LusyLu čestitam i dobrodošla!🍀😊 i ja sam sa lovaca na ovulacije tu prešla, puno su mi pomogli savjeti od žena iz grupe da shvatim bolje vlastiti ciklus 🙌🏻 a betu izvadi ako ti se da, bude ti to smirilo misli malo do pregleda.. doktorica će ti dati uputnicu ili dvije odmah kak je meni moja pa izvadiš prvi put i u dva dana opet, rezultati brzo dođu..
Kuglica čestitke na dobrom pregledu, poseban je osjećaj vidjeti to malo aktivno srčeko 🥰
28 pcos
2020. vanmaterična/uklonjen jajovod
2021. 👶💙
10.4. +❤️🙏
Ja sam danas obavila pregled i sve je u redu s bebom al moram ići izvadit dodatno hormone štitnjače, nadam se da bude to okej. I posteljica je nisko, rekla je da se zasad ne postavljaju dijagnoze ali strogo bez odnosa do idućeg pregleda. Valjda bude se pomakla iz te pozicije, moram istražit više o tome jer nisam do sad.. u prvoj trudnoći su svi nalazi bili super i posteljica od početka na normalnom mjestu pa me brine sad ovo
28 pcos
2021. 👶💙
10.4. +❤️🙏
Kuglice bravo za super pregled ☺️nola bice to sve super,jos je rano za bilo kaj
6/21 biokemijska
9/22 +
6/22 baby boy 🩵
4/24 +
Harmony low risk-stize curka 🩷
Ja sam danas obavila pregled i sve je u redu s bebom al moram ići izvadit dodatno hormone štitnjače, nadam se da bude to okej. I posteljica je nisko, rekla je da se zasad ne postavljaju dijagnoze ali strogo bez odnosa do idućeg pregleda. Valjda bude se pomakla iz te pozicije, moram istražit više o tome jer nisam do sad.. u prvoj trudnoći su svi nalazi bili super i posteljica od početka na normalnom mjestu pa me brine sad ovo
Meni je isto dr rekla da je posteljica nisko ali da je još rano za te stvari, da ćemo pratiti. Rekla mi je da pijem još duphastone do idućeg pregleda pa ćemo onda vidjeti. I isto je rekla bez odnosa i da se pazim, vjerujem da će to sve biti ok 🙂
Ajme hvala cure utješile ste me..mislila sam Počet aktivnije s drugim tromjesečjem, Vratit se trčanju npr ali rekla mi je nikako dok ne vidimo na idućem pregledu kaj bude.. franka nadam se da bude i kod tebe na idućem pregledu drukčije stanje tj posteljica na pravom mjestu🍀🫶
28 pcos
2021. 👶💙
10.4. +❤️🙏
A pogledala sam nalaze napokon i vidim da je i glukoza i TSH u intervalu pa ne znam zakaj me šalje vaditi hormone..za glukozu je rekla da do 5,1 traže da bude a moja je 5,2 pa da ohladim sa slatkim Haha..tsh 3,61 piše al dobro draže mi je da je oprezna neg da neš propustimo..
28 pcos
2021. 👶💙
10.4. +❤️🙏
Cure, da li vi imate problema sa zeludcem, mene nekako boli, bez donata ne mogu, dosta i stucam.. strah me svega
Cure, da li vi imate problema sa zeludcem, mene nekako boli, bez donata ne mogu, dosta i stucam.. strah me svega
zna me bolit nakon povracanja al brzo prode tak da ne uzimam srcu
6/21 biokemijska
9/22 +
6/22 baby boy 🩵
4/24 +
Harmony low risk-stize curka 🩷
Kako ste trudniceee? Mi prije neki dan proslavili sinu 4 rodjendan ❤️ Kako brzo prodje 🥹U svoj frci jutroa se sjetim da sam prosle godine imala ureaplazmu. Sad me panika uhvatila sta ako je i sad imam 🥹 Cekam 17 pregled pa cu uraditi briseve i onda prenatalni. Jos 3 nedelje prvog trimestra 🎉
Cure, da li vi imate problema sa zeludcem, mene nekako boli, bez donata ne mogu, dosta i stucam.. strah me svegazna me bolit nakon povracanja al brzo prode tak da ne uzimam srcu
Ja ne povracam, imam potrebu ali jednostavno je mogu, i onda isto da se vrati ta kiselina, sve je ok dok ne jedem, primjetila sam da mi kruh bas bas smeta..
Sortiraj odgovore
Najstariji