Mene zna često bolit prije spavanja, još se nije sve smirilo sa mučninama i ostalim, mislim da imaju hormoni velikog utjecaja na sve to jer nikad prije problema sa želucem nikakvih..držim fige da prođe, probaj sa žličicom sode bikarbone razmućenom u čaši vode.🤞🏻
Ja inače imam problem sa tim, smeta mi masno, svasta nesto, odmah povracam, ali sad ne mogu da povratim vec mi stoji sve tu nekako i ne znam objasniti 🤣 pokusat cu I tako, hvala ti
Vidjela sam na aliju reklamu za kućni dopler tj ispada mi stalno jer eto, znaju da sam trudna vjerojatno i prije mene, ah ti algoritmi..mislim da je oko 150 kn i da sam znala za to u prvoj trudnoći kupila bi ga sigurno 🤣 čak i sad da me nešto zabrine, zašto ne, zvuci baš umirujuće činjenica da možeš kod kuće sam pronaći otkucaje.. jel ima tko iskustva?
28 pcos
2020. vanmaterična/uklonjen jajovod
2021. 👶💙
10.4. +❤️🙏
Vidjela sam na aliju reklamu za kućni dopler tj ispada mi stalno jer eto, znaju da sam trudna vjerojatno i prije mene, ah ti algoritmi..mislim da je oko 150 kn i da sam znala za to u prvoj trudnoći kupila bi ga sigurno 🤣 čak i sad da me nešto zabrine, zašto ne, zvuci baš umirujuće činjenica da možeš kod kuće sam pronaći otkucaje.. jel ima tko iskustva?
Citala sam za to, ali to tek kasnije u trudnoci, nekad 17-18 tjedan..
Cao mamiceee❤️
Meni su napokon prestale mučnine pa se punooo bolje osjećam ☺️
Čekam 17.6 da vidimo da li će raditi aminocintezu i takooo
Evo da se i ja malo javim
Mučnine 9.5/10 znaci katastrofa. Nista ne pomaze. Jedem jer sam gladna i nista mi ne paše. Vise ni sama ne znam sta radit. Ne mogu normalno funkcionirat, osjecan se ajme. Podrigujem ko blesava, a i ležanje mi je ajme jer mi ne paše nista osim desnog boka
To je za ne virovat. Isto ko i prva trudnoća samo sta sada nisam sama, skoro četverogodišnjak mi drzi tempo. 😵💫😅
Nadam se da Ce svima proc boljke i da Ce biti pluseva koji se iščekuju🥰
Kako ste trudniceee? Mi prije neki dan proslavili sinu 4 rodjendan ❤️ Kako brzo prodje 🥹
U svoj frci jutroa se sjetim da sam prosle godine imala ureaplazmu. Sad me panika uhvatila sta ako je i sad imam 🥹 Cekam 17 pregled pa cu uraditi briseve i onda prenatalni. Jos 3 nedelje prvog trimestra 🎉
Sretan rodjendan 🥰.. Jesi li koristila terapiju za ureaplazmu? Ako jesi mislim da ce biti ok.
Hvalaaa ❤️
Jesam, ali ta bestija se zna vracati u nedogled zato sam se prepala, jer ni prosli put nisam simptome nikakve imala ali je uvijek bila u maloj koncentraciji pa valjda nije za brigu prije pregleda. Pitala sam kad sam tek ostala trudna za to ali nisu davali neki znacaj jer je lijeceno . Kako si ti? Blizi se i tvoj pregled?
Ja mislim da je to ok, ali ponovit ces briseve i na vrijeme reagivati čak i ako bude prisutna.. jos 7 dana i pregled, iako me hvata anksioznost, u ovim danima je prosli put srce prestalo da kuca, pa jedva cekam kontrolu, mislila sam otići i kod ove druge ali neće to sebi da radim vise..
Ja se sjecam prije 4 godine dok sam citala drugi forum, zene su imale neke kucne doplere cujes otkucaje srca. Ali meni bi to bilo previse stresa. Znam kako ti je meni je sada malo lakse jer prosla oba puta ne bi stigla cuti otkucaje. Pa sad mislim da ce biti ok 🙏 Ja isto ne znam ocu li izdrzati do 17 bez pregleda mozda odem privatno u medjuvremenu 😂
watcher je zakon stvar,imam ga trenutno i cekam samo 11 tjedna pa da pozdravim svog bebana ili bebanicu 🥰
6/21 biokemijska
9/22 +
6/22 baby boy 🩵
4/24 +
Harmony low risk-stize curka 🩷
Apropo doplera, ja bi vjer umirala od brige svaki dan. 😐 Bas u proslojj trudnoći, nakon poroda, nekoliko mama je imalo nekakav uređaj da detekciju prestanka disanja tako nesto. Rekla sam i tada da to nikako ne bih mogla drzat ispod krevetića, ne daj bože nekakve smetnje u radu aparata...mislim da bi umrla od straha. Kad sta, jednoj mami se u noći aparat oglasija, malena je stvarno prestala disati. Na sreću, sve je proslo dobro ali evo njima je bilo od velikog značaja.
sad vidim da pitas 🤣 imam ja imala i u 1 trudnoci zivi spas kazem ti sam se useres dok ne pogodis otkucaje al kad ih nades znas da je to to
6/21 biokemijska
9/22 +
6/22 baby boy 🩵
4/24 +
Apropo doplera, ja bi vjer umirala od brige svaki dan. 😐 Bas u proslojj trudnoći, nakon poroda, nekoliko mama je imalo nekakav uređaj da detekciju prestanka disanja tako nesto. Rekla sam i tada da to nikako ne bih mogla drzat ispod krevetića, ne daj bože nekakve smetnje u radu aparata…mislim da bi umrla od straha. Kad sta, jednoj mami se u noći aparat oglasija, malena je stvarno prestala disati. Na sreću, sve je proslo dobro ali evo njima je bilo od velikog značaja.
taj aparat ni ja nebi mogla imat,meni je to zivi uzas,pa pol noci bi provela budna samo bi osluskivala,to i ovak radim bez aparata a ima mi 2 godine 😅
6/21 biokemijska
9/22 +
6/22 baby boy 🩵
4/24 +
Evo da se i ja malo javim
Mučnine 9.5/10 znaci katastrofa. Nista ne pomaze. Jedem jer sam gladna i nista mi ne paše. Vise ni sama ne znam sta radit. Ne mogu normalno funkcionirat, osjecan se ajme. Podrigujem ko blesava, a i ležanje mi je ajme jer mi ne paše nista osim desnog boka
To je za ne virovat. Isto ko i prva trudnoća samo sta sada nisam sama, skoro četverogodišnjak mi drzi tempo. 😵💫😅
Nadam se da Ce svima proc boljke i da Ce biti pluseva koji se iščekuju🥰
Bas mi je zao skakavac 😬
To mi je bio najveci strah s ovom trudnocom ali prodje prvo tromjesjecje bez problema… ceka me prvi pregled u petak i nadam se da je sve okej. Trbuh mi je definitivno vec vidljiv dok mi se u prvoj trudnoci nije vidio do 6.mj trudnoce tako da sam sad bas sokirana
moj je isto vidljiv,doslovce sam bila dobro jel to vec trbuh il skemba 🤣 ispada da je trbuscic,zaobljen samo u donjem djelu,jedva vidljiv al je tu
6/21 biokemijska
9/22 +
6/22 baby boy 🩵
4/24 +
Sortiraj odgovore
Najstariji