Joj ne znam za te watchere, prestanak disanja i ja svog jos provjeravam ima 4 godine 😂 Mislim da ja to ne bi mogla zamisli ne nadjem otkucaj odmah pa cne bi ja to mogla. Freya, ja sam rodjena u Sarajevu :) ❤️
Ovo sto se stomaka tice meni je ogroman isto se pitam sta je to?! Jeaam li debela ili ahahahah nmg ga ni uvuci vise u prvoj trudnoci u 5 mjesecu sam mogla proci kao “najela se” ovaj put imam osjecaj prvi dan nakon menstruacije da je porastao 😅 Tjesim se skupljena krv itd opusten trbusni zid od prvog djeteta 😅
Ovo sto se stomaka tice meni je ogroman isto se pitam sta je to?! Jeaam li debela ili ahahahah nmg ga ni uvuci vise u prvoj trudnoci u 5 mjesecu sam mogla proci kao “najela se” ovaj put imam osjecaj prvi dan nakon menstruacije da je porastao 😅 Tjesim se skupljena krv itd opusten trbusni zid od prvog djeteta 😅
da i ja se tak tjesim 🤣 trbuh mi zgleda ko da non stop jedem a ne jedem nista,ko neke baba sam,trbuh ogroman noge mrsave 🤣
6/21 biokemijska
9/22 +
6/22 baby boy 🩵
4/24 +
Harmony low risk-stize curka 🩷
Joj ne znam za te watchere, prestanak disanja i ja svog jos provjeravam ima 4 godine 😂 Mislim da ja to ne bi mogla zamisli ne nadjem otkucaj odmah pa cne bi ja to mogla.Freya, ja sam rodjena u Sarajevu :) ❤️
A pa blizu smo, ako kad budeš dolazila, slobodno se javi, nije daleko Sarajevo od Mostara.. 🥰
Joj ne znam za te watchere, prestanak disanja i ja svog jos provjeravam ima 4 godine 😂 Mislim da ja to ne bi mogla zamisli ne nadjem otkucaj odmah pa cne bi ja to mogla.Freya, ja sam rodjena u Sarajevu :) ❤️A pa blizu smo, ako kad budeš dolazila, slobodno se javi, nije daleko Sarajevo od Mostara.. 🥰
Ajde daj mi mail neki da ti napisem broj da ne pisem ga ovdje 😁 Kroz Mostar stalno prolazim kad idem u Sa
Joj ne znam za te watchere, prestanak disanja i ja svog jos provjeravam ima 4 godine 😂 Mislim da ja to ne bi mogla zamisli ne nadjem otkucaj odmah pa cne bi ja to mogla.Freya, ja sam rodjena u Sarajevu :) ❤️A pa blizu smo, ako kad budeš dolazila, slobodno se javi, nije daleko Sarajevo od Mostara.. 🥰Ajde daj mi mail neki da ti napisem broj da ne pisem ga ovdje 😁 Kroz Mostar stalno prolazim kad idem u Sa
eto na 10+2 na watcheru ulovila srceko 165 brzo nestane al je tu 🥰
6/21 biokemijska
9/22 +
6/22 baby boy 🩵
4/24 +
Freya jesam 😁Teab1 da mi nestane crkla bih 😂 i trcala ginekologu vjerovatno
Freya jesam 😁Teab1 da mi nestane crkla bih 😂 i trcala ginekologu vjerovatno
🤣 pa nestane kad se mice 🤣
6/21 biokemijska
9/22 +
6/22 baby boy 🩵
4/24 +
Freya jesam 😁Teab1 da mi nestane crkla bih 😂 i trcala ginekologu vjerovatno🤣 pa nestane kad se mice 🤣
Ima smisla 😳😂 Gdje si to kupila?
Sortiraj odgovore
Najstariji