. Od silnog povtaćanja. :(Nadalje, trebam informciju koliko se dobije plaće na komplikacijama? 70% ili? Radim u školi, edukscijski sam rehabilitator. I radila bih, ako budem mogla, do 1.11. Ali dr. me vec 3 puta pitala da mi otvori komplikacije jer imam više indikacija (godine!!!, trombofilija). Pa me sada zanima zna li netko kako to funkcionira. Hvaaaala <3
Pozdrav,plaća na koplikacijama maksimalno iznosi 565 EUR, uzas!!!!"Naknada plaće tijekom privremene nesposobnosti za rad radi komplikacija u trudnoći iznosi 100% od osnovice za naknadu, s time da najviši mjesečni iznos tako utvrđene naknade plaće koja se isplaćuje na teret sredstava HZZO-a, ne može iznositi više od proračunske osnovice uvećane za 28%, odnosno 565 EUR/4.257,28 kuna, za puno radno vrijeme."
🙎🏻♀️95-sve ok, 🙎🏻♂️87- oligoasthenozoo -> normo
1.icsi- 4/2023-Cito
12 🥚- 7 blastocista - sve ❄️
1. 12.06 - FET 2 ❄️, jedna odlična, druga loša - ❌
2. 12.07. - FET 1 ❄️ - ❌
09- histeroskopija - sve ok
3. 06.10 - FET 1 ❄️- ❌
30.10 scratching endometrija
4. 24.11. - FET 1 ❄️ - ❌
Kariogrami , trombofilija ✅✅
5.veljača- FET ❄️ -❌
Biopsija maternice ✅
6. 09.04.24 -FET ❄️ - 7dpt ➕ - beta ⏳ 13dpt- 580, 15dnt - 1248
E cure koje ste imale preglede oko 11tt, jesu vam radili vaginalna UZV ili abdominalni?
Imam pregled u petak i bit cu 11+5, pa ne znam dal da vodim dijete s nama ili ne (nemamo je kome ostavit pa o tome ovisi i da li ce muz biti s nama)
Evo ja sam bila u pon na zadnjem pregledu ravno 12 tjedana i prvo je preko trbuha radila UZV, ali morala je i vaginalno jer beba nije bila dobro namještena za mjerenje nuhalnog nabora. Tak da ne znam kak bu kod vas, možda bude u poziciji da se ne treba vaginalno uopće.🤞🏻
28 pcos
2020. vanmaterična/uklonjen jajovod
2021. 👶💙
10.4. +❤️🙏
E cure koje ste imale preglede oko 11tt, jesu vam radili vaginalna UZV ili abdominalni?
Imam pregled u petak i bit cu 11+5, pa ne znam dal da vodim dijete s nama ili ne (nemamo je kome ostavit pa o tome ovisi i da li ce muz biti s nama)
Ja sam bila sam točno 12 tjedana i radila je vaginalni. Ne bih rekla da je uopće razmatrala abdominalni.
Sljedeći pregled mi je sa 15+6. Rekla je da se tada radi mjerenje trbuha i tako još neka mjerenja, ali mi nije odgovorila na pitanje kakav UZV će biti 🤷♀️😃
Dječak M 💙 10/2021
Dječak N 🩵 06.12.2024.
Hvala Ti što sam stvoren tako čudesno, što su djela Tvoja predivna! 💛
Sortiraj odgovore
Najstariji