Zimske bebe 2024/2025 ❄️☃️🎄🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • freyaa
    04. Lipanj 2024. 10:13

Aretat1

Kako ste trudniceee? Mi prije neki dan proslavili sinu 4 rodjendan ❤️ Kako brzo prodje 🥹U svoj frci jutroa se sjetim da sam prosle godine imala ureaplazmu. Sad me panika uhvatila sta ako je i sad imam 🥹 Cekam 17 pregled pa cu uraditi briseve i onda prenatalni. Jos 3 nedelje prvog trimestra 🎉

Sretan rodjendan 🥰.. Jesi li koristila terapiju za ureaplazmu? Ako jesi mislim da ce biti ok. 

• Aretat1
    04. Lipanj 2024. 10:19

freyaa

Aretat1

Kako ste trudniceee? Mi prije neki dan proslavili sinu 4 rodjendan ❤️ Kako brzo prodje 🥹U svoj frci jutroa se sjetim da sam prosle godine imala ureaplazmu. Sad me panika uhvatila sta ako je i sad imam 🥹 Cekam 17 pregled pa cu uraditi briseve i onda prenatalni. Jos 3 nedelje prvog trimestra 🎉
    Sretan rodjendan 🥰.. Jesi li koristila terapiju za ureaplazmu? Ako jesi mislim da ce biti ok.

Hvalaaa ❤️ 
    Jesam, ali ta bestija se zna vracati u nedogled zato sam se prepala, jer ni prosli put nisam simptome nikakve imala ali je uvijek bila u maloj koncentraciji pa valjda nije za brigu prije pregleda. Pitala sam kad sam tek ostala trudna za to ali nisu davali neki znacaj jer je lijeceno . Kako si ti? Blizi se i tvoj pregled? 

• freyaa
    04. Lipanj 2024. 10:33

Aretat1

freyaa

Aretat1

Hvalaaa ❤️
    Jesam, ali ta bestija se zna vracati u nedogled zato sam se prepala, jer ni prosli put nisam simptome nikakve imala ali je uvijek bila u maloj koncentraciji pa valjda nije za brigu prije pregleda. Pitala sam kad sam tek ostala trudna za to ali nisu davali neki znacaj jer je lijeceno . Kako si ti? Blizi se i tvoj pregled?

Ja mislim da je to ok, ali ponovit ces briseve i  na vrijeme reagivati čak i ako bude prisutna.. jos 7 dana i pregled, iako me hvata anksioznost, u ovim danima je prosli put srce prestalo da kuca, pa jedva cekam kontrolu, mislila sam otići i kod ove druge ali neće to sebi da radim vise.. 

kepolasica
    04. Lipanj 2024. 10:34

Pozdrav svima, mi se tek danas nadamo ugledati plusić i pridružiti vam se. Kasni mi mjesečnica što za mene baš nije uobičajeno. Čak otkako radimo na bebi je znala uraniti.  Ovaj mjesec je izostala, a ja sam iskoristila produženi vikend za popodnevni spavanac (nikada to ne radim, osim kada sam prvi put bila trudna). Kave pijem iz velikih šalica, sada jedva popijem malu. Jutros sam pila smuti i isto sam osjećala mučninu. Muči me i probava. 
    Nadam se da me osjećaj ne vara i da vam se popodne javljam sa plusom kao kuća. :) 
    Inače imamo sina od sedam godina, tako da iako ovo nije naš prvi rodeo, prošlo je toliko vremena da osjećam kao da je. P.S. listala sam malo što ste pisale. Čestitam svima na novim plusićima, pregledima i ulascima u nove,veće tjedne!Također, vidjela sam da su neke od vas željne paštete. Imate u Lidlu Vemondo namaz od luka. Rub pakiranja je žut. Druge boje su drugi okusi. Nalazi se u frižderu na dijelu s biljnim proizvodima i iznad šampinjona. :) Ni sama ne jedem paštetu i zaslugu pridajem baš tom namazu! Preeeefin je i neodoljivo podsjeća na paštetu, a puno je bolji! Eto, toliko od mene. Nadam se da se tipkamo vrlo brzo! 

• Aretat1
    04. Lipanj 2024. 10:51

freyaa

Aretat1

freyaa

Aretat1

Hvalaaa ❤️
    Ja mislim da je to ok, ali ponovit ces briseve i na vrijeme reagivati čak i ako bude prisutna.. jos 7 dana i pregled, iako me hvata anksioznost, u ovim danima je prosli put srce prestalo da kuca, pa jedva cekam kontrolu, mislila sam otići i kod ove druge ali neće to sebi da radim vise..

Ja se sjecam prije 4 godine dok sam citala drugi forum, zene su imale neke kucne doplere cujes otkucaje srca. Ali meni bi to bilo previse stresa. Znam kako ti je  meni je sada malo lakse jer prosla oba puta ne bi stigla cuti otkucaje. Pa sad mislim da ce biti ok 🙏 Ja isto ne znam ocu li izdrzati do 17 bez pregleda mozda odem privatno u medjuvremenu 😂

nola95
    04. Lipanj 2024. 11:00

freyaa

Cure, da li vi imate problema sa zeludcem, mene nekako boli, bez donata ne mogu, dosta i stucam.. strah me svega

Mene zna često bolit prije spavanja, još se nije sve smirilo sa mučninama i ostalim, mislim da imaju hormoni velikog utjecaja na sve to jer nikad prije problema sa želucem nikakvih..držim fige da prođe, probaj sa žličicom sode bikarbone razmućenom u čaši vode.🤞🏻

