Zimske bebe 2024/2025 ❄️☃️🎄🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Teab1
    05. Lipanj 2024. 16:43

Tratinčica12

tweetyca

E cure koje ste imale preglede oko 11tt, jesu vam radili vaginalna UZV ili abdominalni?
    Imam pregled u petak i bit cu 11+5, pa ne znam dal da vodim dijete s nama ili ne (nemamo je kome ostavit pa o tome ovisi i da li ce muz biti s nama)
    Ja sam bila sam točno 12 tjedana i radila je vaginalni. Ne bih rekla da je uopće razmatrala abdominalni.
    Sljedeći pregled mi je sa 15+6. Rekla je da se tada radi mjerenje trbuha i tako još neka mjerenja, ali mi nije odgovorila na pitanje kakav UZV će biti 🤷‍♀️😃

ja se sjecam da je meni u prosloj trudnoci tek nakon 15 tt radio abdominalno uzv,sve do tad vaginalno

6/21 biokemijska
    9/22 +
    6/22 baby boy 🩵
    4/24 +
    Harmony low risk-stize curka 🩷

• hoyaa
    05. Lipanj 2024. 17:21

Pozdrav svima i cestitke novim plusicima!
    Ja se javljam nakon prvog pregleda, prema velicini 4mm, ginekolog kaze 6+1 tjedan, lijepo se culo i srce kako kuca. Obavila sam i endokrinologa, dobila najnizu dozu euthyroxa jer je tsh 3.43. Pijem Novalac i vitamin d, mucnine ubijaju, moram jesti svaka 2 sata inace mi od gladi postane mucno, jucer sam povracala jer sam prekasno jela. Sljedeci pregled za mjesec dana, tad gin nudi i prenatalne testove - Nifty ili Veritas, ima li tko iskustva?

• Teab1
    05. Lipanj 2024. 17:54

hoyaa

Ja se javljam nakon prvog pregleda, prema velicini 4mm, ginekolog kaze 6+1 tjedan, lijepo se culo i srce kako kuca. Obavila sam i endokrinologa, dobila najnizu dozu euthyroxa jer je tsh 3.43. Pijem Novalac i vitamin d, mucnine ubijaju, moram jesti svaka 2 sata inace mi od gladi postane mucno, jucer sam povracala jer sam prekasno jela. Sljedeci pregled za mjesec dana, tad gin nudi i prenatalne testove - Nifty ili Veritas, ima li tko iskustva?

cestitke na srceku 😊 sta se tice testova,radila nifty s prvim sinom,sve je bilo okej,al zbog tudoh iskustava ovaj put cu odradit harmony jer je cjena ista,za veritas pojma nemam znam da je dost skupo al da vise toga ukljucuje u cijeni 

6/21 biokemijska
    9/22 +
    6/22 baby boy 🩵
    4/24 +

• franka007
    05. Lipanj 2024. 18:43

tweetyca

E cure koje ste imale preglede oko 11tt, jesu vam radili vaginalna UZV ili abdominalni?
    Imam pregled u petak i bit cu 11+5, pa ne znam dal da vodim dijete s nama ili ne (nemamo je kome ostavit pa o tome ovisi i da li ce muz biti s nama)

Ja sam bila prošli tjedan na pregledu i gledala me i vaginalno i preko trbuha, prokomentirala je da se vaginalno već skoro ništa i ne vidi i da je gledala tako jer sam imala krvarenje između pregleda…i pitala sam jel može muž ući sa mnom, pa me prvo pogledala vaginalno i onda je njega pozvala pa je gledala preko trbuha. I ja idem privatno na preglede 

• Aretat1
    05. Lipanj 2024. 19:00

Dobro

hoyaa

Dobrodoslaa, sretnuu i skolsku trudnocu ti zelim. Ja sam se narucila za Veritas premium. Nije nista skuplji od niftija astrucnjaci sa Harvarda  Su iza njega i jos pretezni svi ostali testovi trebaju 4% fetalne frakcije za dobivanje rezultata a dok Veritas treba svega 1 zarez nesto da ne trazim sad koliko tacno 🙈 Pa se moze vec od 10 nedelje raditi. Ja cu biti tacno 11 nedelja na dan uzorkovanja 

• Teab1
    05. Lipanj 2024. 19:29

Aretat1

Dobro

hoyaa

Dobrodoslaa, sretnuu i skolsku trudnocu ti zelim. Ja sam se narucila za Veritas premium. Nije nista skuplji od niftija astrucnjaci sa Harvarda Su iza njega i jos pretezni svi ostali testovi trebaju 4% fetalne frakcije za dobivanje rezultata a dok Veritas treba svega 1 zarez nesto da ne trazim sad koliko tacno 🙈 Pa se moze vec od 10 nedelje raditi. Ja cu biti tacno 11 nedelja na dan uzorkovanja

koja je cjena kod vas? tu je taj koji si ti uzela 670 eura ak se ne varam tak nes ,basic je 500€

6/21 biokemijska
    9/22 +
    6/22 baby boy 🩵
    4/24 +

• Aretat1
    05. Lipanj 2024. 19:40

Teab1

Aretat1

Dobro

hoyaa

Dobrodoslaa, sretnuu i skolsku trudnocu ti zelim. Ja sam se narucila za Veritas premium. Nije nista skuplji od niftija astrucnjaci sa Harvarda Su iza njega i jos pretezni svi ostali testovi trebaju 4% fetalne frakcije za dobivanje rezultata a dok Veritas treba svega 1 zarez nesto da ne trazim sad koliko tacno 🙈 Pa se moze vec od 10 nedelje raditi. Ja cu biti tacno 11 nedelja na dan uzorkovanja
    koja je cjena kod vas? tu je taj koji si ti uzela 670 eura ak se ne varam tak nes ,basic je 500€

Premium 779 eur A Basic 549 eur. Ja sam htjela basic ali onda me gin nagovorio kao ako vec dajem 600 mogu i 700 i eto. Mada mi je isto rekao da dosta starije trudnice ( ja imam 27 ) se odluce za Basic i bude ok

• Teab1
    05. Lipanj 2024. 20:13

Aretat1

Teab1

Aretat1

Dobro

hoyaa

Premium 779 eur A Basic 549 eur. Ja sam htjela basic ali onda me gin nagovorio kao ako vec dajem 600 mogu i 700 i eto. Mada mi je isto rekao da dosta starije trudnice ( ja imam 27 ) se odluce za Basic i bude ok

meni je to ultra skup

6/21 biokemijska
    9/22 +
    6/22 baby boy 🩵
    4/24 +

• Teab1
    05. Lipanj 2024. 20:15

pas mater 🤦 meni je to ultra skupo,dobro ja imam i klinca s pelenema jos uvijek,ja sam uzela harmony za 480 € i to mi je puno al opet bolje od amniocinteze i kombiniranog koji je cista statistika pa ak nes nevalja opet radit prenatalni 

6/21 biokemijska
    9/22 +
    6/22 baby boy 🩵
    4/24 +

• Aretat1
    05. Lipanj 2024. 21:00

Teab1

pas mater 🤦 meni je to ultra skupo,dobro ja imam i klinca s pelenema jos uvijek,ja sam uzela harmony za 480 € i to mi je puno al opet bolje od amniocinteze i kombiniranog koji je cista statistika pa ak nes nevalja opet radit prenatalni

I meni je uzela sam na rate iskreno. Moj nije u pelenama ali jeste u privatnom vrticu ( nije hir vec je u nasim grupama drzavnog po 50 djece na jednu vaspitacicu ) tako da razumijem sve i uzela sam na rate 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.