Zimske bebe 2024/2025 ❄️☃️🎄🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Aretat1
    04. Lipanj 2024. 14:02

Joj ne znam za te watchere, prestanak disanja i ja svog jos provjeravam ima 4 godine 😂 Mislim da ja to ne bi mogla zamisli ne nadjem otkucaj odmah pa cne bi ja to mogla. Freya, ja sam rodjena u Sarajevu :) ❤️

• Aretat1
    04. Lipanj 2024. 14:05

Ovo sto se stomaka tice meni je ogroman isto se pitam sta je to?! Jeaam li debela ili ahahahah nmg ga ni uvuci vise u prvoj trudnoci u 5 mjesecu sam mogla proci kao “najela se” ovaj put imam osjecaj prvi dan nakon menstruacije da je porastao 😅 Tjesim se skupljena krv itd opusten trbusni zid od prvog djeteta 😅

• Teab1
    04. Lipanj 2024. 14:08

Aretat1

Ovo sto se stomaka tice meni je ogroman isto se pitam sta je to?! Jeaam li debela ili ahahahah nmg ga ni uvuci vise u prvoj trudnoci u 5 mjesecu sam mogla proci kao “najela se” ovaj put imam osjecaj prvi dan nakon menstruacije da je porastao 😅 Tjesim se skupljena krv itd opusten trbusni zid od prvog djeteta 😅

da i ja se tak tjesim 🤣 trbuh mi zgleda ko da non stop jedem a ne jedem nista,ko neke baba sam,trbuh ogroman noge mrsave 🤣

6/21 biokemijska
    9/22 +
    6/22 baby boy 🩵
    4/24 +
    Harmony low risk-stize curka 🩷

• freyaa
    04. Lipanj 2024. 14:41

Aretat1

Joj ne znam za te watchere, prestanak disanja i ja svog jos provjeravam ima 4 godine 😂 Mislim da ja to ne bi mogla zamisli ne nadjem otkucaj odmah pa cne bi ja to mogla.Freya, ja sam rodjena u Sarajevu :) ❤️

A pa blizu smo, ako kad budeš dolazila, slobodno se javi, nije daleko Sarajevo od Mostara.. 🥰

• Aretat1
    04. Lipanj 2024. 15:09

freyaa

Aretat1

Joj ne znam za te watchere, prestanak disanja i ja svog jos provjeravam ima 4 godine 😂 Mislim da ja to ne bi mogla zamisli ne nadjem otkucaj odmah pa cne bi ja to mogla.Freya, ja sam rodjena u Sarajevu :) ❤️
    A pa blizu smo, ako kad budeš dolazila, slobodno se javi, nije daleko Sarajevo od Mostara.. 🥰

Ajde daj mi mail neki da ti napisem broj da ne  pisem ga ovdje 😁 Kroz Mostar stalno prolazim kad idem u Sa

• freyaa
    04. Lipanj 2024. 15:15

Aretat1

freyaa

Aretat1

Ajde daj mi mail neki da ti napisem broj da ne pisem ga ovdje 😁 Kroz Mostar stalno prolazim kad idem u Sa

• Teab1
    04. Lipanj 2024. 16:25

eto na 10+2 na watcheru ulovila srceko 165 brzo nestane al je tu 🥰

6/21 biokemijska
    9/22 +
    6/22 baby boy 🩵
    4/24 +

• Aretat1
    04. Lipanj 2024. 18:42

Freya jesam 😁Teab1 da mi nestane crkla bih 😂 i trcala ginekologu vjerovatno 

• Teab1
    04. Lipanj 2024. 19:14

Aretat1

🤣 pa nestane kad se mice 🤣

6/21 biokemijska
    9/22 +
    6/22 baby boy 🩵
    4/24 +

• Aretat1
    04. Lipanj 2024. 19:26

Teab1

Aretat1

🤣 pa nestane kad se mice 🤣

Ima smisla 😳😂 Gdje si to kupila?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.