28 pcos
    2020. vanmaterična/uklonjen jajovod
    2021. 👶💙
    10.4. +❤️🙏

• freyaa
    04. Lipanj 2024. 11:05

kepolasica

Pozdrav svima,mi se tek danas nadamo ugledati plusić i pridružiti vam se. Kasni mi mjesečnica što za mene baš nije uobičajeno. Čak otkako radimo na bebi je znala uraniti. Ovaj mjesec je izostala, a ja sam iskoristila produženi vikend za popodnevni spavanac (nikada to ne radim, osim kada sam prvi put bila trudna). Kave pijem iz velikih šalica, sada jedva popijem malu. Jutros sam pila smuti i isto sam osjećala mučninu. Muči me i probava.
    Nadam se da me osjećaj ne vara i da vam se popodne javljam sa plusom kao kuća. :)
    Inače imamo sina od sedam godina, tako da iako ovo nije naš prvi rodeo, prošlo je toliko vremena da osjećam kao da je.P.S. listala sam malo što ste pisale. Čestitam svima na novim plusićima, pregledima i ulascima u nove,veće tjedne!Također, vidjela sam da su neke od vas željne paštete. Imate u Lidlu Vemondo namaz od luka. Rub pakiranja je žut. Druge boje su drugi okusi. Nalazi se u frižderu na dijelu s biljnim proizvodima i iznad šampinjona. :) Ni sama ne jedem paštetu i zaslugu pridajem baš tom namazu! Preeeefin je i neodoljivo podsjeća na paštetu, a puno je bolji!Eto, toliko od mene. Nadam se da se tipkamo vrlo brzo!

Sretno, ocekujemo plusic 🥰

nola95
    04. Lipanj 2024. 11:06

tweetyca

nola95

Ajme hvala cure utješile ste me..mislila sam Počet aktivnije s drugim tromjesečjem, Vratit se trčanju npr ali rekla mi je nikako dok ne vidimo na idućem pregledu kaj bude.. franka nadam se da bude i kod tebe na idućem pregledu drukčije stanje tj posteljica na pravom mjestu🍀🫶

Ne znam kako si radila u prvoj trudnoci ali ja bi zbilja izbjegla trcanje radi efekta koji ti ima na zdjelicu i donji dio ledja. Ti dijelovi tijela su ti vec pod pritiskom radi sirenja maternice i nosenja samog djeteta, trcanjem se to sve pogorsav

Tweetyca nije mi stvaralo probleme u prvoj trudnoći, dapače, to je aktivnost na koju mi je tijelo naviklo pa mi fali jako..naravno da prilagodim tempo i ne trčim distance kao inače ali ne mogu reći da mi šteti jer kažem, dugo sam u treningu te vrste.. ne bih krenula s trčanjem u trudnoći da nemam prethodnog iskustva, nit preporucam to hehe ima “nježnijih”aktivnosti za provoditi svakako za početnike :)

28 pcos
    2021. 👶💙
    10.4. +❤️🙏

• freyaa
    04. Lipanj 2024. 11:07

Aretat1

freyaa

Aretat1

freyaa

Aretat1

Hvalaaa ❤️
    Ja mislim da je to ok, ali ponovit ces briseve i na vrijeme reagivati čak i ako bude prisutna.. jos 7 dana i pregled, iako me hvata anksioznost, u ovim danima je prosli put srce prestalo da kuca, pa jedva cekam kontrolu, mislila sam otići i kod ove druge ali neće to sebi da radim vise..
    Ja se sjecam prije 4 godine dok sam citala drugi forum, zene su imale neke kucne doplere cujes otkucaje srca. Ali meni bi to bilo previse stresa. Znam kako ti je meni je sada malo lakse jer prosla oba puta ne bi stigla cuti otkucaje. Pa sad mislim da ce biti ok 🙏 Ja isto ne znam ocu li izdrzati do 17 bez pregleda mozda odem privatno u medjuvremenu 😂

Ja idem svakako privatno, kod nas u Mostaru ne svidja mi se državni, tj ima odličnih ljekara ali meni ponude neke tamo početnike jer inace ne idem tu.. Ja se mucim sa hematolozima, nece da mi uključe terapiju, ovdje su uzasni po tom pitanju, baš moraš imati neku veću mutaciju da bi ti dali.. 

nola95
    04. Lipanj 2024. 11:08

kepolasica

Pozdrav svima,mi se tek danas nadamo ugledati plusić i pridružiti vam se. Kasni mi mjesečnica što za mene baš nije uobičajeno. Čak otkako radimo na bebi je znala uraniti. Ovaj mjesec je izostala, a ja sam iskoristila produženi vikend za popodnevni spavanac (nikada to ne radim, osim kada sam prvi put bila trudna). Kave pijem iz velikih šalica, sada jedva popijem malu. Jutros sam pila smuti i isto sam osjećala mučninu. Muči me i probava.
    Inače imamo sina od sedam godina, tako da iako ovo nije naš prvi rodeo, prošlo je toliko vremena da osjećam kao da je.P.S. listala sam malo što ste pisale. Čestitam svima na novim plusićima, pregledima i ulascima u nove,veće tjedne!Također, vidjela sam da su neke od vas željne paštete. Imate u Lidlu Vemondo namaz od luka. Rub pakiranja je žut. Druge boje su drugi okusi. Nalazi se u frižderu na dijelu s biljnim proizvodima i iznad šampinjona. :) Ni sama ne jedem paštetu i zaslugu pridajem baš tom namazu! Preeeefin je i neodoljivo podsjeća na paštetu, a puno je bolji!Eto, toliko od mene. Nadam se da se tipkamo vrlo brzo!

Sretnoo, simptomi zvuče super🤞🏻😊🍀
    A i namaz od luka, njam! Probat ću svakako

28 pcos
    2021. 👶💙
    10.4. +❤️🙏

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.