Zimske bebe 2024/2025 ❄️☃️🎄🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    nola95
    06. Lipanj 2024. 16:07

Kod vas možda postoji šansa za ugovor za stalno ako se ne vrati žena, pisete da nema naznake još, možda se i otvori to radno mjesto prije ljeta pa vas uzmu i za stalno i onda vas čeka posao nakon porodiljnog. Pa ak je sve u redu, nije vam prestresno na poslu i možete izgurati do ljetnih praznika, možda da probate čuvati vašu malu tajnu 🤰😄

28 pcos
    2020. vanmaterična/uklonjen jajovod
    2021. 👶💙
    10.4. +❤️🙏

• franka007
    06. Lipanj 2024. 18:11

Cure jesam li to samo ja ili i vas živciraju ljudi sa stalno istim pitanjima: imaš li mučnine, znaš li što nosiš, jel ti se vidi trbuh, i sad evo novo je da su me već sad počeli pipkati i maziti po trbuhu, a ja ne da ne volim kad me netko dotakne samo nego to ne podnosim 🤣 znam da nisam predruštvena al brate mili pusti me i ne diraj me 🤣🤣

• Teab1
    06. Lipanj 2024. 18:19

franka007

Cure jesam li to samo ja ili i vas živciraju ljudi sa stalno istim pitanjima: imaš li mučnine, znaš li što nosiš, jel ti se vidi trbuh, i sad evo novo je da su me već sad počeli pipkati i maziti po trbuhu, a ja ne da ne volim kad me netko dotakne samo nego to ne podnosim 🤣 znam da nisam predruštvena al brate mili pusti me i ne diraj me 🤣🤣

prva trudnoca? mene su isto svi i sve zivcirali,pogotov kad me stara teta mazila po trbuhu a meni saka pumpa 😅🤦

6/21 biokemijska
    9/22 +
    6/22 baby boy 🩵
    4/24 +
    Harmony low risk-stize curka 🩷

• franka007
    06. Lipanj 2024. 18:35

Ma da, prva 😂 evo stvarno ne podnosim da me itko pipka, to je danas bila kap koja je prelila čašu 😂😂 

• franka007
    06. Lipanj 2024. 18:37

E i pitaju me dns jel mi se vidi trbuh, i kažem da imam inače skembu, sad je trbuh samo tvrdi i to je to…kao ok, i kasnije komentar - Al vidi ti se bas trbuh sada 😳 reko ne, samo sam debela i uvijek sam bila takva 🤣

nyssa_
    06. Lipanj 2024. 19:53

Pozdrav curke!
    Ja sam u cca 7. tjednu i na prvi pregled bih trebala u subotu. Danas mi se pojavio smeđi iscjedak uz blage bolove u trbuhu. Javila sam se ginici, ali radi tek sutra ujutro pa me zanima ako je neka imala sličnu situaciju? 

Naša srećica** 12/2021

• Teab1
    06. Lipanj 2024. 20:04

nyssa_

Pozdrav curke!
    Ja sam u cca 7. tjednu i na prvi pregled bih trebala u subotu. Danas mi se pojavio smeđi iscjedak uz blage bolove u trbuhu. Javila sam se ginici, ali radi tek sutra ujutro pa me zanima ako je neka imala sličnu situaciju?

a moze bit svasta i nista,ja bi na hitnu otisla sobzirom da je to vec 7 tt,moze bit hematom a moze bit i pocetak pobacaja tako da bolje sto prije pogledati

6/21 biokemijska
    9/22 +
    6/22 baby boy 🩵
    4/24 +
    Harmony low risk-stize curka 🩷

nola95
    06. Lipanj 2024. 20:45

Cure umirem od straha. Otvorila sam nalaze s E-građani od one provjere hormona i dijagnoza je “prijeteći pobačaj”. Dr mi je rekla da se javim čim dobim nalaze i sutra idem odma kod nje al ne znam dal da odem na hitnu još danas jer su nalazi od prekjucer 😭

28 pcos
    2021. 👶💙
    10.4. +❤️🙏

nola95
    06. Lipanj 2024. 20:49

Okej sad sam istražila malo pa sam se smirila, doslovno ima tema na forumu na tu temu😅 javim kak prođe sutra kod doktorice.. na samom nalazu nema “opaski” i sve je u intervalima, nadam se da sam pretjerano reagirala al kaj to stavljaju u dijagnozu majko mila 😮‍💨😮‍💨

28 pcos
    2021. 👶💙
    10.4. +❤️🙏

• aknes
    06. Lipanj 2024. 21:05

nola95

Okej sad sam istražila malo pa sam se smirila, doslovno ima tema na forumu na tu temu😅 javim kak prođe sutra kod doktorice.. na samom nalazu nema “opaski” i sve je u intervalima, nadam se da sam pretjerano reagirala al kaj to stavljaju u dijagnozu majko mila 😮‍💨😮‍💨

Ovo što si napisala u prošlom postu je strava i užas. 
    Ja bih, ziher, plakala od muke. Tak je meni dr. U 37 tt s 1. djetetom rekla "vidim infarkt posteljice." Na kraju je bilo sve ok. Samo se zbog toga otkrila moja trombofilija. Ipak, nekad mislim da nemaju sredinu i da razgovaraju s pacijentima ili kao da du totalni kreteni ili kao da su primarijusi.😯

🧔37👧39
    👫2008
    🤵‍♂️👰3.2018.
    👨‍👩‍👧 8.2018. ❤ R ❤
    9.2023. spontani :(
    + 20.4.2024.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.